המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
Dreamer22661661359

ש מגוון רחב של אוכל טעים במלון !

5.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה 16 בפבר׳ 2025
הגענו למלון קיסר טבריה לחוף הטיילת, וזו הייתה חוויה מצוינת מהרגע הראשון. האוכל במלון היה פשוט סוף הדרך - מגוון רחב של מנות טעימות ואיכותיות, שסיפקו לנו חוויה קולינרית שלא תשכח בקלות. שירותי המלון היו נעימים ומזמינים, וכל צוות המלון דאג להעניק לנו תחושה של בית.
בכל רגע נתון ראינו שירותי ניקיון פעילים ברחבי המלון, מה שתרם לאווירה הנעימה והמטופחת שהרגשנו סביבנו. כבר בקבלה קיבלה אותנו זהבה , שביקשה לשאול לשלומנו ודאגה לוודא שאנחנו מסודרים ומוכנים לחופשה שלנו. היחס החם והאישי שלה חימם את הלב ונתן לנו להתחיל את החופשה ברגל ימין.
היינו בסוף השבוע האחרון במלון, וכבר אנחנו מחכים לחזור! תודה רבה לכל הצוות על חוויה כל כך מיוחדת ומפנקת..
סוג הטיול: נוסע כזוג
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Ami Ella, Owner בנכס קיסר פרמייר טבריה, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 18 בפבר׳ 2025
אורחים יקרים
תודה רבה על חוות הדעת המרגשת והמפרגת! אנחנו שמחים לשמוע שנהניתם מכל רגע במלון קיסר טבריה. הצוות שלנו, וביניהם זהבה, עובדים קשה כדי להעניק לכם חוויה בלתי נשכחת, וזה משמח אותנו לדעת שהצלחנו במשימה. נשמח לארח אתכם שוב בקרוב ולהמשיך לספק לכם חופשות מושלמות! תודה שבחרתם בנו.
מירב דורון - מנהלת לשכת מנ"ל
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלונות בסביבה
בריכה חיצונית
  • Agoda.com
0.9 ק"מ מקיסר פרמייר טבריה
בריכה
Außenansicht (von innen schauts aber besser aus)
0.3 ק"מ מקיסר פרמייר טבריה
סנן
מעדכן רשימה...
37 - 42 מתוך 3,543 חוות דעת
16 בפברואר 2025-חוות דעת נכתבה ב

אתחיל מכך שמלון קיסר טבריה הוא בחירה מצוינת לנופש משפחתי או זוגי! הזמנו שני חדרים צמודים למשפחה שלנו, שכוללת ארבע נפשות, ומיד בכניסה למלון הרגשנו את האווירה החמה והמסבירת פנים. פגשנו את צוות הקבלה, שהיה מקצועי, אדיב וקשוב לצרכים שלנו. כל בקשה או שאלה שפנינו אליהם נענתה בחיוך ובמהירות.
הסלוגן של מלון קיסר הוא "נופש ברמה אחרת", ואני יכול לומר בהחלט שהם עומדים בו בצורה יוצאת דופן. השירות במלון הוא מהטובים שנתקלנו בהם, אם לא הטוב ביותר. כל הצוות, מפקידי הקבלה, דרך עובדי חדר האוכל, אנשי הניקיון, צוות הביטחון ועובדי הלובי, כולם ללא יוצא מן הכלל עושים הכל כדי שהאורח ירגיש הכי טוב שאפשר.
המיקום של המלון הוא פשוט חלומי – ממש על חוף הטיילת של טבריה, עם נוף מרהיב לכנרת. החדרים היו נקיים

תודה, Road23686643244
Ami Ella, Owner בנכס קיסר פרמייר טבריה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 בפברואר 2025

אורחים יקרים
תודה רבה על חוות הדעת המרגשת והמפורטת! אנחנו במלון קיסר טבריה שמחים לשמוע שחוויתם נופש מושלם ומרגש. הצוות שלנו משקיע מאמצים רבים כדי
להבטיח שכל אורח ייהנה משירות חם, אדיב ומקצועי, ואנו גאים לשמוע שהצלחנו לעמוד בציפיותיכם. המיקום הייחודי שלנו על שפת הכנרת והנופים המרהיבים הם אכן חלק מהחוויה הכוללת שאנו שואפים להציע. נשמח לארח אתכם שוב בעתיד ולהמשיך לספק לכם חוויה בלתי נשכחת. תודה שבחרתם במלון קיסר טבריה!
מירב דורון - מנהלת לשכת מנכ"ל

13 בפברואר 2025-חוות דעת נכתבה ב

מלון ממש מעולה! המיקום פשוט נוח בטירוף - קרוב לטיילת, לים וגם למרכז העיר, אז הכל בהישג יד. האוכל היה טעים ברמות, הניקיון היה מושלם, ושירות החדרים היה מקצועי ומסביר פנים. קיבלנו תמורה מלאה למחיר, ואפילו יותר! הספא של המלון פשוט מצוין - טיפולים מפנקים, אווירה רגועה וכל מה שצריך כדי להירגע באמת. הרגשנו ממש כמו מלכים! ממליצים בחום לכל מי שמחפש מקום להתארח ולנפוש בטבריה. תודה גדולה על האירוח הנפלא, בהחלט נחזור שוב.

תודה, Curiosity06983346489
Ami Ella, Owner בנכס קיסר פרמייר טבריה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 בפברואר 2025

אורחים יקרים

תודה רבה על חוות הדעת המפרגנת! אנחנו שמחים לשמוע שנהניתם מהמיקום הנוח, האוכל הטעים, הניקיון המושלם והשירות המקצועי. אנו מעריכים מאוד את המילים החמות על הספא והאווירה המפנקת. נשמח לארח אתכם שוב בקיסר טבריה ולהעניק לכם עוד חוויה מלכותית! 😊

מירב דורון - מזכירת לשכת מנכ"ל

13 בפברואר 2025-חוות דעת נכתבה ב

פעם ראשונה במלון בטבריה, וכל כך היינו מרוצים! המלון פשוט מתוקתק, מסודר ונקי להפליא. האוכל היה מעולה ומגוון ביותר, ממש משהו שלא ציפינו לו. הצוות היה שירותי ואדיב בצורה יוצאת דופן - כל מה שביקשנו, דאגו לנו בלי בעיה. באמת היו מקסימים! גם בחדר האוכל הם היו כל כך נחמדים וסבלניים, ענו לכל אחד ואחת באדיבות. זה ממש לא מובן מאליו!
בנוסף, יש במלון מלא פעילויות לילדים, וגם לנו המבוגרים 😉, האווירה הייתה ממש מהנה וכיפית.
תודה ליעירת מהספר על היחס השירות.

אנחנו מתבאסים ממש שהחופשה נגמרת, תודה לצוות המדהים ולמלון הנהדר!

תאריך השהייה: ינואר 2025
תודה, אלה ב

תודה על המשוב הנהדר ועל שבחרתם במלון קיסר פרמייר בטבריה! זה מעודד לשמוע שנהניתם מהסדר, הניקיון והשירות המעולה. הצוות שלנו משקיע מאוד בלהעניק חוויות בלתי נשכחות לאורחינו, ואני אעביר את התודות ליערית מהספא ולשאר הצוות. נשמח לארח אתכם שוב ולהמשיך לספק אירוח מושלם.

מירב דורון- מזכירת לשכת מנכ"ל

13 בפברואר 2025-חוות דעת נכתבה ב

ארוחת הערב במלון הייתה חוויה קולינרית מהמעלה הראשונה! החדר אוכל היה מעוצב בטוב טעם, עם אווירה נעימה ואינטימית שהכניסה אותנו מיד לאווירת החגיגה
המנות היו מגוונות ומעשירות, החל ממנות פתיחה כמו סלטים טריים ומתובלים להפליא, דרך מנות דגים משובחות מהכנרת, ועד לבשרים עסיסיים ומתובלים בצורה מושלמת. כל מנה הוגשה בצורה אסתטית ומעוררת תיאבון, והטעמים היו פשוט עוצרי נשימה.
בנוסף, היה מבחר גדול של מנות צמחוניות וכשרות, כך שכל אחד מצא את מה שהתאים לו. הקינוחים היו שיא הארוחה – עוגות עשירות, פירות טריים וגלידות ביתיות שהשלימו את החוויה במתיקות מושלמת.
השירות בחדר אוכל היה אדיב ומקצועי, הצוות היה קשוב לכל בקשה והרגשנו שממש דואגים לנו..

תודה, לולה ק

אורחים יקרים
תודה רבה על הביקורת המדהימה! אני שמחה לשמוע שארוחת הערב שלנו השאירה עליכם רושם כה חיובי. אנו מקדישים תשומת לב רבה לכל פרט כדי ליצור חוויה בלתי נשכחת לאורחינו. המגוון, האיכות והשירות הם תמיד בראש סדר העדיפות שלנו. נשמח לראותכם שוב באירוח הבא במלון קיסר פרמייר טבריה.

מירב דורון - מנהלת לשכת מנכ"ל

12 בפברואר 2025-חוות דעת נכתבה ב

כל עובדי המלון תמיד ענו לנו בחיוך ובאהבה, קיבלנו חדר עם מרפסת ונוף לבריכה היפהפייה – החדר היה מדוגם בצורה אלגנטית, נקי להפליא, וכלל מיטה זוגית ונוחה שהזמינה אותנו לשינה מרגיעה. כל בוקר ניקו לנו את החדר בצורה יסודית, כך שתמיד חזרנו לחדר מסודר ונעים.
הבריכה המחוממת הייתה גדולה ונעימה, עם מתחמי ישיבה כיפיים בספא . המוסיקה ברקע הוסיפה לאווירה,. היתה בריכה נוספת שבקיץ בטח יותר אטרקטיבית(באנו בפברואר, אז לא היתה מחוממת ), אבל דווקא בחורף נהנינו מהשקט והרוגע .
וארוחת הבוקר – אוי, ארוחת הבוקר! היא הייתה מלאה בכל טוב: גבינות, סלטים, שקשוקה, חביתות, פנקייקים, יוגורטים, וקינוחים כמו עוגת שוקולד מטורפת. כל בוקר התחיל בצורה מושלמת,.
המיקום של המלון היינו קרובים לים (במרחק הליכה) ונהנינו מהשקט והשלווה. .

תודה, Flyer31211919995
Ami Ella, Owner בנכס קיסר פרמייר טבריה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 בפברואר 2025

אורחים יקרים
תודה על חוות הדעת! שמחים שנהניתם מהשירות החם, החדר המרווח והניקיון, הבריכה המחוממת, וארוחת הבוקר המגוונת. ומקווים לארח אתכם שוב בעתיד!

הצג חוות דעת נוספות