המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (3,546)
סנן חוות דעת
3,546 תוצאות
ציון המטיילים
3,101
263
90
43
49
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
3,101
263
90
43
49
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
6 - 11 מתוך 3,546 חוות דעת
21 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

החופשה הכי טובה שהיתה לנו בעולם, מקום מדהים, אוכל מדהים, שירות ללא תחרות ובחור מקסים שעזר לנו בשם אחמד ראמאזאן שעשה את החופשה למושלמת,וכמובן הפארק שעשועים שהוא ברמה של דיסנילנד, שילוב של פארק מים ורכבות הרים, הופעות של דולפינים, כלבי ים ופינגווינים, מושלם!!

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
1  תודה, Nourbarazani
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Cetin P, Genel Müdür בנכס ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for choosing us and we appreciate your kind feedback.

It is a great pleasure to hear that this was your best vacation in the world, we are happy that you enjoyed all of our amenities.

Our live shows are worth to watch as you mentioned(dolphin shows, seal and penguins).
We thank you for your support to Ahmet Ramazan, we shared with related departments.

Best Regards,
Çetin Pehlivan
Hotel Manager
The Land of Legends Kingdom Hotel Management

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
21 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון מהמם מאוד ידידותי מושלם למשפחות נקי , ואוכל סוף הדרך ...הופעות בערב ברמה בינלאומית מיצגים מיתקנים ברמה מאוד גבוהה ללא תורים ארוכים . נהנו מאוד מהשירות ומההופעות שהיו, הרכבות, המגלשות היו חוויה של פעם בחיים. הילדים נהנו וללא ספק נחזור שוב . Ulcer everything thank you

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
1  תודה, Medi1986
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Cetin P, Genel Müdür בנכס ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 25 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Medi,

Thank you so much for the great review. We are overjoyed when we read and realized that you and your family took pleasure in our facility, services, and the shows.

It was a pleasure serving you and your family, we look forward to welcoming you and your family again soon.

Thank you for your support of Ms.Ulker we shared with related departments. Have a Legendary day!

Best Regards,

Çetin Pehlivan
General Manager
The Land of Legends Kingdom Hotel Management.


דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
21 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מעולה רמת אירוח מעולה , שירות מדהים כל מה שרק אפשר לקבל ממלון פה מקבלים מעבר . שעה טיסה ואתה בעולם של אגדות עולם מדהים רכבות הרים מטורפות מגלשות מים הכי טובות שהייתי בקיצור מלון מומולץ ביותר
Ulker is the best staff very kind helpful friendly staff

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, gk101010
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Cetin P, Genel Müdür בנכס ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for choosing the Land of Legends Kingdom Hotel.

It was our pleasure to welcome you and your family and giving the Legendary holiday experience and we can see that we were succeeded in that process.

Thank you for your support of Ms. Ulker, and we shared it with related departments.
We will be very glad to host you in The Land of Legends Kingdom Hotel.

Best Regards
Çetin Pehlivan
General Manager
The Land of Legends Kingdom Hotel Management.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
17 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

נפשנו במלון משפחה מורחבת שכללה 9 מבוגרים 2 מתבגרים שתי ילדות קטנות ותינוקת. כל אחד ואחד קיבל 200% . מקום שעובד על כל החושים ומעניק חוויה יחודית ומטרפת. לכל גיל יש מענה . רמת בטיחות מדהימה ומרשימה. מתקנים מותרמים לגילאים שונים. אין הנחות בבטיחות. בקיצור תמורה מלאה להשקעה. תענוג גדול!

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, tikvasmadar
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Cetin P, Genel Müdür בנכס ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 בנובמבר 2019
תרגום של Google

Dear Tikvasmadar,

Thank you for taking your time and writing this kind review about us. All feedbacks are so important to us and we always care about our guest's opinion.

We are happy that you enjoyed your stay overall and we were able to meet your expectations.

Thank you for your support of our staff.

We would be very happy to welcome you back to the Kingdom Hotel

Best Regards
Çetin Pehlivan
General Manager
The Land of Legends Kingdom Hotel Management



דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
5 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון נהדר גדול מאוד יש בו הרבה פעילויות מגלות מיים . פארק משחקים גדול ענק מאוד מתאים מגיל קטן ועד מבוגרים .
אוכל טעים ונהדר כל יום יש משהו חדש.
בחורה בשם אולקר חמודה עזרה לנו להכיר טוב את המלון ואת הפעילויות.

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Rasha12349
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Cetin P, Genel Müdür בנכס ‪The Land of Legends Kingdom Hotel‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear Rasha,

Thank you for choosing us, all the feedbacks are so important to us and we could see that we were able to meet your expectations.

Thank you for your support of Ms. Ulker we shared with related departments.

We will be very glad to host you in The Land of Legends Kingdom Hotel in the near future.

Best Regards.
Çetin Pehlivan
General Manager
The Land of Legends Kingdom Hotel Management.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות