המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (451)
סנן חוות דעת
451 תוצאות
ציון המטיילים
364
71
10
4
2
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
364
71
10
4
2
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 451 חוות דעת
22 במרץ 2018-חוות דעת נכתבה ב

היינו 2 לילות במלון, הזמנתי חדר מסויים וכשהגעתי שידרגו אותנו. העניין הוא שהזמנתי ספציפית את החדר המסויים בגלל האמבטיה הגדולה ובחדר המשודרג החדר היה גדול יותר אך האמבטיה קטנה יותר. ירדתי לקבלה, האישה שם היתה סופר נחמדה וניסתה לבדוק מה אפשר לעשות, היא הראתה לי שני סוגי חדרים טובים יותר שמהם בחרתי חדר שהיה נראה לי.

המלון חדש, יש אפשרות לחימום רצפה באמבטיה, צוות חייכן שמוכן לעזור, ארוחת בוקר סבבה.
חוויה מושלמת.

תאריך השהייה: אפריל 2017
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Yael71
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Iryna_Rachkinda, Manager בנכס ‪Senator Maidan‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 באפריל 2018
תרגום של Google

Dear Yael71,

We would like to express our sincere gratitude for taking the time to share your positive review regarding recent stay with us at Senator Maidan.

It sounds like you had a really fabulous and comfortable stay with us and it is wonderful to know that you enjoyed our spacious room and the fantastic service provided by our flexible, instructive and friendly staff.

We are sending you our best wishes from our sunny charming city and looking forward to welcoming you again here with us at Senator Maidan.

Kind regards,
Iryna Rachkinda
Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
13 במרץ 2018-חוות דעת נכתבה ב

מלון חדיש מאוד חדרים גדולים ומרווחים מרכזי מאוד לכל מקום הגענו ברגל כמעט שירות מעולה וצוות אדיב שנכון לעזור בכל בקשה שלנו. ניקיון המלון והחדר תמיד מצוחצח . את הטיול הבא שלנו בקייב אנחנו נעשה שוב במלון הזה בטוח!!

עצה לגבי חדרים: אנחנו לקחנו את חדר הסטודיו שהיה מהמם
תאריך השהייה: מרץ 2018
סוג טיול: נסיעה בזוג
חוות הדעת התקבלה בשיתוף פעולה עם מלון זה
תודה, bennleviii
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Iryna_Rachkinda, Manager בנכס ‪Senator Maidan‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 במרץ 2018
תרגום של Google

Dear bennleviii,

Thank you very much for taking your time to share such a wonderful review here on TripAdvisor.com as we are sincerely happy to read these valuable words of appreciation regarding your recent stay with us Senator Maidan.

It is a great pleasure for our team to hear that your experience was excellent and you found our staff friendly and extremely helpful. As well, we feel so inspired and rewarded to know that you would love to visit us again, which means for us that everything was to your expectations and your stay was truly memorable and enjoyable, and that is what we are striving for!

We are sending you our best wishes from our snowy charming city and looking forward to welcoming you again here with us at Senator Maidan.

Kind regards,
Iryna Rachkinda
Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
25 במאי 2017-חוות דעת נכתבה ב

התארחנו במלון ל3 לילות והיה פשוט נפלא. הצוות מקסים ועוזר בכל שאלה ובעיה. אנחנו לא דוברי רוסית והצוות דיבר אנגלית מצויינת. החדר עצמו ענק ומרווח ונקי ויפה. חדר האמבטיה גם הוא גדול ומפנק וכולל מתקן חימום מגבות ורצפה. גם המיקום מצויין, ממש על רחוב קרשנטיק. בקיצור מלון נהדר לשהות בו. אין לי ולו מילת ביקורת אחת לחשוב עליה ואני אדם ביקורתי ביותר בכל מה שקשור למלונות :)

עצה לגבי חדרים: עדיף לבקש חדר בקומה גבוהה כי החדרים הנמוכים נמצאים ממש קרוב לרחוב.
תאריך השהייה: מאי 2017
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, tamza76
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Iryna_Rachkinda, Manager בנכס ‪Senator Maidan‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 במאי 2017
תרגום של Google

Dear Tammy Z,

We would like to thank you for choosing Senator Apartments Maidan and taking the time to write such a great review about your recent stay with us. We are pleased to know you enjoyed our privileged location. Also, we are delighted to know you enjoyed our spacious room and the team!

It will be a pleasure for us welcoming you back again.

Kind regards,
Iryna Rachkinda
Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
18 באפריל 2017-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

זו הפעם השניה שלנו במלון הזה אחרי הפעם הראשונה שמאד נהנינו ...המיקום הינו היתרון הטוב שהיה לנו .
היינו 4 לילות וכל יום היה שם תקלה אחרת .
כבר ביום הראשון הכספת לא היתה תקינה , עלה האיש ביטחון ולא הצליח לסדר ואמר שבבוקר יטפלו בזה ...למחרת בבוקר הגיע טכנאי ונכנס לחדר עם ארגז כלים ..והתחיל לעבוד על הכספת שבתוך הארון . זה לא היה נעים במיוחד שאנחנו בבוקר מתרחצים ומתלבשים כדי לצאת ולטייל ...אחרי חצי שעה הוא החליט לפרק את הכספת וחזר עם כספת אחרת ...גם בחדר לא הליפו מגבות , לא ניקו טוב את חדר האמבטיה ואפילו לא מילאו את הקפה והתה בחדר ...ובנוסף לכל זה באחד הימים , ירדתי לקומה ראשונה לקחת חלב וכשרציתי לעלות לחדר אז היה תקלה במעלית ואז נאלצתי לחכות רבע שעה .
אני מקווה שישימו לב במלון להערות הנ"ל .

תאריך השהייה: אפריל 2017
סוג טיול: נסיעה בזוג
1  תודה, moshefr
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
תגובת ההנהלה:התגובה נרשמה: 25 באפריל 2017
תרגום של Google

Dear moshefransky,

Thank you for leaving the review regarding your recent stay at Senator Apartments Maidan here on TripAdvisor.com. We are pleased to learn that it was your second stay with us and that convenient location of the hotel was your main priority in choosing our hotel between the others.

On the other hand, we are sorrowful to read that you were disappointed by many factors and we didn’t fulfill your expectations. As we continue to strive for the best, we took your feedback very seriously and would like to respond to those issues you faced while staying with us.

First of all, we would like to apologies once again for the inconvenience happened with a safety box in the room. We have changed it immediately after we found a technical problem. In situation with elevator, we did its reloading, normally this procedure takes 5 minutes, and we are sorry it has happened on your way to the room. Please note that this was rather a coincidence than our usual standard.

In regards the situation with towels change and tea refill, we follow our aparthotel rules and policy which are also described on our official webpage. While stay in the hotel, we provide to our guests two types of cleaning services in the room:
= Full cleaning service (twice a week) which includes general cleaning, dish washing, bed linen and towels change, water and coffee& tea set refiling;
= Light cleaning service (daily) which includes room refreshment, garbage pickup and makeup the bed.
Extra full cleaning service is available upon request and for additional payment.
It is an extraordinary comment for us to hear. As you can see from years of wonderful reviews on TripAdvisor.com, our staff is dedicated to making sure every guest feels cared for, appreciated and respected at every encounter. We are all devastated we were not successful with leaving you feeling deeply cared for, and we will redouble of efforts in the future.
If you have any additional comments or follow-up questions, please do not hesitate to reach out to me personally via e-mail (iryna.rachkinda@senator-apartments.com.ua) or by phone (+38 044 200 77 88).

We appreciate much all your comments and it is our hope that you will give us another chance to offer you a more satisfactory experience if you ever choose Senator Apartments Maidan again.

Kind regards,
Iryna Rachkinda
Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
6 בנובמבר 2015-חוות דעת נכתבה ב

המיקום ממש מעולה. המלון מצויין והמחיר זול.
המיקום בין העיר העתיקה לעיר החדשה. על הכיכר המרכזית. צמוד למטרו ולחנויות. בקיצור אחלה.
היתה בעיה מסויימת לגבי מים חמים במקלחת בשעות מסויימות אבל רק אצלי בחדר ולא היה לי חשק להחליף חדר כך שאני לא יודע לגבי חדרים אחרים.

עצה לגבי חדרים: מומלץ מאוד. מיקום וזול
תאריך השהייה: מאי 2015
  • סוג טיול: נסיעה עם חברים
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
1  תודה, Vadaiy
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Novoseltseva_Olga, Front Office Manager בנכס ‪Senator Maidan‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 בפברואר 2016
תרגום של Google

Dear Yaniv Vadai,

Thank you for taking the time to review your stay at Senator Apartments Maidan.
We are delighted to read your experience of our property met your expectations from many aspects and we look forward to have another opportunity to welcome you back once again at which time we will spare no effort in providing you with the perfect visit.

With warmest wishes,
Olga Novoseltseva
Front Office Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות