המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 9:00 - 0:00
ציטוטים בולטים מחוות דעת
ממש ממש כיף ומושקע, אותנטי

‪היינו משפחה של חמישה, חגגנו יומולדת, מגילאי 14 ועד 50 היה כיף ממש ומאוד מקצועי חדר יפה ומושקע! כמו...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 3 שבועות
dodavlul
‏,
פריס, צרפת
הארי פוטר בנתניה

‪היינו בחדר של הארי פוטר 4 חברים מהאוניברסיטה. היתה אוירה ממש מגניבה. עשינו את הרמה הקשה, היות...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 4 שבועות

סנן
מעדכן רשימה...
29 - 34 מתוך 365 חוות דעת
31 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

אמל"ק: חדר מעולה! יחודי מעניין ושווה לחלוטין!

עכשיו ביותר פרטים...
לפני שאחפור על כמה החדר היה טוב ומעולה אעיר את הנקודות המועטות שכן נראות לי חשובות לציין:

*החדר כולל חלקים של זחילה וטיפוס, מי שיש לו מגבלות בריאותיות ויתקשה לעשות זאת שידע שזה עלול לפגוע בחוויה של החדר(זה כולל גם אסטמה כמדומני - ממליץ לבדוק באתר החדר לפרטים מדוייקים)

*מי שזה החדר הראשון שלו, לא יודע עד כמה הביקורת הזו רלוונטית כי היא מדברת על רמת הקושי הכי קשה...
בכל אופן מדובר על חדר מעולה שהייתי ממליץ לשמור עד שעשיתם כבר כמה חדרים

עכשיו למחמאות:

הגענו קבוצה של 4 חברה שמנוסים יחסית עם חדרי בריחה(אני אישית עשיתי סביב 10), בחרנו את הרמה הכי קשה ויצאנו תוך בערך 70 דק' ללא רמזים כשהחדר ממש זרם!

הקוסם רון (המפעיל) היה נחמד ואדיב, הכניס אותנו ישר לאווירה והסביר את החוקים והדגשים בצורה מאוד ברורה.

החדר עצמו גדוש בפרטים קטנים שמי שמכיר וראה את הסרטים יוכל להינות מהם ולהעריך את ההשקעה, אבל אל חשש!
גם אם אתם לא יודעים כלום על הארי פוטר אתם יכולים לעשות חיים בחדר, העלילה מנותקת מהעלילה המקורית ובשום שלב לא נדרש ידע קודם בנושא...

הפאזלים עצמם היו מבין הייחודיים שראיתי בחדרי בריחה, וכל כך מגוונים ברמה שלא היה שימוש במנעולים אפילו פעם אחת.

אמנם עד עכשיו התייחסתי לחלקים נפרדים של החדר אבל חשוב לי לציין שהכל נעשה כמקשה אחת שעובדת ביחד להכניס אתכם לעולם הקסמים, הפאזלים מרגישים כחלק מהעולם ולא כאלמנט תלוש כמו בהרבה חדרי בריחה, כל זה עם עיצוב קול שמתאים את עצמו למתרחש בחדר.

בקיצור אחד החדרים אם לא ה-טובים שהייתי בהם! ממליץ מאוד!

תודה, Connector48163665727
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
25 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

החדר מושקע, מלא בחידות מיוחדות, תפאורה מרהיבה וחדרים רבים.
ליטל המפעילה שלנו הייתה נהדרת, היא הכניסה אותנו לאווירה עוד לפני שנכנסו לחדר וידעה לתת הכוונה בדיוק ברגעים שהיינו זקוקות לה.
מומלץ מאוד!!!

תודה, _V1115YY
21 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חדר ממש כיף.. הייתי כבר בכמה חדרי בריחה והיה מאתגר🤍 ליטל המדריכה הייתה מקסימה וממש הכניסה לווייב!!תפאורה ואפקטים ממש יפים! כן יש בעיה קצת עם הווליום ולא שומעים לפעמים את הרמזים.

תודה, ron_manor123
8 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

היינו שלושה בחדר אנוביס, הצעיר ביותר בן 10. היתה חוויה מעולה! חידות לא קלות מדי ולא קשות מדי, תפאורה מהממת, וויקה המדריכה מקסימה. מומלץ בחום!

תאריך החוויה: יוני 2023
תודה, eranof
23 ביוני 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היינו 4 סה"כ , נהננו ברמות , התפאורה עצמה הייתה מהממת ולגמרי הכניסה אותנו לאווירת עולם הקסמים, גם מי שלא הכי מכיר הארי פוטר יהנו ברמות מהחדר הזה . דנה המדריכה הייתה פשוט מהממת והסבירה את הכל בצורה הכי טובה שאפשר. ממליצה ברמות

תאריך החוויה: יוני 2023
תודה, Batelmenahem