המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
המחירים הנמוכים ביותר לשהייה שלך
‏170 $
+ ‏23 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Hotels.com
Booking.com
‏170 $
+ ‏23 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
הזמן עכשיו, שלם במהלך השהייה
eDreams‏170 $
Agoda.com‏170 $
Expedia.com
הצג כל 13 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (249)
סנן חוות דעת
249 תוצאות
ציון המטיילים
239
9
1
0
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
239
9
1
0
0
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 249 חוות דעת
4 בדצמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

שהינו שני לילות בסוף נובמבר, נראה שמישהו חשב על כל הפרטים הקטנים מה שעושה את המקום לכל כך מיוחד, בייתי וקסום!!! ארוחת הבוקר מעשי ידיה של אמא של בעלת המקום, הנוף המרהיב מהמרפסת, הקמין הדולק בחדר וכמובן אלפטריה(חופש ) המקסימה שדאגה לצייד אותנו במפה עם טיפים והכוונה למקומות באיזור בהם חייבים לבקר והיתה זמינה לכל שאלה, גם אחרי שישבנו את המקום. אין ספק שאנחנו נשוב לבקר שם!!!

תאריך השהייה: נובמבר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, shimrith10
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RouistaTeamR, Ιδιοκτήτης בנכס ‪Rouista Tzoumerka Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 בפברואר 2020
תרגום של Google

Dear Guest,
We would like to thank you so much for a great review!
We are delighted that you had such an amazing experience and you liked your stay with us so much that you want to come back!
We look forward to welcoming you again !!
Best regards,
The team of Rouista Tzoumerka Resort.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
23 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

חדרים מפוארים, אוכל מצויין, מלון מפואר, בקרוב יחנכו חדר כושר וטיפולי ספא, שירות מעולה, אוירה מדהימה. בסיס יציאה לטיולים בדרום צומרקה. המלון מומלץ גם באתר איי יוון. הייתי שם מס פעמים, שומרים על הרמה ועל השירות בקביעות. בבעלות משפחה מהכפר.

עצה לגבי חדרים: למרבית החדרים יש מרפסת לנוף ירוק ומדהים
תאריך השהייה: ספטמבר 2019
    • איכות השינה
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, M1259HC_
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RouistaTeamR, Ιδιοκτήτης בנכס ‪Rouista Tzoumerka Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 1 בנובמבר 2019
תרגום של Google

Dear Guest,
We would like to thank you for your kind words.
We are so glad that we met your expectations.
We hope to have the pleasure to hosting you again.
Best regards,
The Team of Rouista Tzoumerka Resort.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
21 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון מקסים! שירות יוצא מן הכלל, אדיבות ונדיבות בלי סוף. אם הגעתם לשם תקבלו הדרכה מפורטת כולל ליווי בוואטאפ של המקומות המיוחדים לטייל בהם בצומרקה (אין צורך במדריך משום שההדרכה של בעלת המלון מפורטת וטובה).
בארוחת הבוקר פאי מסורתי של גבינה או תרד הכי טוב שפגשנו ביוון.
Thank you so much Eleftheria, Marina, Dimitris and Andrews for this lovely experience.

עצה לגבי חדרים: שהינו בקומה עליונה, שני חדרים עם דלת מקשרת, מקלחון מפנק (כדאי לבקש כי אין בכל החדרים)
תאריך השהייה: אוגוסט 2019
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
2  תודה, maggirubin
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RouistaTeamR, Ιδιοκτήτης בנכס ‪Rouista Tzoumerka Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear Guest,
On behalf of the entire team, we would like to thank you for your lovely review.
It is always a pleasure to have feedback from our guests. We are pleased to know that you have enjoyed your stay and you have also appreciated the friendliness of us. We know that team work is the best way to achieve our goal which is to improve our customer service to satisfy our guests.
We hope to see you back soon.
Best regards,
The team of Rouista Tzoumerka Resort

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
20 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב

איזה יופי של מקום! מבנים חדשים, חדרים יפיפיים, עיצוב מודרני ונעים, חדר אמבטיה. מדוגם, מקלחת משוכללת עם זרמי מים חזקים וטובים.
ארוחת בקר עשירה וטעימה מאוד.

ומה שמוסיף לכל היופי הזה. זה השרות המצוין, יחס אישי ונעים והמון המלצתו עם הרבה סבלנות לאורחים.
מקום ששווה לחזור אליו!
ממליצה בחום!

תאריך השהייה: אוגוסט 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
חוות הדעת התקבלה בשיתוף פעולה עם מלון זה
תודה, Tamile70
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RouistaTeamR, Ιδιοκτήτης בנכס ‪Rouista Tzoumerka Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear Tamile70,
First of all, I would like to thank you to taking the time to write us your impressions regarding your stay with us.
Reading your review fills us of joy to see that the room, its cleanliness, our friendly staff and our breakfast accomplish our major purpose, which is making all our guests vacation a nice experience.
We really hope to see you back, it will be a real pleasure for us to be your hosting you again.
Best regards,
The team of Rouista Tzoumerka Resort.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
16 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב

ההינו 3 לילות בחודש אוגוסט, משפחה עם 3 ילדים.
החדרים מצויינים, השירות מצויין, בעלי המקום מאד נחמדים ועוזרים בתכנון הטיולים ובהמלצות על מסעדות בסביבה.
ארוחת הבוקר היתה ינקודה החלשה אבל לא בצורה שהפריעה במיוחד.
סה"כ מיקום ושירות מעולים, ממליץ מאד למי שרוצה לטייל בדרום צומרקה

תאריך השהייה: אוגוסט 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
חוות הדעת התקבלה בשיתוף פעולה עם מלון זה
תודה, shaharmittelpunkt
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
RouistaTeamR, Ιδιοκτήτης בנכס ‪Rouista Tzoumerka Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear Guust,
Thank you very much for your kind review.
We are glad to hear that you enjoyed your stay with us and liked our service, the room and our suggestions for the area.i'm sorry our breakfast wasn't quite up to you, you had to tell us if you needed anything more.
We hope to have the opportunity to hosting you again.
Best regards,
The team of Rouista Tzoumerka Resort.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות