המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
עקבה
פרסם
דואר נכנס
חיפוש
מלונות בסביבה
חוות דעת (3,735)
סנן חוות דעת
3,735 תוצאות
ציון המטיילים
2,583
712
266
86
88
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
2,583
712
266
86
88
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 3,735 חוות דעת
חוות דעת נכתבה לפני 5 שבועות באמצעות התקן נייד

מלון יפיפה עם שירות נהדר. ממוקם בצמוד לחוף פרטי ויפייפה. משופע בריכות שחייה ומקומות ישיבה מוצלים. למרות היותו גדול יחסית - כמות האורחים הגדולה כמעט ואינה מורגשת וכל אחד יכול למצוא את ה"פינה" שלו (למעט ארוחת הבוקר...).
המלון נקי. הצוות אדיב ונחמד (כמו כל הירדנים המדהימים ומסבירי הפנים שפגשנו במסענו). האוכל טעים ומגוון. מומלץ בחום!

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, erezalterman
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
SamiOunalli, Resort Manager בנכס Moevenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 4 שבועות
תרגום של Google

Dear Erez,

Thank you very much for your positive feedback about your last stay at Movenpick Resort & Spa Tala Bay.

Your kind comments will be shared with the entire team. We are all glad to know that you had a nice experience with us. This motivates us to go always further and to do always our best ensure our guests are satisfied with our resort services and facilities.

On behalf of the entire team, I would like to thank you once more and look forward to welcoming you again soon.

Sincerely,

Sami Ounalli

Resort Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
22 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מצויין מפואר צוות מדהים שרותי מאוד נותנים הרגשה מצויינת ארוחת בוקר טובה חדרים נקיים ותמיד יענו לכל בקשה במהירות ובחיוך ממוקם במרכז עם חוף פרטי ושני בריכות מלון שקט מתאים יותר לזוגות שרוצים פינה שקטה ולא מלון עם מלא פעילות

תאריך השהייה: ספטמבר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
1  תודה, amit_yizhaki
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
SamiOunalli, Resort Manager בנכס Moevenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 26 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear Amit,

Thank you very much for your kind comments and positive feedback about recent stay at Movenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba.

Nothing gives me more pleasure than to see our team members being praised. Your review was shared with the entire team. We are all glad to know that our services and facilities have met your expectations.

We all look forward to welcoming you very soon,

Kind Regards

Sami Ounalli

Resort Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
4 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

לא שהיתי במלון, רק באתי לספא וממש נהנתי מהניקיון והפאר שלא ראיתי כל כך במקומות אחרים, וכמובן שגם הסתובבתי קצת במלון לראות קצת איך מארחים שם, וזה ממש ברמה ענקית שירות יופי וניקיון שלא רואים באף קום אחר שווה לנסות, וכמובן בלי לפספס את הטיפול בספא,

תאריך השהייה: אוגוסט 2019
    • מקום
    • איכות השינה
    • שירות
1  תודה, ABCD5386815
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
SamiOunalli, Resort Manager בנכס Moevenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear Valued Guest,

Greetings from the nice weather at Movenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba.

We are glad to know that you liked our Spa and the top quality of the treatments we do offer.

Looking forward to having you back, soon,

Best regards,

Sami Ounalli
Resort Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
7 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מובנפיק טליה ביי ממוקם כ 25 דק מהגבול, יש לו חוף פרטי מהמם ובריכה ענקית משקיפה לחוף, ארוחת בוקר טעימה מאוד, חדרים גדולים ממליצה לקחת את החדרים למטה הם עם מרפסת גן וקרובים להכל.

המלון נקי מאוד ומאוד מפנק.
המסעדות במלון יקרות ועדיף לצאת לאכול בעקבה.

כמעט כל ערב יש רקדנית בטן וזמר אורח.
גם כשהמלון מלא לא מרגישים כי הוא גדול מאוד. יש פעילויות ספורט בחוף, מגלשת מים ומפעילים בבריכה.

היה לנו כייף מאוד ממליצה בחום.

תאריך השהייה: יולי 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, NaamaN22
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
SamiOunalli, Resort Manager בנכס Moevenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 באוגוסט 2019
תרגום של Google


Dear Naama,

It is a real pleasure reading such a positive review of our resort.

We are glad that you have enjoyed every part of your stay with us.Our entire team is very proud to receive feedback such as yours. This will only encourage us and motivate to continue our efforts to deliver always the best and meet our valued guests expectations.

We hope we will have an opportunity to welcome you back again soon at Movenpick Resort & Spa Tala Bay.

With my best regards

Sami Ounalli
Resort Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
1 באוקטובר 2018-חוות דעת נכתבה ב

מלון מאוד יפה ונעים, אבל הבריכות הן מה שהופכות אותו למושלם.
ארוחת הבוקר טובה וגם האוכל שמוגש במסעדות (רק שמדובר במחירים גבוהים קצת). לקחנו חדר למשפחה, שכלל שתי מיטות לילדים והיה מאוד נעים (אם היו בחדר שירותים נוספים, זה היה הופך אותו למושלם).
יש במלון שאטל שיוצא כל יום לעיר, רק שאם המלון מפוצץ לא בטוח שיהיה לכם מקום וזה יכול לבאס. יותר שאטלים לעיר בשעות הלחץ יעזרו.
מלון מאוד מבודד ואין מה לעשות באזור שבו ממוקם. בנוסף, אם לא לוקחים ארוחות ערב במלון, יש לצאת לעיר למסעדות, מה שיכול להיות נחמד כי יש מסעדות זולות וטעימות.
חוף הים של המלון מהמם אבל אין גישה נוחה להיכנס למי הים וחבל.
בזמן השהות שלנו היתה בעית מחסור של המגבות והיינו צריכים לחכות בכל יום שיגיעו מגבות נקיות.
המלון מספק בכל יום 3 בקבוקי שתייה מוגזים ושני בקבוקי מים מינרליים קטנים, שזה נחמד מאוד.
סה״כ החוויה מאוד מאוד נעימה וכייפית ויש סיכוי גדול מאוד שנחזור לשם.

עצה לגבי חדרים: לקחנו חדר עם נוף לבריכה בקומה 2 וזה היה מצוין
תאריך השהייה: ספטמבר 2018
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
תודה, Mishmish2014
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
DanB5045, General Manager בנכס Moevenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 1 באוקטובר 2018
תרגום של Google

Dear Mishmish2014,

Thank you very much for taking the time in writing your review about your stay at Movenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba. I am very happy to read that you had an overall enjoyable time in our property. I also appreciate your constructive comments and I am definite these will greatly assist us for improvement.

We look forward welcoming you back. The team and I will be delighted to have you again anytime.


Best regards,

Dan Benzaquen
General Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות