המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
ציטוטים בולטים מחוות דעת
Great attraction

‪סנפלינג בקומרן , איתמרמ איש מקצוע ברמה גבוהה, שירותי , קליל- מעביר את היום בכיף- אחלה חוויה- באתי...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 4 שבועות
EladT23
סנפלינג נחל רחף תחתון - מומלץ בחום רב

‪תחתון. היינו קבוצה בת 20 נשים, גברים וילדים שלא הכירה אחת את השני לפני הטיול. איתמר חיכה בזמן וקיבל...‬ קרא עוד

18 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 79 חוות דעת
18 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

תחתון. היינו קבוצה בת 20 נשים, גברים וילדים שלא הכירה אחת את השני לפני הטיול.
איתמר חיכה בזמן וקיבל את פנינו, לאחר תדריך קצר יצאנו להליכה בת שעה והגענו לנחל. מזג האוויר היה מעט חם, אך בנקיק מזג האוויר היה נעים.
במקום קיבלנו תדריך מקצועי מאיתמר ויצאנו לדרך יחד עם 4 מדריכים שעזרו, כיוונו והסבירו במקצועיות, סבלנות ונועם הליכות.
המסלול עצמו רטוב ברובו וזה היה ממש כיף. גובה המצוקים עלה ככל שירדנו ובסוף היה מצוק בגוב 30 מטר.
ממליץ בחום רב

תאריך החוויה: יוני 2023
תודה, RonenSivan
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
14 בנובמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב

ממש הכול על צד הטוב ביותר

תאריך החוויה: יוני 2022
תודה, 3gedale
10 בנובמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הייתה חוויה מדהימה.בניצוחו של איתמר .מקצוען אמיתי אשר אירגן יום חברה המדריכים המנוסים של חברת אשדות.עבדו בצורה מקצועית ביותר,מומלץ למשפחות וחברות פעילות אתגרית אדירה
תודה לך איתמר.

תאריך החוויה: נובמבר 2022
תודה, U5174HP_
21 בספטמבר 2021-חוות דעת נכתבה ב

נסענו לטיול משפחתי בנקיק השחור. קבלנו מאיתמר טיפים מצוינים כיצד להתארגן עם ציוד לטיול וזה עזר מאוד במהלך הטיול.
המדריך חיכה לנו כשהגענו למקום. עידן, בחור צעיר חייכן עם הרבה סבלנות שליווה אותנו לכל אורך המסלול. גם בקטעים קשים עידן ידע לתמוך ולעזור, מי שהיה לו פחד גבהים התגבר על זה בעזרתו של עידן.
סיימנו כולנו את המסלול עם הרגשה של כיף ורוצים עוד פעם .

תאריך החוויה: אוגוסט 2021
תודה, yossillor
14 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מומלץ בחום!! איתמר והצוות שלו מדהימים ומקצוענים
, כיף לגלוש איתם מתאים גם לקטנים !!!
היינו עם קטנים שפחדו והמדריכים המדהימים המון סובלנות השקעה גרמו לכולם לגלוש בשמחה!

תאריך החוויה: אוגוסט 2019
תודה, 970gil