המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
‪K+K Hotel Elisabeta‬
מלונות בסביבה
‪$ ‎161‬
‪$ ‎95‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • בריכה
התראת חיסכון! 10% פחות מהתעריפים הממוצעים

המחיר שמצאת נמוך ב-%10מהמחיר הממוצע של ‪$ ‎106‬ ללילה במלון זה.

אנו מנתחים מחירים לאורך תקופה של 60 יום, ומשווים את בחירתך למחיר הממוצע של מקומות שהייה דומים כדי לוודא שאתה מקבל את העסקה המשתלמת ביותר.

‪NH Bucharest‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎60‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
‪Orhideea Residence & Spa‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎227‬
‪$ ‎154‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • כולל ארוחת בוקר
‪$ ‎93‬
‪$ ‎91‬
Hilton
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • בריכה
  • מסעדה
‪Europa Royale Bucharest‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎76‬
Booking.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • מסעדה
‪$ ‎98‬
Trip.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • מסעדה
‪Mercure Bucharest City Center‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎81‬
Booking.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • מסעדה
‪Novotel Bucarest City Centre‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎87‬
‪$ ‎80‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • בריכה
‪InterContinental Bucharest‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎98‬
‪$ ‎93‬
Booking.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • בריכה
  • מסעדה
‪$ ‎101‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • בריכה
  • מסעדה
התראת חיסכון! 17% פחות מהתעריפים הממוצעים

המחיר שמצאת נמוך ב-%17מהמחיר הממוצע של ‪$ ‎122‬ ללילה במלון זה.

אנו מנתחים מחירים לאורך תקופה של 60 יום, ומשווים את בחירתך למחיר הממוצע של מקומות שהייה דומים כדי לוודא שאתה מקבל את העסקה המשתלמת ביותר.

חוות דעת (1,081)
סנן חוות דעת
1,081 תוצאות
ציון המטיילים
679
311
66
17
8
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
679
311
66
17
8
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
8 - 13 מתוך 1,081 חוות דעת
חוות דעת נכתבה 18 ביולי 2017 באמצעות התקן נייד

מיקום מרכזי שממנו אפשר לטייל ברגל בחלקים שונים של העיר, חדר מספיק בשביל שלושה חברים, שירות בקבלה טוב ועונה על שאלות כמו שצריך, שווה את המחיר, יש אפשרות להזמין מונית שהיא מאוד זולה, אינטרנט אלחוטי חופשי ומספק בשביל גלישה

שהו בתאריך : יולי 2017, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
1  תודה, אבירן י
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 ביולי 2017
תרגום של Google

Dear Sir, Madame,

Thank you very much for taking the time to review us and for such wonderful comments! We are happy that our efforts are so appreciated! My team and I are looking forward to welcoming you back in the near future and send you our best wishes from Bucharest! Best regards from Bucharest,
Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 11 ביוני 2017

שהינו בשבוע שעבר ארבעה לילות במלון, ונהננו מכל רגע. המלון נמצא בלב בוקרשט, מרחק צעידה של 5 דקות מהמטרו. המלון מלון בוטיק קטן בן 67 חדרים, נקי מאד ושקט (נמצא ברחוב צדדי) .
היחס של צוות המלון נדיב מאד, החל בצוות המלצרים בארוחת הבוקר (מצויינת !) וכלה בצוות הקבלה. בעיקר ברצוננו לציין את מנהלת המלון, Irena Semaca, אשר גילתה בנו עניין והעניקה יחס אישי מעל המקובל. מומלץ ביותר!

  • שהו בתאריך : יוני 2017, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Ron B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 ביוני 2017
תרגום של Google

Dear Ron,

Thank you very much for your kind review! It has been a real pleasure meeting you and your lovely wife in our hotel and it makes me really happy to see that you had a good time !!! I hope to see you soon in Bucharest!

Warmest regards,

Irina

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 8 בינואר 2017 באמצעות התקן נייד

מלון קטן אך ברמה גבוה ,לנו שם במשך שבוע יחס מעולה (לא מובן מאליו) כול שאלה שפנינו לפקידי קבלה בכול שעה ביום הם ענו ונתנו המלצות ! מיקום מעולה (ליד כיכר האוניברסיטה)הניקיון היה מעולה . בקיצור מומלץ מאוד.

שהו בתאריך : דצמבר 2016
תודה, 16yuvala
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 בינואר 2017
תרגום של Google

Dear 16yuvala,
Thank you very much indeed for a fantastic review!
Knowing your guests enjoyed their stay is quite possibly the best reward there is! I will definitely pass on your kind words to my team.
We are looking forward to welcome you again in the near future!
Best regards from Bucharest,
Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 29 בדצמבר 2016 באמצעות התקן נייד

העובדים נחמדים,אדיבים ותמיד מוכנים לעזור. החדרים מרווחים ונקיים. המקלחת נחמדה מאוד ואם אתם אוהבים זרם מים חזק זהו המקום. הwi-fi הכי טוב בכל בוקרשט בערך בכל חלקי המלון. המיקום מעולה, כחמש דקות הליכה מהעיר העתיקה.

שהו בתאריך : דצמבר 2016, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
2  תודה, Yehonatan G
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 בינואר 2017
תרגום של Google

Dear Yehonatan,
Thank you very much indeed for a fantastic review!
Knowing your guests enjoyed their stay is quite possibly the best reward there is!
We are looking forward to welcome you again!
Best regards from Bucharest, Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 29 בדצמבר 2016

המלון ממוקם בסמטה צדדית
מלון קטן נקי ולא מפנק
ארוחת בוקר פשוטה ביותר
אין איש בטחון בכניסה
חיכיתי מחוץ לדלת המלון למעלה מ10 דקות בחוץ בקור מקפיא עד שפתחו את הדלת
האינטרנט התנתק כל רבע שעה
החדר היה בצמוד למעלית ובכל רגע שנכנסו למעלית סבלנו מהרעש

  • שהו בתאריך : דצמבר 2016, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • תמורה
    • מקום
    • איכות השינה
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
חוות הדעת התקבלה בשיתוף פעולה עם מלון זה
2  תודה, yeoshuad
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 בינואר 2017
תרגום של Google

Dear Yeoshuad,
Thank you very much for sharing your review and comments about our hotel and its facilities. I was sorry to read that you were not entirely pleased with your stay and that I missed this opportunity to meet you during your stay.
I hope this incident will not deter you from returning to us and that you will consider staying with us again, as we would very much like the opportunity in welcoming you back again!
Best regards, Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות