היינו גם בארוחת בוקר וגם צהריים עסקית והאוכל מעלף! המסעדה יפייפיה משקיפה על הים והמלצרים נהדרים. מקום על רמה.
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.
13 - 17 מתוך 408 חוות דעת
חוויה נהדרת , היינו בערב מיוחד ונהננו מאוד , ההמבורגר החדש מעולה ! תודה למלצר התותח דניאל ששידרג את הערב בשבילנו!
היינו בארוחת ערב מדהימה ..
המטבח פתוח נקי ומסודר האוכל מעולה ולא שגרתי השרות פצצה ...
לא יצא מנה בלי תאום איתנו עטים ברמות ממש אין מילים לתאר אציין כי שלחתי חברים ומשפחה ואף אחד לא התאכזב ..
המקום כשר
כיוון שאני נוהג לאכול במסעדות כשרות, הגעתי להרברט סמואל לאחר שקראתי שהיא נחשבת ל "כשרה הטובה ביותר".
המקום נעים ומואר, גם את קונספט המטבח הפתוח אני אוהב - משדר אמון באיכות החומרים ובאופן הנקי והמקצועי של הכנת הארוחה. הנוף הנשקף מהחלונות יפיפה - כחול של ים ומרינה...
השרות היה אדיב, הסבר סבלני על המנות בתפריט (מבחר מצומצם למדי). למנה הראשונה הזמנתי חצילים שהיו טעימים למדי, צלחת צבעונית ונעימה.
המנה העיקרית שאכלתי הייתה עוף בסגנון הודי וגם היא לא אכזבה.
בין לבין לגמתי יין ונהניתי מהנוף...
שורה תחתונה - ארוחה טעימה, יתכן שהציפיות היו מוגזמות ולכן אני לא יוצא מגדרי אבל בהחלט שווה לקפוץ לטעום.
הגענו למסעדה 6 סועדים, השירות היה אדיב ביותר, המלצר הסביר לנו על כל מנה והמליץ לנו איך לבנות את הארוחה.
הארוחה היתה טעימה מאוד, המקום מאוד נקי, נעים ומזמין.
חסרון יחיד הוא שאין הרבה אפשרויות לרגישים לגלוטן, כולל קינוח שיש רק סורבה פירות.