המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
המחירים הנמוכים ביותר לשהייה שלך
Expedia.com
‏66 $
+ ‏12 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-07.08.21
Priceline
‏73 $
+ ‏14 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-06.08.21
הזמן עכשיו, שלם במהלך השהייה
Trip.com
‏78 $
‏48 $
+ ‏8 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Hotels.com‏66 $
Booking.com‏62 $
Lol.travel‏78 $
הצג כל 13 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,254)
סנן חוות דעת
2,254 תוצאות
ציון המטיילים
1,814
344
66
19
11
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
1,814
344
66
19
11
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
45 - 50 מתוך 2,254 חוות דעת
1 באוגוסט 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון בוטיק מפנק, בחוף הכי שווה בקופנגן! בצוות אדיב, במלון חשבו על הפרטים הקטנים, המחיר סביר והתמורה טובה. המסעדה של המלון לא ממש טובה ויקרה אבל כל השאר פשוט מעולה. כדאי לקחת בחשבון שיש פה הרבה משפחות ופחות חיי לילה סוערים...

תאריך השהייה: אוגוסט 2016
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, YaelP46
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boonwit, General Manager בנכס Buri Rasa Koh Phangan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוגוסט 2016
תרגום של Google

Dear Yael P

Warmest greeting from Buri Rasa Koh Phangan!
Many thanks for taking the time to write to us in review at Tripadvisor and for taking the time to share your thoughts on your recent experiences! It’s great to hear that you enjoyed your time here with us. We hope welcome you back in the near future, and I shall arrange for your reservation and speedboat transfer myself.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
28 ביולי 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מעולה בחוף מדהים. הינו שם עם ילדות קטנות בחדר על הים עם מיטה חלומית .מומלץ בחום!!! שירות מפנק מהשניה שנכנסנו ,אוכל טעים , הכל נקי , התפנקנו כל בוקר במסאגים מצויינים. מבחינתנו מושלם! פעם שניה בחוף הזה ונחזור בטוח !!! אין על תאילנד בעולם!!!

תאריך השהייה: יולי 2016
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Ronanew
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boonwit, General Manager בנכס Buri Rasa Koh Phangan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 30 ביולי 2016
תרגום של Google

Dear Ronanew

Warmest greeting from Buri Rasa Koh Phangan!
Many thanks for taking the time to write to us in review at Tripadvisor and for taking the time to share your thoughts on your recent experiences with us. It’s great to hear that you enjoyed your time here with us. We hope welcome you back in the near future, So that we can do are best to give you any exceptional experience and I shall arrange for your reservation and speedboat transfer myself.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
17 ביוני 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

יתרונות
.מלון מודרני , חדר לא ענק אבל מרוהט בסגנון מערבי
צוות מסביר פנים ודובר אנגלית שעוזר בכל מה שצריך
מסעדה במחירים נוחים.
חסרונות
הים בסמיכות למלון מזוהם בגלל שיורדים גשמים והם מתנקזים לחוף של המלון- הפתרון ללכת 200 מטר על החוף ושם הוא אדיר!!
בריכה קצת קטנה.

תאריך השהייה: יוני 2016
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Zahi2311
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boonwit, General Manager בנכס Buri Rasa Koh Phangan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 ביוני 2016
תרגום של Google

Dear Zahi2311

Many thanks for taking the time to write to us in review at Tripadvisor. All the team are so glad that you enjoyed your stay here with us and we look forward to welcoming you back to Buri Rasa Koh Phangan in the near future, If the next time you come back again please direct contact to me for room reservation and speedboat transfer I can handling personally.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
23 במרץ 2016-חוות דעת נכתבה ב

מרגע ההגעה לרציף המעבורות בטונג סאלה החוויה החלה לקחנו הסעה תמורת 300 באט לאדם נסיעה של 30 דקות בדרך מדהימה בתוך ציור קבלת הפנים חמה ולבבית תוך 10 דקות היינו בחדרים החדרים בגודל סביר מאוד נקיים מנקים פעמיים ביום החדר מתוחזק היטב שירות מדהים בכל חלקי המלון ארוחת בוקר טובה מנהל המלון משעת בוקר מוקדמת מסתובב ובודק שהכל תקין חוף ים לא פחות ממדהים רצועה כל כך יפה שקשה לעזוב את המקום כפר קטן ורומנטי ממש ציורי מסעדות טובות שרות ללא דופי אנחנו נחזור שוב ללא ספק

תאריך השהייה: מרץ 2016
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
2  תודה, yehudalife
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boonwit, General Manager בנכס Buri Rasa Koh Phangan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 במרץ 2016
תרגום של Google

Dear yehudalife

Warmest greeting from Buri Rasa Koh Phangan!
Many thanks for taking the time to write to us in review at Tripadvisor and for taking the time to share your thoughts on your recent experiences with us. It’s great to hear that you enjoyed your time here with us. We hope welcome you back in the near future, So that we can do are best to give you any exceptional experience and I shall arrange for your reservation and speedboat transfer myself.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
18 בפברואר 2016-חוות דעת נכתבה ב

אנרגיות טובות, צוות חמוד וחייכני שבא בטוב, ומעל לכל מלון יפהפה, נעים, חדרים מפנקים, פשוט כיף.
שווה לשים קצת יותר על החדרי ocean view בקומה הראשונה עם היציאה לים, שהם בכלל חוויה בפני עצמה.
טיפ קטן - החוף בטנג נאי פו יאי הרבה יותר כיפי מהחוף בנוי. שווה להשכיר קטנוע וליסוע לחוף ביאי במהלך היום (בערב אין מה לעשות ביאי)

תאריך השהייה: פברואר 2016
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • איכות השינה
    • שירות
1  תודה, Ran_kundu
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Boonwit, General Manager בנכס Buri Rasa Koh Phangan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 בפברואר 2016
תרגום של Google

Dear Ran_kundu

Thank you very much for your positive review and i am glad to read that you have enjoyed your time spent amongst with us.We truly hope that we will have the pleasure to welcome you back to our beautiful shores in the near future! If the next time you come back again please direct contact to me for room reservation and speedboat transfer I can handling personally.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות