המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“מסעדה ברמה גבוהה מאוד”

אפשרויות לארוחות: הזמנות
פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: הזמנות
חוות דעת נכתבה 8 בדצמבר 2019 באמצעות התקן נייד

חגגתי את יום הולדתי ,המסעדה מעוצבת מאוד יפה .רואים את המרינה ואת היאכטות ,המלצרים מאוד שירותיים ומקצועיים ,האוכל נפלא אכלנו צלעות מעולות ,דג מדהים ,כל מה שטעמנו היה טעים מאוד .קינוח בטעם פיסטוק היה עם תמצית לדעתי שקצת לא אהבתי ,חוץ מזה הכל היה מושלם ממליץ בחום ,אנחנו אוכלים שם לפחות פעם בחודש.

תאריך הביקור: נובמבר 2019
2  תודה, mrcakeisrael
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (408)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

8 - 12 מתוך 408 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 16 בנובמבר 2019 באמצעות התקן נייד

מסעדה נהדרת, בשר איכותי, דג טונה צרוב ורדרד וירקות טריים הכל מוגש באלגנטיות של מסעדה יוקרתית. ואכן לא זול אבל טעים שווה ומתאים לארוע מיוחד או פגישה רומנטית.
הנוף על המרינה מוסיף המון תפאורה מיוחדת למסעדה
נהנינו מאד ונחזור

תאריך הביקור: נובמבר 2019
תודה, Arielaspi
חוות דעת נכתבה 9 באוקטובר 2019 באמצעות התקן נייד

המסעדה הטובה ביותר שאכלנו בה, אוכל משובח ברמה הגבוהה ביותר, שירות מופלא, אוירה נעימה ורגועה, מסעדה מבריקה תרתי משמע,
מנהל המסעדה יקיר תמם, מנהל ביד מופלאה את המסעדה, דואג לכל אורח ואורח, נותן יחס אישי לכל אחד.
תמיד כיף לחזור למסעדה הזאת, אף פעם לא התאכזבנו, התפריט משתנה לעיתים קרובות, תמיד מנות חדשות, מופלאות אחת אחת.
ממליצים בחום על המסעדה, הבטחה שלנו, לא תתאכזבו.

יישר כח ליקיר ולצוות המסעדה.
אורלי ואלעד פרחי

תאריך הביקור: ספטמבר 2019
תודה, elad5454
חוות דעת נכתבה 6 בספטמבר 2019 באמצעות התקן נייד

ביקרנו אתמול במסעדת הרברט סמואל הכשרה בהרצליה כחלק מהחיפוש שלי (הכושל עד כה חייב לציין) אחר מסעדה כשרה מצויינת ולא רק טובה.
נתחיל בכך שהיינו 4 אנשים , מתוכם צמחונית. המסעדה עצמה נמצאת בתוך בית מלון ריץ קרלטון בתוך חלל מרהיב וההרגשה הייתה שהגענו למקום יוקרתי ומיוחד. השירות היה אדיב ומקסים מהרגע הראשון , תוך כדי התחשבות בצמחונית בשולחנו כאשר כל מנה שהגיעה לשולחן לוותה בהסבר. כל מה שנותר לברר היה האם האוכל עומד באותם סטנדרטים , עובדה שנתקלתי בה עד כה רק במסעדות השף הלא כשרות בהן ביקרתי (ובטח לא בכולם).
המנות הראשונות היו מעולות. אני חושב שיצירתיות של שף היא דבר שהכי בולט בשימוש במנות האלו , מה עוד שחלקן היו צמחוניות . שילובי טעמים שלא הייתי מעלה בדעתי והתגלו כהברקות כשמעל כולם לטעמי ,הסביצה טונה אדומה המדהים יחד עם רוטב ווסאבי -שילוב מעולה.
במנות העיקריות נתקלנו בבשר ברמה מצויינת - הזמנו נתח עגל חלב וצלעות טלה שהגיעו בכמות נדיבה ולא אופיינית. רמת הבשר הפתיעה אותי ביותר (אני חובב בשר מאוד), בטח שלא ניתן להשתמש בחמאה כמסווה לאיכות. צלעות הטלה היו כל כך רכות ולא הזכירו בכלל את הטעם הגרילי האופייני במסעדות. בהחלט מקום לאכול בשר.
ואז הגיעו הקינוחים- לטעמי העקב אכילס בכל מסעדה כשרה בשרית בה ביקרת . עד לאתמול לא טעמתי ולו קינוח אחד ראוי במסעדה כשרה בשרית. לא אכביר במילים ורק אציין , שעוגת סולת הפיסטוק יחד עם גלידת הפיסטוק שהם מייצרים במקום הייתה לא פחות ממושלמת.
לסיכום, החיפוש הסתיים בהצלחה. נמצאה מסעדה בשרית כשרה שעומדת בשורה אחת עם המסעדות שף הטובות ביותר בארץ. כפי שהבנתם , אני אוכל גם במסעדות לא כשרות וכייף למצוא סוף סוף מקום בו אני יכול לסעוד ארוחה ברמה גבוהב גם עם בני משפחה וחברים ששומרי כשרות.

תאריך הביקור: ספטמבר 2019

תאריך הביקור: יולי 2019
1  תודה, Discover15504606849

מטיילים שצפו בהרברט סמואל הרצליה צפו גם ב-

הרצליה, אזור תל אביב

ביקרת בהרברט סמואל הרצליה? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך