המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: סגור
ציטוטים בולטים מחוות דעת
וואו וואו וואו אין מילים

‪כל מי שיש לו חלום לטוס לדרום אפריקה בצורה הכי כשרה והכי מדהימה שיש מדהים איך חננאל מצליח לשלב בין...‬ קרא עוד

29 באוגוסט 2024-חוות דעת נכתבה ב
ABKKB
טיול מקסים ומדהים באפריקה עם גלאט ספארי

‪נהננו עד השמים, חננאל נתן לנו שירות מיוחד מהרגע הראשון, סידר לנו טיול מדהים מדהים, היה חויה מדהימה...‬ קרא עוד

31 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
4 - 9 מתוך 69 חוות דעת
24 באוגוסט 2022-חוות דעת נכתבה ב

החוויה הייתה נהדרת, ניכרת השקעה וחשיבה עד לפרטים הקטנים.
נופים עוצרי נשימה, חוויות מיוחדות, מלונות 5 כוכבים, ארוחות גורמה ואוירה טובה.
ממליצה בחום על גלאט ספארי!

תאריך החוויה: אוגוסט 2022
תודה, aygrossman
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
30 באפריל 2020-חוות דעת נכתבה ב

אני ובעלי נהנינו מאוד משבועיים של ירח דבש באפריקה. חננאל דאג לכל הפרטים הקטנים ובזכותו נהנינו נטו מהטיול בלי לדאוג מפרטים טכניים.
נופים מדהימים, אטרקציות איכותיות ואוכל בשפע:)

תאריך החוויה: פברואר 2020
תודה, F995HD_
28 בינואר 2020-חוות דעת נכתבה ב

כשרציתי לקחת את משפחתי - ילדיי ונכדיי - בחנוכה לספארי באפריקה, באזור מפלי ויקטוריה, עמדתי בקשר עם כמה סוכני נסיעות מקומיים בזימבוואה וזמביה. לאחר מכן התקשרתי עם חננאל גרין מגלאט סאפארי כדי שגם הוא יגיש לי הצעה.
חננאל עזר לי מאוד בתכנון הטיול על כל פרטיו ועמד בקשר עם מדריכים וחברות מקומיות לבצע את כל הלוגיסטיקה הכרוכה בטיול זה. ההצעה הכוללת של חננאל לא הייתה יקרה יותר מכל הצעה אחרת שקיבלתי.
לפי עצתו תכננו שהות בשני מרכזים ('כוכבים') - שלושה ימים בפארק צ'ובה וארבעה ליד מפלי ויקטוריה.
לגבי אוכל כשר אמר לי חננאל שהעלות עבורו להביא את המזון והכלים, משגיח ושף מדרום אפריקה תהיה גבוהה מאוד, גם מבלי להוסיף כל רווח מצידו. לכן לפי הצעתו הבאנו את כל האוכל מהארץ - הכנו תפריט לכל אחת מהארוחות וחברת קייטרינג בארץ ארזה לנו בקרטונים נפרדים לכל יום בהתאם לתפריט, הקפיאה את הקרטונים ואנו אספנו אותם מהמקפיא בדרך לשדה התעופה. כשהגענו לשדה התעופה, דאג חננאל שהקרטונים עבור הימים הראשונים יסעו איתנו למלון הראשון והקרטונים לשאר הימים, כולל ארוחות השבת, יוסעו למלון השני ושם יחכו לנו במקפיא.
יחידות הדיור והחדרים בבתי המלון היו בדרגה גבוהה ואיפשרו לנו להתכנס מידי ערב להדלקת נרות חנוכה ולארוחה משותפת. בבית המלון ליד מפלי ויקטוריה קיבלנו, בעזרתו של חננאל, את אולם הכינוסים והמטבח הצמוד אליו. במטבח חיכה לנו תנור כשר ששייך לגלאט-סאפארי כדי שנוכל לחמם בו את האוכל שלנו.
הטיול עצמו היה מדהים - מעל ומעבר לכל ציפיותינו. הכול 'טיקטק' לפי התכנית, הסעות במיניבוס ובמכוניות סאפארי, מדריכים טובים ועוד. חננאל היה בקשר איתנו בכל עת לפי הצורך.
אני מטייל עם משפחתי בכל העולם (רק השנה היינו בחבל יונאן בסין ובאיי דרום תאילנד) אך לא היה לנו מעולם טיול כה מוצלח.
סופו של הטיול היה קשה עבורי, מאחר ובעת שייט על נהר זאמבזי נפלתי למים וקרוקודיל ענק ניסה לטרוף אותי. בעזר ה' ניצלתי בדרך נס והובהלתי לבית חולים בדרום אפריקה. גם כאן נעזרתי מאוד בחננאל. לאחר ניתוח מורכב חזרתי לשיקום הביתה ובדרכי פגשתי בשדה התעופה ביוהנסבורג את חננאל, כך שיכולתי להודות לו אישית.
אני מאוד ממליץ על שירותיו של חננאל וחברת גלאט-סאפארי.

תאריך החוויה: דצמבר 2019
3  תודה, Mordechai M
11 בנובמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

היה טיול מושקע כולל הפרטים הקטנים.
היו אופציות זולות יותר אבל שווה את המחיר.
באנו עם ציפיות והטיול אכן ענה על כל הציפיות.

מומלץ מומלץ מומלץ!

תאריך החוויה: ספטמבר 2019
תודה, YehudaH007
11 בנובמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חוויה מדהימה עם טיול שאורגן למופת, שרות מדהים אוכל מצוין מומלץ בטירוף.
מדריכה שהיצה קשובה לכל בקשה וטיול ספארי מקצועי ביותר.

תאריך החוויה: ספטמבר 2019
תודה, DorinM88