המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“מומלץ בחום”
חוות דעת על ‪Sea Shells‬

‪Sea Shells‬
מדורג מס' 3 מתוך 18 מסעדות בטאבה
סוגי אוכל: שוויצרי
פרטים נוספים אודות המסעדה
פרטי מסעדה
טוב עבור: משפחות עם ילדים, אירועים מיוחדים, אוכל מקומי, רומנטי
אפשרויות לארוחות: ארוחת בוקר, ארוחת צהריים, ארוחת ערב, מזנון, הזמנות
חוות דעת נכתבה 9 באוקטובר 2021

מסעדה מאוד מאוד מומלצת
דגים, ובשרים על האש ברמה גבוהה
יש תפריט רחב
השירות יוצא מן הכלל
ממליץ בחום ובוודאי אחזור שוב

תאריך הביקור: אוקטובר 2021
1  תודה, _D9518EB
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear Valued Guest,
Thank you very much for sharing this great review regarding Seashells restaurant . We are thrilled that you have enjoyed our delicious food, the entire team works very hard to ensure that we deliver a high standard of service .
Looking forward to serve you again in our restaurant.
Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
כתוב חוות דעתחוות דעת (107)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

8 - 12 מתוך 107 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 9 באוקטובר 2021

במילה אחת פשוט וואו
השירות,האוכל והחוויה הכללית
אכלנו דג דניס טרי מהים ופלטת מיקס בשרים
2 המנות מגיעות עם שלל תוספות
והמנות עצמן באמת טעימות
בטוח שנחזור שוב

תאריך הביקור: אוקטובר 2021
1  תודה, R-Abu14
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear Valued Guest,
Thank you for your review and for choosing our restaurant. I'm happy that you enjoyed your experience and I'm looking forward to having you again as a guest in our restaurant.
Kind regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 8 באוקטובר 2021 באמצעות התקן נייד

מסעדה ממש חמודה דגים טריים
נמצא במלון מובופיק ליד החוף
תבקשו דג על הגריל מנה מעולה שלא מופיעה בתפריט!!

תאריך הביקור: אוקטובר 2021
תודה, KoralBraylowski
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear Valued guest ,
Thank you so much for taking the time out to providing us with your valuable feedback, we are pleased to know that your experience with us delightful, Looking forward to serving you again in our restaurant.
Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 8 באוקטובר 2021

מסעדה פשוט מדהימה! מיקום מנצח על החוף של טאבה . כל המאכלים שמוגשים פה הם טריים מהים .
ביקרתי בכמה מסעדות ועל זאת אני ממליץ מאוד!

תאריך הביקור: אוקטובר 2021
תודה, E4568PY_
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear valued guest,
Greetings from Seashells restaurant
Thank you for taking the time to write your great review. We very much appreciate your feedback, which is truly valuable to us.
Best regards,
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 30 בספטמבר 2021

אחלה מסעדה, אווירה נעימה, נוף לים, אוכל מצויין, שירות נהדר. האנטריקוט מומלץ מאוד, אבל לא הייתי מוותר על הפיצה פירות ים
ממליץ בחום רק לבוא ולהנות
תמונות בארוחה הבאה

תאריך הביקור: ספטמבר 2021
תודה, Hagai4U
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Other בנכס ‪Sea Shells‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 באוקטובר 2021
תרגום של Google

Dear Valued guest ,
Thank you so much for taking the time out to providing us with your valuable feedback, we are pleased to know that your experience with us delightful, Looking forward to serving you again in our restaurant.
Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.

מטיילים שצפו ב‪Sea Shells‬ צפו גם ב-

טאבה, ים סוף וסיני
 
טאבה, ים סוף וסיני
טאבה, ים סוף וסיני
 

ביקרת ב‪Sea Shells‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך