המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
המחירים הנמוכים ביותר לשהייה שלך
Expedia.com
‏63 $
+ ‏3 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-03.02.22
Hotels.com
‏63 $
+ ‏3 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-03.02.22
ZenHotels.com
‏59 $
+ ‏4 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Booking.com‏63 $
Travelocity‏63 $
Etrip‏70 $
הצג כל 17 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (768)
סנן חוות דעת
768 תוצאות
ציון המטיילים
465
240
42
10
11
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
465
240
42
10
11
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 768 חוות דעת
19 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

ראשית אני רוצה להודות לאלסנדרה ואנה מהקבלה שעזרו לנו בכל דבר שביקשנו ותמיד בכייף ועם חיוך. היינו 2 משפחות. שהינו במלון 4 ימים. המלון נמצא דקה הליכה ממלון רדיסון בלו ששם נמצא הקזינו. במלון יש חניה תת קרקעית חינם לאלו שמגיעים עם רכב. הזמנו סוויטה אחת וחדר פרוויליג'. חדר הפריויליג' גדול ומרווח עם מרפסת ענקית. הכניסו לחדר בנוסף למיטה הזוגית עוד 2 מיטות יחיד. החדר נקי ומצוחצח, מצעים נקיים, המשקאות במיני בר היו ללא תשלום (וויסקי, וודקה, בירות, מים, סודה, קולה, רד בול). יש מכונת אספרסו עם קפסולות ללא עלות נוספת, אפילו על כוס חד פעמית לדרך הם חשבו - מדהים! בשרותים יש אסלוניות, ערכות חד פעמיות (קסמי אוזניים, ערכות תפירה, צחצוח נעליים, מברשת שיניים, כובע רחצה). ארוחת הבוקר היתה טובה מאוד (ירקות, גבינות, לחמים, ביצים, פירות, קינוחים, שתיה חמה, מיצים טבעיים), צוות חדר האוכל היה אדיב מאוד וכשביקשנו שוקו לילדים, דאגו לנו לשוקו טעים ומוקצף. בלובי המלון יש כספומט ועמדה להזמנת מוניות. ממליץ בחום למי שמעוניין במלון איכותי, נקי ועם תודעת שירות מהגבוהות שיש.

תאריך השהייה: יולי 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Roee Y
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Alina_Vladulescu, General Manager בנכס ‪Mercure Bucharest City Center‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Dear Guest,

We would like to sincerely thank you for your visit and warm words. For us, such great feedback represents the greatest reward for the daily efforts and we really appreciate your taking time to share your positive experience with us. We are glad that you enjoyed our product and service and we would be pleased to welcome you and/or your friends and family with us every time you/they visit the Romanian capital.

Should there be any assistance you might need from us further, please do not hesitate to contact us.

Respectfully,

Alina Vladulescu & the Mercure Bucharest City Center team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
12 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון מדהים.... יופי.. ניקיון...שרות.. קרוב.... חניה צמודה וזולה... שקט... פינקו בשתייה חינם מהמיני בר ובארוחת בוקר חינם ...
משתדלים מאד שתרגיש טוב.... קרוב לרדיסון מרחק של דקה ....רחוב שקט...קרוב לרחוב הראשי וצמוד לסופרמרקט mega image

תאריך השהייה: מרץ 2019
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, rshilitz
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Mercure Buchare... C, Manager בנכס ‪Mercure Bucharest City Center‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 במרץ 2019
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Elena Onofrei

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
15 בפברואר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון חדש לחלוטין. מיני בר חינם. כל השתייה כולל אלכוהול. ארוחת בוקר טובה לרומניה. המון מסעדות קרובות ברגל. קרוב מאד לרדיסון. מתאים לזוגות בעיקר. צוות שירותי ונחמד. בהחלט נשוב בטיול הבא. יש חנייה בשפע ברחוב.

תאריך השהייה: נובמבר 2018
סוג טיול: נסיעה לרגל עסקים
תודה, 933basam
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Mercure Buchare... C, General Manager בנכס ‪Mercure Bucharest City Center‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 28 בפברואר 2019
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Elena Onofrei

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
2 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

נקי, נעים, שירות אדיב ברמה גבוהה במיוחד וארוחת בוקר מצוינת.
היינו בבוקרשט בביקור קצר לשם סידורים והיינו צריכות מלון נוח, נגיש, פשוט ונעים. בפועל, המלון עלה על כל הציפיות והצוות יצא מגדרו כדי לעזור לנו בבעייה לוגיסטית שנקלענו אליה.

תאריך השהייה: אוגוסט 2018
סוג טיול: נסיעה לרגל עסקים
תודה, Shira_herdan
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Mercure Buchare... C, Front Office Manager בנכס ‪Mercure Bucharest City Center‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 בספטמבר 2018
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,


Elena Onofrei

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
17 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב

הגעתי למלון בעקבות המלצת חברים. מלון במיקום מעולה עם נגישות לכל מקום. ממש ליד אולם הקונצרטים ATHENAEA ובמרחק הליכה לעיר העתיקה והמוזיאון הלאומי לאמנות כמו גם לפארק מוריק ויפה. ביציאה ימינה מהמלון יש את מלון רנסנס בלו ובצומת הקרובה הילטון. המלון קרוב למסעדת LA MAMA המצויינת אכלנו שם פעמיים וממול יש בית קפה שוקולדה עם עוגות מעולות. ישבנו שם 3 פעמים מתוך חמשת הימים שהיינו שם. על יד המקום גם חנות Othentic Romanian handicrafts , המוכרת ארזה את דברי הקרמיקה מיוחד עבור טיסה והביאה אותם לקבלה במלון. ליד הקפה נמצאת מסעדת הגורמה של השף הישראלי יוסף חדד. ליד המלון נמצא בית הכנסת העתיק והפעיל ששופץ ומופעל על ידי חבד וכל הזמן יש בו פעילות.
הצוות בחדר האוכל אדיב וממלא כל בקשה כולל "חביתה" שאומר המלצר Cristian בעברית ו - Dorina שמפנקת בכל בקשה. מוצרי החלב כמו דנונה אקטימל וכל השאר ארוחת הבוקר המצויינת. למרות שמוגשות בבופה ביצים הבקשה שלי לעיין הפוכה או חביתה התקבלה בחיוך ונשאלתי מתי להכין אותה האם אחרי הקפה או בזמן אחר. קוביות קרח קיבלתי כל ערב מחדר האוכל אך אין מתקן מים כי המים בברזים טובים לשתיה.
הצוות בדלפק הקבלה אדיב ומסביר על המפה כל מקום אליו רוצים להגיע כולל הזמנת מונית שמגיעה תוך 3 דקות מרגע ההזמנה. כשאיבדתי את משקפי השמש שלי באחת המוניות צוות הקבלה עשה את כל המאמצים לאתר את הנהג. המלון שקט ללא צעירים רעשניים, המיזוג עובד מצויין חדר הרחצה רחב והסבונים מפנקים. אשמח לחזור למקום וגם להמליץ לחברים.

עצה לגבי חדרים: חדרים ללא עישון
תאריך השהייה: יולי 2018
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • איכות השינה
    • מידת ניקיון
    • שירות
3  תודה, Travel662496
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Alina V, General Manager בנכס ‪Mercure Bucharest City Center‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 ביולי 2018
תרגום של Google

Dear Madam,

We sincerely thank you for your stay and warm words about our hotel and the team. We are pleased that you were our guest and hope to have the chance to welcoming you again soon.

Best regards,

Alina Vladulescu & the Mercure City Center team

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות