המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
ReutIfrah

פסח 2019

4.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 21 באפר׳ 2019באמצעות התקן נייד
הגענו ביום חמישי,הלכתי לקבלה כדי לברר על שעות פתיחת הבריכה, המתנו שלושה אנשים שונים כדי לקבל מענה, ופקידת הקבלה שעבדה משמרת ערב דיברה בפלאפון שלה בלובי כשהיא מסתכלת שאנחנו מחכים.אחרי שענתה לי על השאלה עוד לא הספקתי להגיד תודה וכבר היא חזרה שוב לפלאפון.גם ביום ראשון בעזיבה ,שוב דיברה בפלאפון. חוץ מזה המלון נקי,החדרים נקיים מאוד, חדר אוכל מגוון,יש פעילויות לילדים בערב,ואווירה נעימה.
תאריך השהייה: אפריל 2019
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
מלונות בסביבה
          ‪₪ ‎4,300‬
        3.2 ק"מ מכפר הנופש רימונים נווה אטי"ב
        ‪₪ ‎1,026‬
          3.3 ק"מ מכפר הנופש רימונים נווה אטי"ב
          Balcony view from Jasmin unit #1.
          ‪₪ ‎1,500‬
          • Priceline
          3.3 ק"מ מכפר הנופש רימונים נווה אטי"ב
          פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
          12.3 ק"מ מכפר הנופש רימונים נווה אטי"ב
          סנן
          מעדכן רשימה...
          18 - 23 מתוך 435 חוות דעת
          14 באפריל 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

פעם שניה שאנו במלון זה. שירות טוב ואוכל טוב.מיקום מושלם ומיוחד. במיוחד לאוהבי המזג הנקי הצלול והמעט קריר תלוי בחודשי השנה.
          יש בריכה מקורה מחוממת וגקוזי ענק
          קרוב לכל האתרים הכי נחשבים ובמרחק 10 דקות נסיעה מאתר החרמון

תאריך השהייה: אפריל 2019
          סוג טיול: נסיעה עם משפחה
          תודה, israelk1986
          31 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

שהינו בחודש מרץ, זוג, ילדה ותינוק. המקום עצמו יפהפה, משקיף לנוף מדהים וקרוב להרבה אטרקציות. אוכל מצויין ומגוון ושירות נעים מסביר פנים. לציין שהבקתה הכפרית קטנטונת ואינה מתאימה ליותר מזוג לטעמנו. בדיעבד, הייתי לוקחת את הבקתה המרווחת יותר. בנוסף, נקיון הבקתה ברמה ירודה מאוד, מצעים מלוכלכים שלא הוחלפו, אבק בכל פינה ורצפה מלוכלכת עוד טרם הכניסה לחדר. חבל :-(

תאריך השהייה: מרץ 2019
          סוג טיול: נסיעה עם משפחה
          תודה, prosz1
          28 במרץ 2019-חוות דעת נכתבה ב

מתחם המלון יפה, הבקתות יפות מבחוץ ונעימות מבפנים ונקיות. הצוות נחמד ומסביר פנים.המלון קרוב מאוד לחרמון ובשל עובדה זו בחרנו בו. אין שירות חדרים אז שמנו פעמינו לחדר האוכל. המחיר הוא 120 שקל לאדם. בן זוגי אוכל בשר אז אני מניחה שהמחיר סביר עבורו. אני לא אוכלת בשר ולא היה לי כמעט מה לאכול אז זה קצת יקר לטעמי. הבן שלי ניגש למתקן המיץ תפוזים.אשכוליות וגילה שהברז פורק במכוון. ברז זה יורכב מחדש בבוקר, כך שלסועדים בבוקר יהיה מיץ. המחיר לא כלל אם כך שתיה קלה אלא רק מים. בצד היה מקרר לשתיה קלה מוגזת (בתשלום כמובן, אלא מה) אלא שבני רצה רק מיץ. לא אהבתי את "התרגיל" הזה, בלשון המעטה. אני עצמי עובדת כבר 25 שנה בתחום המלונאות ואני יודעת היטב שמה שהאורחים זוכרים זה דווקא את הפרטים " הקטנים". המחוות הקטנות או הפספוסים הקטנים הם אלה שיוצרים את הרושם מכל השהיה. כמה עולות כמה כוסות מיץ? לדעתי מדובר בקטנוניות של ממש. כל פעם שאזכר במלון הזה, אזכור אותו רק כ"המלון בו בני רצה מיץ ופרקו את הברז". זה מאוד מכעיס אותי ואפילו מגעיל אותי.

עצה לגבי חדרים: לא שמתי לב להבדלים בין החדרים.
          תאריך השהייה: מרץ 2019
          תודה, mikileeil
          20 בפברואר 2019-חוות דעת נכתבה ב

שרות מצוין, נקי, נעים וטעים🙂.... באנו ללילה אחד והצטערנו שלא הזמנו ליותר, מלון כייפי, בריכה מחוממת, אנשים נחמדים ושקטים. החדר כולו מחומם בהסקה מרכזית כולל בשרותים, אמבטיה כיפית, לא חסר כלום. בהחלט נמליץ לאחרים ובהחלט נחזור שוב לשהייה ארוכה יותר.

תאריך השהייה: פברואר 2019
            • מקום
            • איכות השינה
            • חדרים
          תודה, anatengelberg
          16 בפברואר 2019-חוות דעת נכתבה ב

מקום נקי, צוות נעים ו אדיב! מיקום מושלם. בקתות נעימות! טבע עוצר נשימה! חוויה מושלמת! גם במזג אוויר לא הכי נוח אפשר להשאר בכפר ולהנות מבריכה כייפית, ג׳ציבורי ופעילות לילדים הקטנים וחדר אוכל נעים. האוכל והמבחר בחדר האוכל טובים וטעימים, המקום מרווח ומאפשר שהייה לקבוצות גדולות ומשפחות שומרות כשרות.
          נשמח לחזור שוב ונמליץ בשמחה!

תאריך השהייה: פברואר 2019
            • מקום