המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
חן א
חיפה, ישראל

נופש נוראי ביותר ביו ספלאש אילת

1.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 11 בספט׳ 2022
מצעים ומגבות מלוכלכים ופשפשים/חרג׳וקים במיטה
יחס גרוע מצוות ההנהלה ללא מענה אחרי שלפחות שבע פעמים אמרו שניקו לנו את המיטה זילזול ברמה הכי גדולה שראיתי באמת ציפיתי ליותר לפחות התייחסות לנושא ברצינות אני מאוד מאוכזבת לכאן בטוח שלא אחזור ובטח שלא אמליץ
תאריך השהייה: ספטמבר 2022
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Albina Darhi, Owner בנכס יו ספלאש ריזורט אילת, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 14 בספט׳ 2022
חן היקרה,
תודה על תגובתך.
ראשית צר לי כי יצאת ממלוננו בהרגשה זו.
טופלת באופן אישי על ידי ומנהל משק של המלון, מתנצלים כי לא לשביעות רצונך.
נשמח באם תפני אלינו בחוזר וננסה לטפל על צד המקצועי ביותר.
אלבינה
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלונות בסביבה
        מעדכן רשימה...
        23 - 28 מתוך 1,334 חוות דעת
        23 באוגוסט 2022-חוות דעת נכתבה ב

התארחנו במלון בסוף השבוע 18-21/8
        עומס מטורף בקבלה. שני פקידים שמקבלים עשרות משפחות.
        חדרים לא נקיים. מכת נמלים בחדר שלא טופלה למרות פניות חוזרות ונישנות לקבלה. ביום השני שלחו מרסס מטעמם שהגיע באחת וחצי בלילה והעיר את הילדים!
        לא היו מגבות בחדר. נאלצנו להמתין שיביאו.
        בחדר האוכל - אוכל ברמה ירודה. צלחות לא נקיות. כיסאות לא נקיים. אין אנשי שירות.
        פארק המים- דיווח מהילדים על יחס לא נאות של המפעילים. ועומס בלתי רגיל.
        בלובי בר עומס מטורף וברמנית אחת שמשרתת את כולם.
        הבריכה הפנימית הייתה נחמדה, אך נאסר להיכנס למתחם עם אוכל ושתיה. שתינו קולה ואכלנו גלידה מחוץ למתחם.
        עזבנו לפני הזמן בשל סיבות משפחתיות (הגענו עם המשפחה המורחבת - חמישה חדרים- וכולנו עזבנו בשבת במקום בראשון ). שאלנו לגבי החזר בגין יציאה מוקדמת ונענינו בגסות ״שהמלון לא חייב לנו כלום״ למרות שבן משפחה אחר מהמשפחה המורחבת כן קיבל החזר. אנחנו לא קיבלנו ויצאנו בהרגשה רעה מאד מהמלון, מהיחס ומהשירות. לציין שאפשר גם לענות בשלילה בצורה יפה ומכבדת. וזה לא קרה. שילמנו הון על חדר לא נקי ומכת נמלים שלא טופלה וקיבלנו שירות ויחס גרוע.
        לא נחזור.

תודה, Ayeletlaykin
        Albina Darhi, Owner בנכס יו ספלאש ריזורט אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 29 באוגוסט 2022

איילת היקרה,
        תודה על תגובתך.
        צר לי לקרוא כי חוויתך במלוננו לא הייתהלשביעות רצונך.
        נשמח באם תצרי עמנו קשר על מנת שנוכל לטפל בפנייתך ביסודיות.
        הנהלת המלון.

22 באוגוסט 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

התארחנו במלון באוגוסט 18-21.2022.
        עומסים מטורפים בצ׳ק אין , 2 פקידים בלבד שמקבלים את האורחים.
        החדרים לא נקיים. בחדר של הילדים הייתה מכת נמלים שלא טופלה למרות פניות חוזרות ונשנות לקבלה.
        ביום השני שלחו מרסס באחת וחצי בלילה (!) שהעיר את הילדים.
        אין מגבות בחדרים.
        בחדר האוכל -הצלחות בחדר אוכל מלוכלכות וכמו כן הכיסאות. אין אנשי שירות שאפשר לפנות אליהם.
        אוכל טעון שיפור.
        בלובי בר-עומס רב ותור ארוך וברמנית אחת שמשרתת את כולם.
        הבריכה הפנימית נחמדה , אך אסור להיכנס עם שתיה ולא עם אוכל (גלידה מהבר), נאלצנו לאכול מחוץ למתחם.
        הילדים דיווחו על יחס לא נאות מההנהלה בפארק המים הצמוד.
        אך פארק המים היה המקום היחידי ששווה היה לשהות בו.
        עזבנו לפני הזמן מסיבות משפחתיות. שאלנו לגבי החזר, ענו לנו בגסות שהמלון לא חייב לנו כלום. למרות שכן זיכו שני חדרים מהמשפחה שלי (המשפחה המורחבת) שיצאו שעה לפנינו. אותנו לא הסכימו לזכות כלל.
        לא נחזור.

תודה, Ayeletlaykin
        Albina Darhi, Other בנכס יו ספלאש ריזורט אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 14 בספטמבר 2022

איילת שלום,
        תודה על תגובתך.
        בהמשך לשיחתנו והתנהלות מולך בטחה כי נגיע לעמק השוונה.

9 באוגוסט 2022-חוות דעת נכתבה ב

- מלון בינוני,
        -אוכל סביר +
        -חדרים נקיים ויפים אך רחוקים מהמלון ומצריך הליכה בחום של אוגוסט לא הכי נעים.
        -פארק מים שלשמו הגענו למלון מפוצץ מאנשים שמגיעים מחוץ למלון. אני מצפה שפארק מים קטן שכזה יהיה לאורחי המלון בלבד ולא לבאים מבחוץ. מגיעים אוטובוסים עם קבוצות מבחוץ ופשוט חונקים את הפארק עם תורי ענק.
        - מחיר.. אפשר לומר שבין היקרים באילת ולקחנו אותו בגלל הפארק מים שלא היה זמין לנו. ולכן אני חייב לסכם שמדובר במלון בינוני מאוד עד נמוך בתמורה שהוא מציע למחירו הגבוה

1  תודה, Taiger22
        Albina Darhi, Owner בנכס יו ספלאש ריזורט אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 באוגוסט 2022

אורח יקר
        תודה רבה על תגובתך
        צר לנו כי זו תחושתך וחוויתך. לקחנו את הערותך לתשומת לבנו.
        נשמח באם תיצור עמנו קשר על מנת שנוכל לטפל בפנייתך לעומק.
        בברכה

29 ביולי 2022-חוות דעת נכתבה ב

אטימות מוחלטת.. יחס נוראי בקבלה במיוחד של מנהלת הקבלה שהתנהגה באטימות ובחוסר רגישות
        ביקשתי חדרים צמודים . בפועל קיבלתי חדרים בשני בניינים מרוחקים אחד מהשני.
        גם לא ניתנה לי האפשרות לבטל וללכת לחפש מלון עם חדרים צמודים . ביזיון

תאריך השהייה: יולי 2022
        1  תודה, Nitay0815

ניתאי היקר
        תודה רבה על תגובתך
        צר לי לקרוא כי חוויתך במלוננו הייתה לא לשביעות רצונך.
        בהמשך לבקשתך לצמידויות נעשו רב מאמצים החדרים שהוזמנו לא אותו הסוג שזה יצר קושי רב לצערנו
        נשמח לראותך בין אורחינו בשנית.
        בברכה

26 ביולי 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

לא שווה!
        לפני מספר שנים יצאנו לנופש במלון שבעברו נקרא מגי'ק סאנראייז, וקבלת הפנים בחדר הייתה מזעזעת!! , החדר לא היה נקי ואם לא די בזה, בתוך החדר היה לנו עקרבוט ופנינו לקבלה , שלחו לנו איש אחזקה שהוא בעצמו פחד מהעקרבוט, בעלי נאלץ לעזור לו להוציא אותו מהחדר ולאחר מכן לסייר בחדר ולבדוק שאין לנו עוד "הפתעות נעימות".
        השנה החלטנו לתת צ'אנס נוסף למלון ובתאריך 3/8/22 -7/8/22 יצאנו לנפוש במלון יו ספלאש ריזורט, כל כך חיכינו לנופש הזה במיוחד אך לצערי כגודל הצפייה גודל האכזבה !!!
        אנחנו גרים בצפת, ויצאנו בשעה 6:00 בבוקר לנפוש. לאחר נסיעה של 5 שעות בערך, עם 4 ילדים ופקקים הגענו למלון, וחיכינו עד שיתנו לנו את החדרים.
        כאשר ניגשנו לחדרים , כרטיס אחד פתח את דלת החדר, והכרטיס הנוסף של החדר השני לא פתח. בעלי נאלץ לגשת לקבלה להסדיר את הנושא, הוא חזר שוב לחדר ושוב הכרטיס לא פותח את הדלת הוא נאלץ לחזור שוב לקבלה. זה קרה 3 פעמים כאשר בפעם השלישית הצטרף אליו איש אחזקה, והוסבר לנו כדי להיכנס לחדר עלינו לדחוף את הדלת , ושהוא נתקל בבעיה הזו בעוד חדר במלון.
        לא רצינו לעשות מזה סיפור, והחלטנו להישאר בחדר, וכל פעם נאלצו להפעיל מעט כוח על מנת להיכנס לחדר.
        ביום השני בנופש בחדר אוכל נגמרה השתייה – הקולה/ הספרייט/ הפאנטה כל המשקאות המוגזים, וגם מיץ התפוזים .. למזלנו מים כן היה! – שתקנו שוב!
        ביום שלישי בנופש שוב, בחדר אוכל הייתה תקלה המכונות המשקאות ושוב אין שתייה. נוסף לכך הייתה הפסקת מים וגם מים לא היה, אומנם הביאו בקבוקי מים , אך לא מספיק לכמות האנשים שבחדר אוכל , וגם שתייה לא היה! ושלא נדבר על מקלחת שלא ניתן היה לעשות.
        עם לא די בכך, הספא נסגר ולא היה פעיל , ואני עם בעיה רפואית מגיעה לנופש ומשתוקקת כל כך להפיג את הכאב והלחץ היומיומי , אך לצערי זה לא מתאפשר כי הוחלט לסגור את הספא. הג'קוזי לא היה חם ובלי בועות , אם הייתי יכולה לתאר את התחושה ואני מתנצלת מראש על התיאור , זה בדיוק כמו לשבת בבריכת פיפי של ילדים שהיא קרה ומעט חמימה בגלל הפיפי! גועל נפש!
        אמשיך ואוסיף כי במלון יש פארק מים ובגללו הגענו למלון , שהילדים יוכלו להנות ואנחנו נוכל לנוח מהשגרה המתישה בה אחנו נמצאים וחווים יומיום. אך שוב!!! המלון צריך להרוויח את ההוצאות שהשקיע והוא מכניס אנשים מחוץ למלון , וכך יש כמות בלתי מוגבלת של אנשים אשר יוצר עומס במגלשות . כמו כן יש מספר מועט מאוד של אבובים ואנשים לא משחררים את האבובים ועקב כך יש מגלשות שהילדים לא יכולים להשתתף ולחוות את החוויה כמו שצריך. נוסף לזה כל פעם סגרו את המגלשה האדומה בטעמה שהיא תקולה.
        ביום רביעי ניגשנו לאכול ארוחת בוקר, ונאמר לנו כי חדר אוכל עמוס, דבר אשר היה בדרך קבע בכל הימים , אך כנראה שמישהו סוף סוף החליט לעשות סדר. בעקבות כך נאלצנו להמתין בכדי שיהי מקום בחדר האוכל, לאחר שקיבלנו אישור לעלות למעלה הבחור שהיה אמור להראות לנו היכן מקום הישיבה שלנו הושיב משפחה אחרת ונאלצנו שוב להמתין , ממש גולם במעגל ! לאחר שאכלנו החלטנו לצאת מהמלון וזאת לאור החוויות הלא נעימות וזה בלשון המעטה!!!!

ואני שואלת אותכם האם זהו נופש???!!!

תאריך השהייה: יולי 2022
        1  תודה, _V4641UK
        Albina Darhi, Owner בנכס יו ספלאש ריזורט אילת, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 21 באוגוסט 2022

אורחת יקרה,
        תודה רבה על פנייתך אלינו.
        על מנת לטפל בפנייתך באופן מקצועי נשמח באם תצרי קשר עם המלון ומנהלת קשרי אורחים אלבינה דרחי תטפך בך באופן יסודי.
        הנהלת המלון

הצג חוות דעת נוספות