המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amazing”
חוות דעת על ‪K+K Hotel Elisabeta‬

המחירים הטובים ביותר לשהייה שלך
הגעה שנה/חודש/יום עזיבה שנה/חודש/יום
הצגת מחירים
השווה את המחירים הכדאיים ביותר מאתרי נסיעות מובילים
ו-8 אתרים נוספים!
‪K+K Hotel Elisabeta‬
מדורג מס' 7 מתוך 169 מלונות בבוקרשט
תעודת מצוינות
חוות דעת נכתבה 4 באוגוסט 2017

נהננו עד מאוד מלון מצויין ואדיב. הארוחת בוקר מגוונת ויש ירקות שזה חשוב והפקידות אדיבות ונחמדות ומוכנות לסייע בכל. הביסטרו פחות טוב אבל כל השאר היה מצויין והמיקום גם כן מאוד טוב ליד העיר העציקה וליד תחנת הרכבת התחתית

  • שהו בתאריך : יולי 2017, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
    • תמורה
    • מקום
    • איכות השינה
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
חוות הדעת התקבלה בשיתוף פעולה עם מלון זה
תודה, 654avival
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 4 שבועות
תרגום של Google

Dear 654avival,

Thank you very much for taking the time and review us!
Your feedback is invaluable to us, and your comments are most certainly taken into consideration as we work to constantly improve our very high standards!!!
We are looking forward to welcome you again in the near future!

Best regards from Bucharest,
Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעת
חוות דעת (931)
קיימות חוות דעת חדשות יותר עבור ‪K+K Hotel Elisabeta‬
הצג את חוות הדעת האחרונות
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

2 - 6 מתוך 931 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 19 ביולי 2017

נחתנו בלילה ,לקחנו מונית שעלתה 30 ליי מהשדה ישר למלון,שהגענו שידרגו אותנו ללא עלות לחדר גדול ומפנק,
ארוחת הבוקר היתה נחמדה ביותר (גבינות:צהובה,מעושנת,לבנה וכו' לחמים,ריבות,מאפים,ביצים:קשה,מקושקשת,עין...ירקות...)
הצוות נהדר ושמח לעזור,ומנהלת המלון היתה מקסימה...
המלון נמצא ממש במרכז.ליד העיר העתיקה ,בתי כנסת ומטרו בשם האוניברסיטה שממנו ניתן להגיע לכל מקום שרוצים,לקחנו אותו לאפי מול,לדקטלון ,ולג'מבו...לשאר הפארקים והאתרים לקחנו אוטובוס תיירים שגם נמצא ליד המלון וירדנו באתרים מעניינים ומשם עלינו חזרה עם כרטיס האוטובוס תיירים שתקף ל-24 שעות.
בקיצור נהננו מאוד.ממליצה בחום...

  • שהו בתאריך : יולי 2017, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
1  תודה, 258hadard
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 ביולי 2017
תרגום של Google

Dear 258hadard,

Thank you for the wonderful review. We try our best to make each guest feel right at home here at K+K Hotel Elisabeta. We are going above and beyond to ensure the happiness of our guests. Next time you come to the city we would be more than happy to have you stay with us again.

Warmest regards from Bucharest,

Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 18 ביולי 2017 באמצעות התקן נייד

מיקום מרכזי שממנו אפשר לטייל ברגל בחלקים שונים של העיר, חדר מספיק בשביל שלושה חברים, שירות בקבלה טוב ועונה על שאלות כמו שצריך, שווה את המחיר, יש אפשרות להזמין מונית שהיא מאוד זולה, אינטרנט אלחוטי חופשי ומספק בשביל גלישה

שהו בתאריך : יולי 2017, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
1  תודה, אבירן י
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 ביולי 2017
תרגום של Google

Dear Sir, Madame,

Thank you very much for taking the time to review us and for such wonderful comments! We are happy that our efforts are so appreciated! My team and I are looking forward to welcoming you back in the near future and send you our best wishes from Bucharest! Best regards from Bucharest,
Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 11 ביוני 2017

שהינו בשבוע שעבר ארבעה לילות במלון, ונהננו מכל רגע. המלון נמצא בלב בוקרשט, מרחק צעידה של 5 דקות מהמטרו. המלון מלון בוטיק קטן בן 67 חדרים, נקי מאד ושקט (נמצא ברחוב צדדי) .
היחס של צוות המלון נדיב מאד, החל בצוות המלצרים בארוחת הבוקר (מצויינת !) וכלה בצוות הקבלה. בעיקר ברצוננו לציין את מנהלת המלון, Irena Semaca, אשר גילתה בנו עניין והעניקה יחס אישי מעל המקובל. מומלץ ביותר!

  • שהו בתאריך : יוני 2017, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Ron B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 ביוני 2017
תרגום של Google

Dear Ron,

Thank you very much for your kind review! It has been a real pleasure meeting you and your lovely wife in our hotel and it makes me really happy to see that you had a good time !!! I hope to see you soon in Bucharest!

Warmest regards,

Irina

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 8 בינואר 2017 באמצעות התקן נייד

מלון קטן אך ברמה גבוה ,לנו שם במשך שבוע יחס מעולה (לא מובן מאליו) כול שאלה שפנינו לפקידי קבלה בכול שעה ביום הם ענו ונתנו המלצות ! מיקום מעולה (ליד כיכר האוניברסיטה)הניקיון היה מעולה . בקיצור מומלץ מאוד.

שהו בתאריך : דצמבר 2016
תודה, 16yuvala
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Irina S, General Manager בנכס ‪K+K Hotel Elisabeta‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 בינואר 2017
תרגום של Google

Dear 16yuvala,
Thank you very much indeed for a fantastic review!
Knowing your guests enjoyed their stay is quite possibly the best reward there is! I will definitely pass on your kind words to my team.
We are looking forward to welcome you again in the near future!
Best regards from Bucharest,
Irina Semaca

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
עוד מלונות שעשויים למצוא חן בעיניך...
מטיילים צפו גם במלונות אלה בבוקרשט
במרחק 0.9 ק"מ
‪Athenee Palace Hilton Bucharest‬
במרחק 1.0 ק"מ
Radisson Blu Hotel Bucharest
Radisson Blu Hotel Bucharest
מס' 9 מתוך 169 בבוקרשט
2,030 חוות דעת
במרחק 0.9 ק"מ
‪NH Bucharest‬
‪NH Bucharest‬
מס' 15 מתוך 169 בבוקרשט
634 חוות דעת
הצגת מחירים
הצגת מחירים
הצגת מחירים
במרחק 1.8 ק"מ
Hotel Christina
Hotel Christina
מס' 1 מתוך 169 בבוקרשט
1,176 חוות דעת
במרחק 0.6 ק"מ
‪Novotel Bucarest City Centre‬
‪Novotel Bucarest City Centre‬
מס' 12 מתוך 169 בבוקרשט
1,688 חוות דעת
במרחק 0.8 ק"מ
‪Hotel Cismigiu‬
‪Hotel Cismigiu‬
מס' 3 מתוך 169 בבוקרשט
422 חוות דעת
הצגת מחירים
הצגת מחירים
הצגת מחירים

ביקרת ב‪K+K Hotel Elisabeta‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

מידע נוסף על ‪K+K Hotel Elisabeta‬

כתובת‪:‬ ‪Strada Slanic 26‬, בוקרשט 030242,‎ רומניה
מספר טלפון:
מקום: רומניה > בוקרשט
מתקנים:
בר / טרקלין מרכז עסקים עם גישה לאינטרנט מרכז כושר עם חדר כושר ארוחת בוקר חינם אינטרנט מהיר חינם ( WiFi ) חניה חינם ידידותי לחיות מחמד מסעדה שירות חדרים גישה בכיסא גלגלים תחבורה משדה התעופה ואליו
סגנון המלון:
מלון למשפחות מס' 5 בבוקרשט
מלון רומנטי מס' 6 בבוקרשט
מלון עסקי מס' 6 בבוקרשט
מלון יוקרה מס' 45 בבוקרשט
טווח מחירים: 290 ₪ -‏ ‏511 ₪ (מבוסס על תעריפים ממוצעים עבור חדר סטנדרטי)
דרגת המלון:4 כוכבים — ‪K+K Hotel Elisabeta‬ 4*
מספר החדרים: 66
אפשרויות הזמנה:
TripAdvisor גאה להיות שותף של Booking.com, Hotels.com, Ctrip TA, Expedia ו- Orbitz, כדי שתוכל להזמין בבטחה מקומות ב‪K+K Hotel Elisabeta‬. אנו מסייעים למיליוני מטיילים בכל חודש למצוא את המלון המושלם, הן עבור חופשות והן לנסיעות עסקיות, ותמיד בהנחות ובמבצעים הכדאיים ביותר.
מוכר גם בשם:
k Hotel Bucharest
k Hotel Elisabeta

האם זה הפרופיל שלך ב-TripAdvisor?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך