המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
ציטוטים בולטים מחוות דעת
תכנון סבלנות איכפתיות

‪טיול לילה בירח מלא, ממצוק תמרור למפל עין בוקק.צפייה לילית ביישובי ירדן,המתנה לזריחת השמש על ים...‬ קרא עוד

21 בספטמבר 2024-חוות דעת נכתבה ב
Maps63985140955
טיול לים המלח

‪היינו בטיול משפחה עם איציק בים המלח,נהננו מאוד מהטיול ,נהננו מההסברים ומהנוף,לבד לא היינו מגיעים...‬ קרא עוד

7 בספטמבר 2024-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
56 - 61 מתוך 698 חוות דעת
2 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

טיול ענק לקובה, אי אפשר לתאר בפירוט את החוויה הנפלאה היינו משפחה ומספר חברים, הצוות ישב איתנו בסבלנות ותכנן את הטיול , הוואנה טרינידד הצבעונית מכוניות משנות ה 50
מפרץ החזירים ועוד

תאריך החוויה: יולי 2023
2  תודה, Catrrin123
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
11 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

חברים רוצה לספר לכם קצת על חוויה של פעם בחיים לטיול לקולמביה בחודש פברואר 2023 רוצה לפרגן על האירגון המסלולים האטרקציות והשרות שקבלנו בטיול תודה לחברת טיולים ואתגרים עשתה לנו חוויה שלא תישכח

תאריך החוויה: פברואר 2023
תודה, Camper724045
30 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

טיול לקובה עם טיולים ואתגרים
טיילתי עם טיולים ואתגרים בשנה שעברה .
הטיול היה מאורגן למופת.
חוויה שאזכור עוד הרבה זמן
אלון.

תאריך החוויה: אוקטובר 2022
1  תודה, Llp_1998
30 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

טיול לנחלים של ירדן זו חוויה.
טיול לנחלים של ירדן עם טיולים ואתגרים זו כבר חוויה מעולם אחר.
הייתי ביוני האחרון ונהניתי מכל רגע
נעם

תאריך החוויה: יוני 2023
2  תודה, NoamP32
29 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב

הטיול לקוסטה רקה, הארגון של הנסיעה בג'ונגל טרופי מדהים שייט חוויה לדיג של דגי חרב במים עמוקים, המלונות, החברים, האווירה הארגון הכל היה מדהים

תאריך החוויה: נובמבר 2022
1  תודה, שמואל - shmuel ש