המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (4,507)
סנן חוות דעת
4,507 תוצאות
ציון המטיילים
3,386
726
241
86
68
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
3,386
726
241
86
68
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 4,507 חוות דעת
חוות דעת נכתבה 2 באוקטובר 2017 באמצעות התקן נייד

אוכל מעולה ומגוון מאד, המלון והמתחם החיצוני מצוחצחים, חדרים נעימים עם נוף לים, צוות מקצועי ונחמד מאד. יש מעט חדרים יחסית לגודל המתחם כך שהמלון לא מרגיש צפוף ואין תורים לאוכל. מתאים לזוגות, משפחות עם ילדים, זוגות מבוגרים.

שהו בתאריך : ספטמבר 2017, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
1  תודה, Yaar H
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
LIBERTY-HOTELS-LARA, Manager בנכס Liberty Hotels Lara, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 4 באוקטובר 2017
תרגום של Google

Dear Yaar H,

First of all we would like to thank you for choosing Liberty Hotels Lara. We are glad that we got a very good review from you.

Hope to welcome you soon again,

Your Hotel Liberty Hotels Lara

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 19 באוקטובר 2016

חוף מצוחצח, בריכה ענקית, אוכל ומסעדות גורמה מצויינות!!
מתאים למשפחה עם ילדים!
חוף ים עם אטרקציות!
מתחם ספא מהמם וזול יחסית לבתי מלון אחרים באזור!
קרוב לשדה תעופה!
קרוב למרכז העיר אנטליה 10-15 דקות נסיעה!
יש אוטובוס ברחוב בכניסה לבית מלון.

  • שהו בתאריך : ספטמבר 2016, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
1  תודה, Rami B
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
LIBERTY-HOTELS-LARA, The Liberty Hotels Lara management team. בנכס Liberty Hotels Lara, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בדצמבר 2016
תרגום של Google

Merhaba (Hello) Rami B,

What an absolute pleasure to read your glowing five star review of your recent stay at Liberty Hotels Lara.

We would be most grateful if you would kindly share the most notable highlights of your stay with your family and friends.

We do sincerely hope that we will have the pleasure of welcoming you back to your Antalya home in the not too distant future.

With kindest regards

The Liberty Hotels Lara management team.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 6 באוקטובר 2016 באמצעות התקן נייד

הינו בחופשה משפחתית. מלון יפה ניקיון טוב של החדרים אוכל וטעים. בקשר לאוכל: אוכל טעים ומבחר גדול. אבל כל המסעדות בחוץ ליד הבריכות עובדות רק מ 13-16 אז יוצא שהכל כלול אבל בין שעות 10 עד 13 ו 16 עד 19 אין אוכל. ויצא שילד שלי לא רצה לאכול ארוחת בוקר . טמרתי לא נורא עוד מאט ירצה לאכול נןכל ליד הבריכות כי זה הכל כלול ורשום 8 מסעדות. במהרה גיליתי שאין מסעדות. סגורות עד 13. גם גלידות בשעות אלו אין. רק ברים של שתיה קלה ואלכוהול פתוחים. אכזבה...
אותו דבר מגלשות וחדר משחקים הם פתוחות רק בין 10-12 ו 15-17. וכל השאר הזמן זה סגור. אכזבה ענקית...
חדרים יפים ונקיים נוף לא משהו. היינו בספטמבר אז בלילות כבר קר. ביקשתי שמיכות חמות אמרו שאין עכשיו...
רשום בריכה פנימית מחוממת אבל היא היית ריקה ממים כל השבוע. דגקוזי בחוץ עם מים קרים. אין עם מים חמים.
מסגים במלון ברמה גבוע מאוד. 85 יורו 1:45 שעה. מאוד נהינתי ממסג ממש טוב.
בידור ראיתי רק בערב. במשך היום לא היה שום דבר ליד הבריכות . בידור לילדים בערב זה היה חצי שעה של ריקודים ביחד ים ילדים. התאכזבתי. אחרי בידור ילדים היה הופעות למבוגרים שהיו מאוד טובות. כמו קמדי קלאב וערב ריקודים טורקיים. זה היה ברמה
סהכ נהנתי. אבל בפעם הבא אבחר מלון אחר שיש בו אוכל ותעסוקה לילדים לא לפי שעות פתיחה אלה במשך כל היום

שהו בתאריך : ספטמבר 2016, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
4  תודה, 05050
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
LIBERTY-HOTELS-LARA, The Liberty Hotels Lara management team. בנכס Liberty Hotels Lara, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בדצמבר 2016
תרגום של Google

Merhaba (Hello) 05050,

What an absolute pleasure to read your favourable four star review of your recent stay at Liberty Hotels Lara.

Thank you for bringing to our attention some of the aspects that were not entirely to your satisfaction. These will be evaluated at our next management meeting.

We would however, be most grateful if you would kindly share the most notable highlights of your stay with your family and friends.

We do sincerely hope you have a change of heart and we will have the pleasure of welcoming you back to the Liberty Hotels Lara in the future.

With kindest regards

The Liberty Hotels Lara management team.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 25 ביולי 2016

מלון באזור לארה הפופלרי קרוב לעיר ולנמל התעופה וזה היתרון היחיד שלו מגרעות הרבה מלון קטן חדרים קטנים אוכל ברמה בינונית ללא גיוון , מתקנים יש הרבה , לא ממליץ עליו הייתי בהרבה קלאבים וזה אחד הבינוניים והוא לדעתי מוערך יתר על המידה

שהו בתאריך : מאי 2016
4  תודה, Paradise536996
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
LIBERTY-HOTELS-LARA, Manager בנכס Liberty Hotels Lara, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 באוגוסט 2016
תרגום של Google

Merhaba,

Thank you for your review on tripadvisor.

Kind Regards

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 28 ביוני 2016

מלון נחמד כשהוא בהכל כלול, אין בו פאר ברמה גבוהה כיאה לבתי מלון בטורקיה, ואף הכל כלול שלו לא משו מיוחד. אבל סך הכל מלון בסדר, קצת מרוחק מכל אזורי התיירות השוקקים. אבל עם שירות נחמד ואנשים נחמדים.
התעקשו לקבל חדר עם נוף לבריכה אחרת תצפו כמונו על מגרש החניה..

שהו בתאריך : אוגוסט 2015
תודה, tydr555
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
LIBERTY-HOTELS-LARA, The Liberty Hotels Lara management team. בנכס Liberty Hotels Lara, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 בדצמבר 2016
תרגום של Google

Merhaba (Hello) tydr555,

Thank you for posting a favourable four star review of your recent stay at Liberty Hotels Lara.

We value your opinions/feedback, which is why we thank you for bringing to our attention some of the aspects that were not entirely to your satisfaction. These will be evaluated at our next management meeting.

We would however, be most grateful if you would kindly share the most notable highlights of your stay with your family and friends.

We do sincerely hope we will have the pleasure of welcoming you back to the Liberty Hotels Lara in the future.

With kindest regards

The Liberty Hotels Lara management team.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות