המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (445)
סנן חוות דעת
445 תוצאות
ציון המטיילים
416
19
6
2
2
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
416
19
6
2
2
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 445 חוות דעת
12 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון נעים ביותר , הניקיון בחדרים ובמלון בכללותו נקיים באופן ראוי להתפעלות . שירות אדיב ומסביר פנים .
מיקום המלון לא ממש בלב העיר אך תחבורה ציבורית נגישה בקרבת המלון .
בהחלט נשמח לחזור למלון זה בעתיד .
אהבנו מאוד .
DANI SHARON

תאריך השהייה: אפריל 2019
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • מקום
    • שירות
תודה, nicosh57
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
saintten, Guest Relations Manager בנכס ‪SAINT TEN Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 באפריל 2019
תרגום של Google

Dear Mr. Nicosh,
Thank you for taking time to post this review.It was a pleasure to have you as guest and we are proud that you enjoyed our hotel and that you find our staff helpful and kind. Hope to welcome you back to the hotel again.
Kind regards, Nemanja Mirkovic, Guest Relations Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
31 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

שהינו במלון saint ten בלגרד לילה אחד.
זהו מלון בוטיק עם אווירה אחרת
חדרים נקיים ויפים, ממלאים את המיני בר לשימוש חופשי ללא עלות . ארוחת בוקר קונטיננטלית מספקת.
הצוות עצמו בדלפק הקבלה ובכלל בכל המלון
חדרניות מלצרים בל בוי מאוד אדיבים נחמדים ויוצאים מגדרם לעזור בכל דבר.
ישנו לובי אינטימי מקסים עם בר פתוח
כמו כן טרסה חביבה בחוץ .
נתנו לנו להישאר עד שעה 17:00 ללא עלות
שזה לא מובן מאליו.
הדבר היחיד שהפריע לי זה שהחדר קטן 20 מ״ר
אבל יש אופצייה להזמין חדרים אחרים.( זה מה שהזמנתי )
וכמו כן מערכת המיזוג לא עבדה .
הוא נמצא במרחק הליכה 20 דק מהמדרחוב המפורסם
אבל בקרבת שוק קליניץ׳ כנסיית סנט פול
וליד כיכר סלביה .בכל מקרה מוניות עולות 15 ש״ח
כך שזה לא קריטי.
האזור עצמו מלא בבתי קפה .
מומלץ

תאריך השהייה: אוגוסט 2018
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, mmordoc
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Ana V, Marketing Coordinator בנכס ‪SAINT TEN Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בספטמבר 2018
תרגום של Google

Dear Mmordoc,
Thank you for taking the time to post this review. We loved hosting you at SAINT TEN Hotel. It is a pleasure to read your kind words and learn you found us to be a lovely boutique hotel you would recommend. We are hopeful to have you stay with us again.
Kind regards,
Ana Vasilić

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
10 באפריל 2018-חוות דעת נכתבה ב

רבות טיילנו בשנים האחרונות ברחבי אירופה, עברנו במזרח וחצינו את המערב. טיולים אלו חשפו אותנו ללא מעט בתי מלון ובתי הארחה. מרבית המקומות בהם ביקרנו זכינו ליחס ולחוויה נחמדה ונעימה. לעיר בלגראד הגענו כתוצאה מהתקף ספונטני של ניצול חופש שצץ לפנינו. הבחירה במלון הייתה על סמך חוות דעת והרצון לשהות במלון יוקרתי במחיר סביר. הבחירה שלנו הייתה הרבה יותר ממוצלחת!! מלון SAINT TEN סיפק לנו חווית שהות מדהימה. למלון הגענו שלושה, אני אשתי ובננו התינוק. עוד מהארץ בהתכתבות של מיילים נוכחנו לגלות מה עתיד לחכות לנו. הם דאגו למיטת תינוק חדשה, קומקום חשמלי שלא היה בחדר, הם רכשו חדש וסיפקו לנו. שירות הסעות עם מושב לתינוק ומענה מהיר על כל עניין ועניין. המלון מפואר מאוד, חדרים גדולים מאובזרים היטב. ארוחת הבוקר מדהימה ומשובחת. לובי ענק, סאונה, חדר כושר ועוד המון פינוקים. אבל מעל הכל, היחס! מבלי לזלזל באף מקום שהיינו, רמת השירות, האנושיות והיחס החם. הדהים אותנו בכל רגע מחדש. הרצון העז לעזור, הסטנדרטים הגבוהים. השיחות הנעימות ומתן הטיפים לטיולים ברחבי העיר היו מרגשים והפכו כל רגע במלון לחוויה אנושית חמה ומרגשת. אני אסיים בסיפור קצר מיומנו האחרון: הטיסה חזור שלנו הייתה מאוחרת בלילה, וכידוע לכל צ'ק אואט בדרך כלל זה בשעה 12:00 בצהריים. צוות המלון באדיבותו האדירה סיפק לנו חדר חלופי עד הטיסה ללא כל עלות ודאג לכל עניין ועניין עד הרגע האחרון שלנו במלון.
שמח מאוד שנפלה בחלקנו הזכות לפגוש טוב לב כזה, למלון הנ"ל אנו עוד נחזור בוודאות!!

In recent years, we have traveled extensively throughout Europe, through the East, and across the West. These trips have exposed us to quite a few hotels and guesthouses. Most of the places we visited were privileged and pleasant. We came to the city of Belgrade as a result of a spontaneous attack of the exploitation of freedom that appeared before us. The choice of the hotel was based on an opinion and the desire to stay in a luxury hotel at a reasonable price. Our choice was much more successful !! Hotel SAINT TEN has provided us with an amazing stay experience. We arrived at the hotel three, my wife and our baby son. More from the country by correspondence of emails we found out what was to wait for us. They took care of a new baby bed, an electric kettle that was not in the room, they bought new and provided us. A baby seat shuttle service and quick response to all matters. The hotel is very luxurious and large rooms are well equipped. Breakfast is amazing and excellent. A huge lobby, a sauna, a gym and many more treats. But above all, attitude! Without disparaging any place we were, the level of service, humanity and warm attitude. We were amazed every moment anew. Strong desire to help, high standards. The pleasant conversations and the tips for trips around the city were exciting and made every moment in the hotel a warm and exciting human experience. I will end with a short story from his last diary: our return flight was late at night, and as is known to all check-out usually at 12:00 noon. The hotel staff provided us with an extra room until the flight at no cost and took care of everything until our last minute at the hotel.
We are very happy to have had the privilege to meet such kindness, to the hotel we will return with certainty !!

עצה לגבי חדרים: קחו חדר לשלושה
תאריך השהייה: אפריל 2018
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Eli V
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Ana V, Marketing Coordinator בנכס ‪SAINT TEN Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 באפריל 2018
תרגום של Google

Dear Eli V,
Thank you for taking the time to post this review. It was a true pleasure to welcome you to SAINT TEN Hotel. We appreciate your kind words and we are happy to read you had an amazing experience and you found our service to be warm. We are happy to have had the privilege of meeting you and your family, as well and we hope to have you stay with us again, in the future.
Kind regards,
Ana Vasilić

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
27 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב

תאריך השהייה: דצמבר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
saintten, Guest Relations Manager בנכס ‪SAINT TEN Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 בינואר 2020
תרגום של Google

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
27 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

תאריך השהייה: ינואר 2020
סוג טיול: נסיעה בזוג
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
saintten, Guest Relations Manager בנכס ‪SAINT TEN Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 בינואר 2020
תרגום של Google

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות