זו היתה חוויה מסוג ההפתעות הנעימות, תפריט, מגוון מאוד, והכי חשוב - האוכל טרי טעים ואסטטי מאוד. בלי התחכמויות, שירות נעים
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.
2 - 6 מתוך 313 חוות דעת
סבא ג'פטו נחשב בעיני תמיד למקום בטוח להנות, אולם בשבוע שעבר ביקרתי במקום עם אימי ואחי, הזמנו כרגיל פרה משוגעת (שתמיד אהבנו) והיה פשוט לא טעים, הלחמנייה מצוינת אבל הבשר כלל לא הורגש מרוב תוספות לא טעימות כלל (אני לא מוסיף רטבים אף פעם) מזל שלקחנו גם אמפנדות שהיו ממש מצוינות, כמו שסבתא שלי הייתה עושה. חבל.
הינו שלושה.זוג פלוס הילד שאוהב אוכל ומוכן להתנסות. כבר 15 שנה שלא הייתי בסבא גפטו וציפיתי לאכזבה.
אשתי והילד לקחו הפרה המשגעת ואני לקחתי כפרה. היה מצויין בשילוב עם בירה והתבלינים השונים ששמים על הגבטה פשוט גן עדן.
ממומלץ בחום פלוס
הזמנו 3 מנות של פרה משגעת, 2 מתוכן עם אקסטרה בשר
כשהתחלנו לאכול שמנו לב שלא שמו לנו אקסטרה בשר
(השוונו עם סנדוויץ' הרגיל)
כשהתקשרתי להגיד שלא קיבלנו את התוספת בשר הבחורה שענתה טענה (כאילו הכתיבו לה להגיד את זה) שהמנהל משמרת הוא זה שהכין את הסנדוויצים בוודאות היה שם תוספת
בדקנו עם הסנדוויץ הרגיל ולא היה *שום* הבדל בכמות הבשר
לא הוצע לנו שום פיצוי ואפילו לא ביטול החיוב על התוספת תשלום
התשובה הייתה "אין לי מה לעשות"
בזיון
אז ככה. עשיתי הזמנה אונליין
לכריך בלה ומולי/וכפרה.
בשעה 15:00 היום .והמשלוח כבר הגיע בתוך פחות מחצי שעה בשעה 15:29 שליח נחמד כבר חיכה לי מחוץ לדלת 🥳. והדבר החשוב ביותר מבחינתי זה האוכל ומה אני עוד יוכל לומר לכם חוץ מזה שאתם חייבים לטעום איזון מושלם לשתי מנות שאני אישית לא הייתי משנה דבר🔝💯. חם.טעים.ומדהים.אז כשה מגיע מגיע תודה לצוות מטבח סבא ג'בטו על הארוחה המדהימה אותי קניתם ובדוק שהזמיין בשנית .🤗❣🤯👌🏾
תאריך הביקור: דצמבר 2020