מלון שלא שווה אפילו שלושה כוכבים.
שירות גרוע
אוכל גרוע
יחס גרוע
מהרגע שהגענו למלון עד הרגע שיצאנו לא נהננו.
הגענו אחר הצהריים לכניסה למלון עם ילדים, עגלה, מזוודות ולא יכולים להיכנס בדלת מסתובבת קטנה. דלת הכניסה נעולה ומצד השני מאבטח שיושב ומסתכל עלינו ועד שלא הערתי לו לא פתח את הדלת.
חדרים ישנים, ריהוט רעוע, מזגן רועש.
החדר שקיבלנו היה כולו ריח של סיגריות וחנוק, התלוננו והחליפו לנו לחדר אחר בקצה השני של המלון רחוק מהמשפחה שלנו.
חדר האוכל נוראי! שולחנות בלובי של המלון, כלים שבורים ומלוכלכים, מלצרים לא מפנים את השולחן, עובדי מטבח מסתובבים בבגדים מלוכלכים, צורת הגשה נוראית פשוט הכל זרוק בתבנית, אוכל תפל, מגוון מאוד רדוד, לא ממלאים מנות שהתרוקנו עד שמישהו מהאורחים מגיע ומעיר להם, חלק מהמנות בכמות מצומצמת מדי ופשוט נגמר האוכל.
יחס של רוב צוות חדר האוכל היה נוראי, תשובות לא מקובלות לאורחים שמבקשים.
הייתי אפילו צריך להתווכח עם צוות העובדים בשביל שיהיה לי כפית.
שירות גרוע, קבלה לא עונים בטלפון גם אחרי חצי שעה של ניסיונות להשיג אותם, כשהגעתי לקבלה גיליתי שפקידת הקבלה יושבת בחוץ מעשנת עם המאבטח.
בבריכה בשיא החום הואילו והוציאו אבטיח וברד למשתמשי הבריכה אך גם שם לא היו ערוכים לכמות האורחים והוציאו כמות כל כך קטנה שחצי ממשתמשי הבריכה לא קיבלו וחצי היו בתחרות מי יגיע ראשון למלצר כדי לקבל.
מוצאי שבת לא החזירו את בית הקפה בלובי לפעולה ופשוט מצאנו את עצמנו מעדיפים לצאת לאכול ולשתות בחוץ ולא להישאר במלון.
בבוקר ראשון בחדר האוכל לא היה איש שירות שמכין קפה אלא מכונת קפה מקולקלת שאף אחד לא טרח לסדר אותה, אבקת קפה עם קרטון חלב שכנראה היה חם כי אף אחד לא דאג לקירור ועמדת הכנה עצמית.
גם שירות של קפה בבית הקפה של הלובי לא פעל.