המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מתארחים בורד הגליל כמעט 40 שנה, ונחזור שוב ושוב, לראשונה בירח הדבש, בהמשך עם בנותינו ובשנים האחרונות גם עם הנכדים:). אוהבים את האוירה, את הנוף הכי יפה בארץ ואת הבקתות הביתיות והנעימות על כל סוגיהן. את הבריכה הנהדרת, הדשא המוצל והערסלים, את ארוחת הבוקר וכמובן את הסוסים
תאריך השהייה: ספטמבר 2022
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
נוף מדהים, אווירה רגועה ושרות מעולה. כל השטחים מסביב לצימרים ירוקים עם פינות ישיבה מול הנוף. החדרים מרווחים נקיים. ארוחת ערב בטיביס המסעדה במלון היתה מעולה. הצוות מאד נחמד. יש אפשרות לרכיבה על סוסים שלא הספקנו.
תאריך השהייה: ספטמבר 2022
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את GaliNimni לגבי Vered Hagalil Holiday Village Hotel
תודה, GaliNimni
התארחנו השבוע,זוג+2+תינוק. קיבלנו תשומת לב ויחס נפלא לבקשות שונות שהעלנו בגלל קושי פיזי של אחד מאיתנו. החדרים היו נקיים, במרחק חצי דקה כפי שהובטח לנו מהבריכה. הילדה נהנתה משיעורי רכיבה על סוסים. ארוחת הבוקר פשוטה מאד וההתניידות עם עגלה די מאתגרת אבל סך הכל היתה לנו חוויה מקסימה
שאל את anatgad לגבי Vered Hagalil Holiday Village Hotel
תודה, anatgad
היינו משפחה בסוויטה,הנוף מהמרפסת לכיוון הכנרת עוצר נשימה,חדריים נוחים עם דשא וערסל בחוץ מקום קסום,אווריה רגועה ונעימה,לכל בקתה יש פרטיות. במקום יש בריכה משקיפה לכנרת, ואורווה מושקעת עם טיולי רכיבה,מקום מדהים מאוד אהבנו
שאל את Roycarmi לגבי Vered Hagalil Holiday Village Hotel
תודה, Roycarmi
מקום מהמם! בניגוד להרבה מקומות שהתמונות באתר והמציאות - הם 2 דברים שונים , בורד הגליל זה בדיוק כמו בתמונות! מקום מהמם,רגוע, נוף מטורף של הכנרת . היינו בבקתה חלומית שכולה מעץ ואבני בזלת ,קסום ממש. נקי ונעים יש גם כירה חשמלית ומיקרוגל אז אפשר להכין שם ארוחה בקטנה. ממליצה ביותר 🙂🙂🙂
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את Plasmid12345 לגבי Vered Hagalil Holiday Village Hotel
תודה, Plasmid12345
מיקום מצויין צוות נפלא מתקנים מעולים, סגרנו ממש ברגע האחרון נופש בצפון והכל היה אחלה. החדרים גדולים, ארוחת הבוקר הייתה אחלה, עשינו רכיבה על סוסים בשעות אחהצ -ערב היה מעולה. נוף מהמם של הכנרת . היה ממש כיף.
שאל את idanlinhart לגבי Vered Hagalil Holiday Village Hotel
תודה, idanlinhart