המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
אנשים צופים במלון זה
שריין את המחיר הנמוך ביותר מהאתרים האלו
Booking.com
‏93 $
הצג מבצע
Priceline‏93 $
eDreams‏93 $
Trip.com‏93 $
FindHotel‏93 $
Destinia.com‏99 $
Expedia.com
הצג כל 16 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (3,437)
סנן חוות דעת
3,439 תוצאות
ציון המטיילים
2,351
643
225
111
109
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
2,351
643
225
111
109
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
6 - 11 מתוך 3,439 חוות דעת
22 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

מיקום מצויין. נוף נהדר. צוות חביב וקואופרטיבי. שתי מסעדות מענינות. ספא מפנק. הכל במחירים ממש זולים. קחו בחשבון שבשער הכניסה יסרקו את כל הכבודה שלכם ויחרימו דוקא את הרמקול בלוטוט בכדי שלא להפריע לאורחים....

תאריך השהייה: אוגוסט 2021
סוג טיול: נסיעה לבד
תודה, Shali12345
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Guest Services / Front Office בנכס Movenpick Resort Taba Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני שבוע
תרגום של Google

Dear Mr. Shali,

Many thanks for staying with us at our hotel and for taking the time to leave us a feedback, It is a pleasure for us to see that you were satisfied with your stay.

It was our pleasure to look after you during this period and we will be glad to welcoming you back in the nearest future.

Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager


דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
30 ביולי 2021-חוות דעת נכתבה ב

מלון מושלם!!! נקי מאד מסודר אוכל בשפע ומצויין!
בריכה עם בר לשבת ולהתפנק
שירות ברמה גבוהה ביותר מתאים למשפחות זוגות צעירים הכל
המלון ממקום על חוף הים חוף מושלם והמים… וואו!
ממליצה להביא משקפת ושנורקל
בקיצור חוויה מהנה ומושלמת

תאריך השהייה: יולי 2021
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, _C6088MQ
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Guest Services / Front Office בנכס Movenpick Resort Taba Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 באוגוסט 2021
תרגום של Google

Dear Valued Guest,
What a heart-warming review , Thank you so much for choosing Mövenpick Resort Taba.
We are so pleased to read that you fully enjoyed your experience and each attention provided by our staff made your stay excellent.
Looking forward to hosting and welcoming you again in Mövenpick Taba.
Kind Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
27 ביולי 2021-חוות דעת נכתבה ב

כודם כל זה מקום מושלם בגלל שיש בוא הרבה אתרקציות כמו הברמלן והבר שלהם מאוד גדול ויפה והברמלן עשוה תעבודה שלו מאוד טובה והאיש עם החצאית שעושה לנו מופע מאוד יפה ויודיע לרקוד וגם תחנת הספורט שבבוקר שעושים בבריכה מאוד יפה וגם השירות של הרוום סרוויס מאוד טוב ומאוד

תאריך השהייה: יולי 2021
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Lamar-2006
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Guest Services / Front Office בנכס Movenpick Resort Taba Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 28 ביולי 2021
תרגום של Google

Dear Ms. Lamar,

Thank you very much for sharing this great review of your recent stay at Mövenpick Resort Taba. We are thrilled that you have enjoyed your stay, the entire team works very hard to ensure that we deliver a high standard of service and a warm, memorable experience to our valuable guests.
We hope that your travel plans bring you back to the hotel in the near future.

Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
22 ביולי 2021-חוות דעת נכתבה ב

מלא מסיבות מקום שקט ויפה אוכל טעים נותנים שירות ברמה גבוהה מתיחסים יפה מאוד מחירים מתאימים לחברים ולמשפחה המלון במקום יפה מאוד מול הים המשקה טעים אנשים טובים מאוד מאוד חדרים נקים מסיבות מסתייםת בשעות תשע אין הפרעה

תאריך השהייה: יולי 2021
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, MhmodA37
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Guest Services / Front Office בנכס Movenpick Resort Taba Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 ביולי 2021
תרגום של Google

Dear Valued Guest,
What a heart-warming review ! Thank you so much for choosing Mövenpick Resort Taba.
We are so pleased to read that you fully enjoyed your experience and that each attention provided by our staff made your stay excellent, Looking forward to hosting and welcoming you again in Mövenpick Taba.
Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
21 ביולי 2021-חוות דעת נכתבה ב

היה שירות מעולה ,נהנינו מאוד , שירות מעולה הם מכבדים את המבקרים , אוכל נעים , יש חוויות ודברים לעשות. ניקוי חדרים ווב , מקום נקי , מכבידים על הניקוי ועל שירות טובה , אווירה נורא טובה , ממליצה בחום על מקום זה

תאריך השהייה: יולי 2021
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Nadin-bos34
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Hadeer Hedia, Guest Services / Front Office בנכס Movenpick Resort Taba Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 ביולי 2021
תרגום של Google

Dear Ms. Nadin,
Many thanks for staying with us at our hotel and for taking the time to leave us a feedback. It is a pleasure for us to see that you were satisfied with your stay, All Mövenpick team looking forward to welcome you back.
Best Regards
Hadeer Hedia
Assistant (Guest Relation & Guest Experience) Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות