המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
לא פעם ראשונה במלון עם החברים ,זה כמו בית שני בשבילי , מקבלים יחס טוב מכל העובדים והצוות .. ארוחת בוקר טעימה , ויש מבחר של אוכל .. הבריכה רחבה ונקייה .. שירות מהיר וטוב .. המלון קרוב לגבול אני ממליצה מאוד לבקר ..
תאריך השהייה: ספטמבר 2023
סוג הטיול: נוסע עם חברים
שירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
התגובה נרשמה: 16 בספט׳ 2023
תרגם חוות דעת
Dear Valued Guest , Thank you so much for taking the time out to providing us with your valuable feedback, we are pleased to know that your experience with us delightful. Looking forward to welcome you back. Best regards Merna Ahmed Guest Relation Agent
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
הבית מלון הכי טוב שיש נקיייי ונוח ושירות מצויין הים ומים הכי נקי שיש חוף שקט ונקי הבריכה מצויינת והברמאנים אדיבים והשירות מצויין החדרים ענקיים נקיים ומיטות הכי נוחות שיש אוכל טעים ומגווון והאנימישן הכי חמודים שיש בעולם
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
שאל את OnAir38838878423 לגבי Movenpick Resort Taba Hotel
תודה, OnAir38838878423
Hadeer Hedia, Guest Services / Front Office בנכס Movenpick Resort Taba Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 בספטמבר 2023
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
בריכות נקיות ומסודרות , מרווח רחב, חדרים נקיים, שירות מעולה , אוכל מזרחי טעים ומוגש בצורה יפה, חדר פעילות לילדים ממוזג ומגוון מבחינת פעיליות בהנחיית ניבין המהממת, מחירים מקובלים, נוף לים ולבריכות, היה מהמם.
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
שאל את Abd H לגבי Movenpick Resort Taba Hotel
תודה, Abd H
Hadeer Hedia, Guest Services / Front Office בנכס Movenpick Resort Taba Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 באוגוסט 2023
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חדר נקי ונוף מדהים צוות אדיב ומנומס ונותן עזרה בתוך זמן קצר אוכל מדהים ומגוון ונקי ואיכות צוות אטרקציות מדהים והיו פעיליות על בריכה בריכה נקיה וגדולה, המתחם סך הכל מסודר חוף נקי ומסודר חופשה מהממת ונחזור שוב
תאריך השהייה: יולי 2023
שאל את Venture53026704453 לגבי Movenpick Resort Taba Hotel
תודה, Venture53026704453
Hadeer Hedia, Guest Services / Front Office בנכס Movenpick Resort Taba Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 ביולי 2023
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
היי היינו במלון מובנפיק טאבה רוצה לציין את מרנה מהקבלה שהייתה חביבה ומקבלת פנים. כמו כן אני רוצה לציין לשבח את מארווה מהאנימיישן, היא הייתה הכי נחמדה ומקצועית. ושיעשעה את הילדים.פשוט כיף. תודה רבה מארווה
תאריך השהייה: יולי 2023
שאל את raya s לגבי Movenpick Resort Taba Hotel
תודה, raya s
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
גן עדן , לא מחליפים את האירוח במובינפיק מושלם יחס ושירות הצוות מספר 1 , ראשית מציינת את מאייר מנהל ערב /קבלה על יחס שאין שני לו בזכותך המלון זוכה בנו להתארח רק אצלכם אין עלייך . מעבר לכך המלון נקי מאוד חדרים גדולים בריכה מושלמת , מהבריכה אפשר לעבור לים מרחק הליכה ברגל הזמינות הזו נוחה ביותר ארוחת בוקר שבת אחת הטעימות בשפע העל מהכל !!! אנחנו כבר סגרנו את הסופ"ש הבא.
תאריך השהייה: מאי 2023
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את מירב מ לגבי Movenpick Resort Taba Hotel
תודה, מירב מ
Hadeer Hedia, Guest Services / Front Office בנכס Movenpick Resort Taba Hotel, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 במאי 2023