לא מקום למשפחות , יחס מעליב וחסר סבלנות מצד בעל במקום ובנוסף אחרי שהזמנו נאמר לנו שהילדים לא יכולים להסתובב במסעדה
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.
1 - 5 מתוך 123 חוות דעת
היינו 3 זוגות בארוחת צהריים. אכלנו ארוחה עסקית. הזמנו 6 מנות שונות, כל המנות היו טעימות. האוכל ביתי וטעים. העיצוב של המסעדה יפה ומרשים.
המקום יפה מאוד ומוקף במי מפל ובריכת מים נעימה האוירה קצת חשוכה ואפלולית .המלצרית היתה די עגמומית על גבול הקשיחות ,המנה הראשונה של הסלטים היתה סבירה אם כי אפשר היה לנחש בקלות שלא תוצרת בית אלא מהסופר הקרוב
המנה העיקרית של הקוסקוס עם בשר הטלה ראתה ימים רבים לפני ההפשרה והבישול המוגזם
לא היה קינוח למעט ריבות שכנראה נותרו מחגיגות המימונה לפני שנה
מסעדה יפה ביותר ממוקמת צמוד לככר המרכזית ולחוף הים. תפריט מרוקאי מגוון וטעים ביותר, מקום אסתטי השרות מאד נעים ולבבי, תענוג לסעוד במסעדה זו.
המיקום של המסעדה בפארק יפה והעיצוב נחמד עם כי קצת מיושן ובלוי. אבל האוכל לא משהו מיוחד, אכלתי כבר קוסקוסים יותר טובים וגם הסלטים לא ממש הרשימו אותי. גם המחיר לא זול אבל סביר כמו השירות.