המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“אוכל מצוין. שירות מעולה.”
חוות דעת על ‪Mojo Asian Foodbar‬

אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, ארוחת בוקר, משלוח, הזמנות
פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, ארוחת בוקר, משלוח, הזמנות
חוות דעת נכתבה 21 באוגוסט 2021

היינו בארוחת צהרים בשבת. המקום אסתטי. תפריט מגוון מאוד. האוכל היה טעים מאוד. השירות מהיר ומעולה. נשוב לבקר.

תאריך הביקור: אוגוסט 2021
תודה, vzp723
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (321)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

10 - 14 מתוך 321 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 21 ביוני 2020

עשינו הזמנה מאוד גדולה ליום שישי, המשלוח הגיע שעה לפני הזמן והמנהל משמרת בשם יובל לא רצה לקחת אחריות כי ״ההזמנה שלנו גדולה מדי!!״ אמר שמנהל המסעדה יחזור אלינוֿ ועד היום אף אחד לא חזר למרות ששלחתי להם פעמיים מייל...
שירות פשוט גרוע, האוכל היה בלתי אכיל, הכל היה כמו דבק וגם הכל הגיע בבלגן גדול.
אנחנו רגילים להזמין מגירף שתמיד האוכל וגם השירות מצויינים.
אנחנו לא נחזור למסעדה הזאת למרות שהיינו לקוחות טובים. יש הרבה מקומות אחרים כמו נישי עם שירות מעולה גם.
בקיצור יקר , לא טעים ,לא מקצועי ,לא שירותי ומזלזל מאוד. חבל מאוד.

תאריך הביקור: מאי 2020
2  תודה, culanovski
חוות דעת נכתבה 8 במרץ 2020 באמצעות התקן נייד

הסושי של מוג'ו מעולה.אני אהבתי את ממליצה על הזמנת מנות ראשונות רב יותר על פני מנה עיקרית. כך תטעמו מנות בטעמים מגוונים ביותר. אוירה במסעדה נעימה. הצוות מקצועי. ישיבה על הבר כיפית ומפנקת.

תאריך הביקור: אוגוסט 2019
1  תודה, Trek651916
חוות דעת נכתבה 7 במרץ 2020 באמצעות התקן נייד

מקום מצוין אוירה נהדרת מקום נגיש באזור תעשיה במרכז יכין עם מגרש חניה צמוד....אוירה נהדרת סושי בין הטובים שאכלתי יש אלכוהול ובירות מחבית מומלץ מאוד

תאריך הביקור: אוקטובר 2019
תודה, יוסי ה
חוות דעת נכתבה 6 במרץ 2020 באמצעות התקן נייד

אין תלונות על טיב האוכל התפריט העשיר והטעים, אך התחושה של הלחץ של המלצרים לפנות אותך כמה שיותר מהר מהשולחן מרגע שאין עניין לקינוח,משאירה תחושה לא נעימה, מקווה שתשפרו

תאריך הביקור: מרץ 2020
תודה, edibsh

מטיילים שצפו ב‪Mojo Asian Foodbar‬ צפו גם ב-

נתניה, אזור המרכז

ביקרת ב‪Mojo Asian Foodbar‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך