אם אתם באים לאכול אז תתרחקו. לא טעים ויקר ביחס לבטומי והמלצר הביא מנות שלא הזמנו ואפילו העוגה שהביא על חשבון הבית היתה נוראית.
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.
1 - 5 מתוך 212 חוות דעת
קודם כל הנוף מרהיב והמסעדה ממוקמת בלב אגם. מקום יפה גם להצטלם בו וגם להנות מהנוף תוך כדי הארוחה.
האוכל הכי טעים שאכלתי עד עכשיו בבטומי ממליצה על מנת סלמון ברביקיו גם הצ'יפס ממש היה מושלם ברמות ומנת האורז עם הירקות היתה מעולה. המנהלת גם היתה ממש אדיבה דאגה להזמין לנו מונית בחזור. אני מאוד ממליצה על המסעדה הזאת.
טיילת אוכל לא רע מחירים טובים מיקום מצויין באגם. חינקלי טוב במגוון מילויים: בשר, פטריות, גבינה, תפוחי אדמה. שקט בצהריים , אוויר מצויין מהים. בערב הומה ועמוס כולל הופעות.
המקום ניראה מזמין מבחוץ... זהו
בפנים אוירה לא נעימה, ההנהלה והצוות עפים על עצמם. ויתרנו ולא נכנסנו אפילו פנימה בגלל ההרגשה שקיבלנו
האוכל לא טעים, רובו ללא תיבלון מינימאלי, (וכן אכלנו במסעדות נוספות וההבדל עצום, למנות דומות), הבשר יבש ולא אכיל, החליפו לנו פעמיים והביאו אוכל שלא הזמנו, בנוסף, אשתי הזמינה מנה זוגית / מרובעת, וציינה במפורש שהיא מעוניינת במנה לאדם אחד, המלצר הסביר שאפשר, ואכן הגיעה מנה לאדם אחד (שאלנו במפורש) בפועל, בחשבון הגיע בקש לשלם על המנה כפי שהיא ל-4 אנשים, זאת למרות שהודו כי מדובר על מנה לאדם אחד ואז התחילו תירוצים, הזמנתם לחם וציפס, אבל כששאלנו המחיר פי 4 למרות שהציפס והלחם לכל היותר מעלים את המחיר בעוד 15 לארי, לא ידעו להסביר ופה המלצר התחיל להתעצבן, ביקשנו לדבר עם האחראי והוא גם התבלבל אל מול המלצר, וכששאלנו מה גודל המנה ל-4 לעומת גודל המנה לאדם בודד, הם שניהם התבלבלו אבל התעקשו שזה המחיר וזה מיש ושאנחנו חייבים לשלם - אם היינו במדינה שלנו מזמן היינו קוראים למשטרה על גניבה, אבל במדינה זרה אין הרבה ברירות או זמן להתעסק עם זה ולכן נאלצנו לשלם.....לא ממליצים להיכנס לשם משום סיבה