המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wooow”
חוות דעת על ‪Sea Shells‬

‪Sea Shells‬
מדורג מס' 3 מתוך 18 מסעדות בטאבה
סוגי אוכל: שוויצרי
פרטים נוספים אודות המסעדה
פרטי מסעדה
טוב עבור: רומנטי, אירועים מיוחדים, אוכל מקומי, משפחות עם ילדים
אפשרויות לארוחות: ארוחת בוקר, ארוחת צהריים, ארוחת ערב, מזנון, הזמנות
חוות דעת נכתבה 28 בספטמבר 2021

התארחנו היום במסעדה המהממת שפה . האוכל היה מושלם טעים טרי ופיקנטי. קבלנו שרות מעולה ומלצרים חמודים . ומסבירי פנים. ממליצה לכולם להגיע לכאן. . אסתר ויוסף פרחו.

תאריך הביקור: ספטמבר 2021
תודה, J4758VI_
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear Valued guest,

Thank you so much for your wonderful review, Your comments on our team members are highly appreciate it and have been shared with the team already. Providing service excellence and creating memorable experiences is our main daily objective.
Looking forward to serve you again at our restaurant.
Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manage

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעתחוות דעת (107)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

13 - 17 מתוך 107 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 23 בספטמבר 2021

האוכל במסעדה מאוד טעים וטרי המחירים יחסית לארץ מאוד זולים המקום עצמו יפה ישיבה בחוץ או בפנים. המיקום של המסעדה ממש צמוד על הבריכה.

תאריך הביקור: ספטמבר 2021
תודה, Orilax18
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear Valued guest ,
Thank you so much for taking the time out to providing us with your valuable feedback, we are pleased to know that your experience with us delightful, Looking forward to serving you again in our restaurant.
Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 16 בספטמבר 2021

פיצות טעימות עושים בטבון.
סלט יווני מומלץ
שירות מדהים וצוות אדיב. בחור בשם אחמד
אווירה מאוד יפה עם אפשרות לשבת בחוץ.

תאריך הביקור: ספטמבר 2021
תודה, NadinN50
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 14 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear Ms. Nadin ,
Many thanks for taking some of your valuable time to leave feedback about our restaurant , It's our greatest pleasure to see that you appreciate our food and service .
Looking forward to welcome you back hopefully soon.
Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 15 בספטמבר 2021

שירות נהדר! אוכל מקסים! והים באופק (הקרוב קרוב).
שרימפס קוקטייל שמפאר את שנות השמונים העליזות.
סלט יווני שלא מבייש טברנות יווניות
ויחס חם

תאריך הביקור: ספטמבר 2021
תודה, YaelZE
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear Mr. Yael,
Thank you for your review and for choosing our restaurant. I'm happy that you enjoyed your experience and I'm looking forward to having you again as a guest in our restaurant.
However, May i ask you to change the rating as this is not reflecting to your great review.
Kind regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 11 בספטמבר 2021

מקום מושלם אוכל טעים שירות מצויין מומלץ מאוד אוכל ברמה מאוד גבוהה ואוירה מצויינת המלצר מחמוד ממש נחמד

תאריך הביקור: ספטמבר 2021
תודה, duduvaknin11
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear Valued Guest,
Greetings from Seashells restaurant.

We were privileged and delighted that you enjoyed your visit at our restaurant. We thank you for your feedback, which shall serve as a further source of inspiration for us to achieve higher standards of hospitality excellence. Your generous comments have been conveyed to the hotel team which has greatly motivated us all.

We greatly value your support and look forward to accompanying you soon at Mövenpick resort Taba

Warm regards,
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.

מטיילים שצפו ב‪Sea Shells‬ צפו גם ב-

טאבה, ים סוף וסיני
 
טאבה, ים סוף וסיני
טאבה, ים סוף וסיני
 

ביקרת ב‪Sea Shells‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך