החוויה, מתחילה הרבה לפני הסעודה עצמה.
ההתרגשות שבקבלת התפריט בוואטסאפ, ובחירת המנות מראש, מבטיחה שעות של ציפייה מענגת.
יש משהו מאוד מסקרן באופן הזה, האיטי, הכמעט טקסי, שמאפשר התכוננות לקראת משהו, בעידן בו אנו רגילים לקבל את הסיפוקים שלנו מידיים.
ברגע שנכנסים למסעדה, פוגשים את החיוך הענק של הבעלים, האווירה המיוחדת במקום, היא תוצר של הנדיבות הטבעית שקיימת בו, והלב הרחב של האיש הזה נמצא בכל ביס וביס שתכניסו לפה.
העקרון כאן פשוט, רכיבים טריים, תוצרת משובחת, בישול איטי של שעות רבות, וטעמים מדוייקים של בית שכולם רוצים לחזור אליו שוב ושוב ושוב.
לא צריך סכין ב Zanooba הבישול הארוך מבטיח בשרים שנופלים מהעצם, ומספיק להעביר בהם כף.
ובואו נדבר על הקינוח. זה שתחלמו עליו עוד הרבה זמן אחרי שתשכחו שהייתם בדהב.
טארט תמרים מפורק, עם גלידת ווניל וקינמון, עדין, ומתקתק בדיוק במידה הנכונה, השילוב של הטארט החמים והגלידה הקרה, הוא כל הפנטזיות שלכם ביחד.