משפחה של 5, 2 הורים ו- 3 בנים בוגרים נוסעים לשישי-שבת לחרמון לגלוש.
לפני כחודש התקשרתי למרכז ההזמנות של כפר הנופש רימונים בנווה אטיב בשל הקרבה להר החרמון, ומקבלת מחיר של 4500 ש"ח ל- 2 לילות ל- 5 מבוגרים, לאחר הנחות והנחת מועדון חברים. אמרתי לסוכנת שאני צריכה לברר, בדקתי עם כל בני המשפחה שהתאריכים מתאימים וחזרתי למרכז הזמנות. ענתה לי סוכנת אחרת שהציעה לי את אותה בקתה באותו תאריך ב- 3714 ש"ח. איך קורה דבר כזה? זה לוטו? לא שאלתי שאלות ולקחתי את המחיר הזה. ממש מציאה, מעל 500$ ללילה במלון שלושה כוכבים, לא במנהטן, בנווה אטיב!
לכל מי שרוצה להיות בחרמון, כפר הנופש במיקום נהדר והסביבה יפה, שקטה ופסטוראלית. קיבלנו בקתה מספר 44, בקתה הכי רחוקה בסוף העלייה. צלילים של תנים מייללים וציפורים שרים עם נוף של הרי הגולן ופרות בדשא. נפלא! אולם פנים הבקתה פשוט בושה. החדר היה מאובק, באמבט שערות. מתוך שלוש מיטות יחיד בעליית הגג מיטה אחת היתה מתאימה לילד ובני בגובה 182 עיקם את הצוואר כשישן עם הראש והרגליים בחוץ. בנוסף, על המזרון שלו נמצא כתם דם גדול. היה גם כתם דם על הציפה שלנו. הכורסה ברחבת הכניסה היתה שבורה. התקשרתי לקבלה, שלחו את אותו עובד שהביא לנו את המזוודות בטוק טוק. הוא הביא לנו כורסא אחרת, לא שבורה, וזרק עלי סדין, שאני אחליף. המדרגות שמובילות לעליית הגג מלאות בכתמי צבע לבן, כאילו אנחנו בדירת סטודנטים בדרום תל אביב.
מדובר במלון 3 כוכבים, אין לנו ציפייה ללוקסוס, אבל זה לא אומר שצריך להיות לא נקי ומסודר. רמת הזלזול והלכלוך לא מקובלים.
בעזיבה סיפרתי את כל המעללים לשתי נשים בקבלה. הן הקשיבו קשב רב, רשמו רשימות "כדי ללמוד מזה" ואז נתנו לי חבילת מתנה של חברת "סבון", כי אני "חברת מועדון". כשהגענו הביתה פתחתי את החבילה. בפנים בקבוק עם ריח לאמבטיה וקרם ידיים. קרם הידיים נראה לי מוזר, מלא בועות - סובבתי את המיכל ותאריך התפוגה המוטבע הוא - 07/18.
סיום הולם למקום המזעזע והיקר הזה בלי שום פרופורציה - פג תוקפו מזמן.