המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
‪K+K Hotel Elisabeta‬
מלונות בסביבה
‪$ ‎162‬
‪$ ‎95‬
Booking.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • בריכה
התראת חיסכון! 11% פחות מהתעריפים הממוצעים

המחיר שמצאת נמוך ב-%11מהמחיר הממוצע של ‪$ ‎107‬ ללילה במלון זה.

אנו מנתחים מחירים לאורך תקופה של 60 יום, ומשווים את בחירתך למחיר הממוצע של מקומות שהייה דומים כדי לוודא שאתה מקבל את העסקה המשתלמת ביותר.

‪NH Bucharest‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎60‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
‪$ ‎94‬
‪$ ‎91‬
Booking.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • בריכה
  • מסעדה
‪$ ‎101‬
Booking.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • בריכה
  • מסעדה
התראת חיסכון! 10% פחות מהתעריפים הממוצעים

המחיר שמצאת נמוך ב-%10מהמחיר הממוצע של ‪$ ‎112‬ ללילה במלון זה.

אנו מנתחים מחירים לאורך תקופה של 60 יום, ומשווים את בחירתך למחיר הממוצע של מקומות שהייה דומים כדי לוודא שאתה מקבל את העסקה המשתלמת ביותר.

‪Novotel Bucarest City Centre‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎88‬
‪$ ‎80‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • בריכה
‪Mercure Bucharest City Center‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎81‬
Booking.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • מסעדה
‪$ ‎110‬
‪$ ‎98‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • מסעדה
Hotel Christina(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎79‬
‪$ ‎74‬
Priceline
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • חניה חינם
‪Europa Royale Bucharest‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎77‬
Expedia.com
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • Wi-fi חינם
  • מסעדה
‪InterContinental Bucharest‬(בוקרשט)(תמורה מצוינת!)
‪$ ‎184‬
Cancelon
הצג הצעה
תעודת מצוינות
  • בריכה
  • מסעדה
חוות דעת (1,082)
סנן חוות דעת
1,082 תוצאות
ציון המטיילים
680
311
66
17
8
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
680
311
66
17
8
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
7 - 12 מתוך 1,082 חוות דעת
חוות דעת נכתבה 19 ביולי 2017

נחתנו בלילה ,לקחנו מונית שעלתה 30 ליי מהשדה ישר למלון,שהגענו שידרגו אותנו ללא עלות לחדר גדול ומפנק,
ארוחת הבוקר היתה נחמדה ביותר (גבינות:צהובה,מעושנת,לבנה וכו' לחמים,ריבות,מאפים,ביצים:קשה,מקושקשת,עין...ירקות...)
הצוות נהדר ושמח לעזור,ומנהלת המלון היתה מקסימה...
המלון נמצא ממש במרכז.ליד העיר העתיקה ,בתי כנסת ומטרו בשם האוניברסיטה שממנו ניתן להגיע לכל מקום שרוצים,לקחנו אותו לאפי מול,לדקטלון ,ולג'מבו...לשאר הפארקים והאתרים לקחנו אוטובוס תיירים שגם נמצא ליד המלון וירדנו באתרים מעניינים ומשם עלינו חזרה עם כרטיס האוטובוס תיירים שתקף ל-24 שעות.
בקיצור נהננו מאוד.ממליצה בחום...

  • שהו בתאריך : יולי 2017, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
1  תודה, 258hadard
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 ביולי 2017
תרגום של Google

Dear 258hadard,

Thank you for the wonderful review. We try our best to make each guest feel right at home here at K+K Hotel Elisabeta. We are going above and beyond to ensure the happiness of our guests. Next time you come to the city we would be more than happy to have you stay with us again.

Warmest regards from Bucharest,

Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 18 ביולי 2017 באמצעות התקן נייד

מיקום מרכזי שממנו אפשר לטייל ברגל בחלקים שונים של העיר, חדר מספיק בשביל שלושה חברים, שירות בקבלה טוב ועונה על שאלות כמו שצריך, שווה את המחיר, יש אפשרות להזמין מונית שהיא מאוד זולה, אינטרנט אלחוטי חופשי ומספק בשביל גלישה

שהו בתאריך : יולי 2017, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
1  תודה, אבירן י
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 ביולי 2017
תרגום של Google

Dear Sir, Madame,

Thank you very much for taking the time to review us and for such wonderful comments! We are happy that our efforts are so appreciated! My team and I are looking forward to welcoming you back in the near future and send you our best wishes from Bucharest! Best regards from Bucharest,
Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 11 ביוני 2017

שהינו בשבוע שעבר ארבעה לילות במלון, ונהננו מכל רגע. המלון נמצא בלב בוקרשט, מרחק צעידה של 5 דקות מהמטרו. המלון מלון בוטיק קטן בן 67 חדרים, נקי מאד ושקט (נמצא ברחוב צדדי) .
היחס של צוות המלון נדיב מאד, החל בצוות המלצרים בארוחת הבוקר (מצויינת !) וכלה בצוות הקבלה. בעיקר ברצוננו לציין את מנהלת המלון, Irena Semaca, אשר גילתה בנו עניין והעניקה יחס אישי מעל המקובל. מומלץ ביותר!

  • שהו בתאריך : יוני 2017, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Ron B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 ביוני 2017
תרגום של Google

Dear Ron,

Thank you very much for your kind review! It has been a real pleasure meeting you and your lovely wife in our hotel and it makes me really happy to see that you had a good time !!! I hope to see you soon in Bucharest!

Warmest regards,

Irina

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 8 בינואר 2017 באמצעות התקן נייד

מלון קטן אך ברמה גבוה ,לנו שם במשך שבוע יחס מעולה (לא מובן מאליו) כול שאלה שפנינו לפקידי קבלה בכול שעה ביום הם ענו ונתנו המלצות ! מיקום מעולה (ליד כיכר האוניברסיטה)הניקיון היה מעולה . בקיצור מומלץ מאוד.

שהו בתאריך : דצמבר 2016
תודה, 16yuvala
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 בינואר 2017
תרגום של Google

Dear 16yuvala,
Thank you very much indeed for a fantastic review!
Knowing your guests enjoyed their stay is quite possibly the best reward there is! I will definitely pass on your kind words to my team.
We are looking forward to welcome you again in the near future!
Best regards from Bucharest,
Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 29 בדצמבר 2016 באמצעות התקן נייד

העובדים נחמדים,אדיבים ותמיד מוכנים לעזור. החדרים מרווחים ונקיים. המקלחת נחמדה מאוד ואם אתם אוהבים זרם מים חזק זהו המקום. הwi-fi הכי טוב בכל בוקרשט בערך בכל חלקי המלון. המיקום מעולה, כחמש דקות הליכה מהעיר העתיקה.

שהו בתאריך : דצמבר 2016, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
2  תודה, Yehonatan G
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 בינואר 2017
תרגום של Google

Dear Yehonatan,
Thank you very much indeed for a fantastic review!
Knowing your guests enjoyed their stay is quite possibly the best reward there is!
We are looking forward to welcome you again!
Best regards from Bucharest, Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות