המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
אתי ב

מלון לייק האוס

חוות דעת על מלון לייק האוס
4.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 19 באוק׳ 2022באמצעות התקן נייד
במלון קבלנו שירות נהדר ,הצוות אדיב ומשרת במאור פנים .
אנחנו מתארחים באופן קבוע במלון ,ומגיעים לחמי טבריה דרך המלון .
.החדרים נקיים והחדרנים מאוד אדיבים ,אנחנו נהנים כל פעם מחדש ונראה כי המלון משתדרג תמיד
סוג הטיול: נוסע כזוג
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
מלונות בסביבה
סנן
מעדכן רשימה...
24 - 29 מתוך 722 חוות דעת
13 באוקטובר 2022-חוות דעת נכתבה ב

באנו למלון חמישה זוגות, עשינו צ’אק אין נכנסנו לחדרים וכל החדרים היו מלוכלכים. שיערות על המצעים שיערות בריצפה,מקלחת ושירותים מטונפים וכתמים על המיטה.
יחס מביש לקח למלון שעתיים וחצי להחליף מצעים לאחד הזוגות
ופשוט אמרו להם מצידנו קחו את הכסף ותלכו.

סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Barasis123
13 באוקטובר 2022-חוות דעת נכתבה ב

אחלה מלון, מומלץ מאוד למשפחות. אנחנו התארחנו במלון לשני לילות במהלך חול המועד סוכות 2022, ונהנינו מאוכל טעים ומגוון, חדרים נקיים ומסודרים וצוות שירותי וסופר נחמד, במיוחד אניטה מנהלת קשרי לקוחות המקסימה שדאגה לנו מרגע הכניסה למלון ועד הצ'ק אאוט. המלון נמצא במיקום מעולה ומציע כניסה חינם לחוף הים נאמוס ולחמי טבריה שנמצאים ממש בסמוך. בקיצור אל תהססו ואל תתייחסו לביקורות לא טובות שמופיעות מטה, הן ממש לא מוצדקות.

• סוג טיול: נסיעה עם חברים
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, Trip10569174577
30 בספטמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב

כמשפחה מורחבת ובעקבות ביקור של הבת שלי עם בעלה והנכדה מחו״ל רצינו סופ״ש נחמד יחד.
הזמנו 7 חדרים וביקשנו שכולם יהיו צמודים, הגענו למלון וכל חדר פוזר לקומה אחרת. אנחנו שידרגנו את החדר בעת ההזמנה וקיבלנו חדר סטנדרטי לאחר דין ודברים עם מנהלת הקבלה החדר הוחלף לחדר בצד השני של המלון בקומה 6. אציין שרק מעלית אחת עובדת ונכנסים בה 4אנשים בלחץ.
מנהלת הקבלה הייתה תוקפנית וחצופה.
ההמלצה שלי -לא לשים כסף על מלון פח כזה עם שירות פח.
והכי חשוב לא לשלם מראש על פינוי במוצש כל מי שצעק בקבלה קיבל את האפשרות בחינם ואני כמובן שילמתי במעמד ההזמנה באתר.

סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Izakco
30 בספטמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

סגרנו חופשה לכל המשפחה הזמנו 7 חדרים. התקשרתי יום קודם לבקש שכל החדרים יהיו צמודים ובמקום זאת פוזרנו על פני כל המלון חלק בבניין אחד וחלק בבניין השני.
במקרה שלי שילמתי תוספת מחיר לשדרוג החדר לנוף לכנרת הגענו וקבלנו חדר עם נוף למחסן לאחר שפניתי למנהלת הקבלה החדר הוחלף לחדר עם נוף לים אך גרוע בהרבה מהחדר הקודם אמבטיה קלסטרופובית החדר מטונף וכשפניתי שוב למנהלת הקבלה התשובה שלה הייתה "זה החדר שהזמנת".
מנהלת קבלה שאמורה לתת שירות לא מבינה מה זה שרות עונה בצורה מבישה כאילו עשתה לי טובה שנתנה לי חדר. שילמתי תוספת מחיר לשדרוג החדר ועוד תוספת לפינוי במוצש.
בשתי מילים אכזבה. נקודה

סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Coheniris
1 בספטמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב

כשהגענו ל״מלון״ שאלנו אנשים איך המלון וכל בן אדם שיצא ממנו אמר לנו מתחת לכל ביקורת.
החלטנו לתת צאנס ונכנסנו לבריכה והחוויה הראשונה הייתה מגבת מלאה בנמלים ומושבים קרועים/מטונפים עם חרקים שנתפסו ברשת של ה״מיטות״(קרשים), שהמציל פנה אלינו ושאל אם הכל בסדר אמרנו לו שיש מלא נמלות אש שעוקצות והוא אמר ״אה שטויות כן זה הנמלים שעוקצות״.
קיפלנו ונכנסנו לחדר ריק ממגבות, מטות יחיד שאפילו לא מחוברות זו לזו, צואה מרוחה על האסלה, ועוד תסמינים של חדר שפשוט שמו סדינים העבירו וויש ויצאו.🤮
לפני ארוחת ערב הייתה הפסקת חשמל של רבע שעה בערך בתוך החדר, ובארוחת ערב עצמה היה אוכל קר ויבש שאילץ אותנו לאכול במסעדה בחוץ.😡
כשחזרנו לחדר התארגנו לשינה ואז זה הגיע.. שלושה מקקים בתוך החדר מסתובבים במסדרון ובשירותים, פשוט זוועה.
שהגענו לארוחת בוקר הלחם היה קפוא, חלק ממכונות הקפה לא עבדו.. ועוד המון תסמינים של הזנחה כמו ציוד צביעה ומקדחה ממש מול דלת החדר שלנו בזמן היציאה.
מה שבטוח זה שאני וכל מי שאני מכיר לא נחזור לפה לעולם!!!
גועלי.

סוג טיול: נסיעה בזוג