המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“רשת מסעדות מדהימה”

‪Happy Bar & Grill Center Varna‬
מדורג מס' 13 מתוך 345 מסעדות בוארנה
תעודת מצוינות
טווח מחירים: ‏5 $ - ‏15 $
אפשרויות לארוחות: ארוחת צהריים, שעות הלילה המאוחרות, ארוחת ערב, ארוחת בוקר, משלוח, הזמנות
פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: ארוחת צהריים, שעות הלילה המאוחרות, ארוחת ערב, ארוחת בוקר, משלוח, הזמנות
חוות דעת נכתבה 6 באוקטובר 2020 באמצעות התקן נייד

רשת מסעדות בכל רחבי ורנה, נקי, טעים, טרי עם מבחר עצום של מנות ומחירים שווים לכל נפש.
ממליץ בחום על ארוחה טובה ואווירה טובה

תאריך הביקור: אוקטובר 2020
1  תודה, itay_il
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
DME-HCSC, General Manager בנכס ‪Happy Bar & Grill Center Varna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 בדצמבר 2020
תרגום של Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעתחוות דעת (1,064)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

1 - 5 מתוך 1,064 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 13 באוקטובר 2019 באמצעות התקן נייד

את רשת הפי אני מאד אוהבת. כל אחד יכול למצוא בה את מבוקשו. אני ממליצה בחום על סוגי הלימונדות השונים( בעיקר התות). הזמנתי סלמון שהיה מושלם כרגיל, הזוגי אכל קבבים, דילגנו על הקינוח. ההפי הספציפי הזה מפוצץ בערבים וכדאי להזמין מקום מראש.

תאריך הביקור: אוקטובר 2019
תודה, AnnieJ889
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
DME-HCSC, Manager בנכס ‪Happy Bar & Grill Center Varna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 בנובמבר 2019
תרגום של Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 13 באוגוסט 2019 באמצעות התקן נייד

הזמנו ארוחות שניצל לבנות הרטבים והסדר והנוף חוויה מעל.. קינוחים טעימים.. מיצים גם מאוד טעימים ואפילו ישבנו כשעתיים שלוש והזמנו דגים וקינוחים בירנו מהכל.. מאוד טעים ונוף נקי ומרגיע

תאריך הביקור: אוגוסט 2019
תודה, reem012
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
DME-HCSC, Manager בנכס ‪Happy Bar & Grill Center Varna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 14 במאי 2019 באמצעות התקן נייד

הלכנו והיה שירות מהיר אוכל טעים הזמנו שניצלונים וציפס טורטייה וסלמון עם ספגטי וסטייק יש מיצים טבעיים טעימים הזמנו תפוחים ותפוזים היה טעים ולקינוח מילקשייק תותים עוגה חמה גלידה קרם בורלה עוגת ביסקוויטים

תאריך הביקור: מאי 2019
תודה, srul2019
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
DME-HCSC, Manager בנכס ‪Happy Bar & Grill Center Varna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 ביוני 2019
תרגום של Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 19 בדצמבר 2018 באמצעות התקן נייד

לא רוצה להוריד בערך המסעדה אבל המקום הוא סטייל נאפיס רק לא כשר
עמוס,טעים,מבחר ענק
סושי,פסטות,בשרים,סלטים,מטוגנים,פירות ים
יש קומה עליונה שיש בה חלק שמותר לעשן
בערב עמוס יותר מהצהריים
בגדול אוכל טעים ואחלה בירות!!

תאריך הביקור: אוקטובר 2018
תודה, shakedc2015
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
DME-HCSC, Manager בנכס ‪Happy Bar & Grill Center Varna‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 בינואר 2019
תרגום של Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Gril

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.

מטיילים שצפו ב‪Happy Bar & Grill Center Varna‬ צפו גם ב-

 

ביקרת ב‪Happy Bar & Grill Center Varna‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך