היינו בארוחת צהרים בשבת. המקום אסתטי. תפריט מגוון מאוד. האוכל היה טעים מאוד. השירות מהיר ומעולה. נשוב לבקר.
הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.
10 - 14 מתוך 321 חוות דעת
עשינו הזמנה מאוד גדולה ליום שישי, המשלוח הגיע שעה לפני הזמן והמנהל משמרת בשם יובל לא רצה לקחת אחריות כי ״ההזמנה שלנו גדולה מדי!!״ אמר שמנהל המסעדה יחזור אלינוֿ ועד היום אף אחד לא חזר למרות ששלחתי להם פעמיים מייל...
שירות פשוט גרוע, האוכל היה בלתי אכיל, הכל היה כמו דבק וגם הכל הגיע בבלגן גדול.
אנחנו רגילים להזמין מגירף שתמיד האוכל וגם השירות מצויינים.
אנחנו לא נחזור למסעדה הזאת למרות שהיינו לקוחות טובים. יש הרבה מקומות אחרים כמו נישי עם שירות מעולה גם.
בקיצור יקר , לא טעים ,לא מקצועי ,לא שירותי ומזלזל מאוד. חבל מאוד.
הסושי של מוג'ו מעולה.אני אהבתי את ממליצה על הזמנת מנות ראשונות רב יותר על פני מנה עיקרית. כך תטעמו מנות בטעמים מגוונים ביותר. אוירה במסעדה נעימה. הצוות מקצועי. ישיבה על הבר כיפית ומפנקת.
מקום מצוין אוירה נהדרת מקום נגיש באזור תעשיה במרכז יכין עם מגרש חניה צמוד....אוירה נהדרת סושי בין הטובים שאכלתי יש אלכוהול ובירות מחבית מומלץ מאוד
אין תלונות על טיב האוכל התפריט העשיר והטעים, אך התחושה של הלחץ של המלצרים לפנות אותך כמה שיותר מהר מהשולחן מרגע שאין עניין לקינוח,משאירה תחושה לא נעימה, מקווה שתשפרו