הייתה לנו חוויה מדהימה! הבקתה מעוצבת יפייפה, הכל עבד ולא היו בעיות כלל. שירות נהדר וצוות מקסים. הקיבוץ והנחל מדהימים ומטופחים. המקום הכי יפה בארץ ואפילו יותר יפה מאירופה. אכלנו בערב ב1910 בדגניה, קצת רחוק אבל שווה את זה. ממליצים בחום!
זה כנראה המקום הכי טוב בארץ לבלות בו מספר לילות
אנשים נחמדים , אוכל טוב , הנוף הכי יפה שיש בישראל , נחל מהמם ונדיר שלא קיים כמותו בישראל , מקווה שהקיבוץ ינצח על המלחמה ולא ישחררו את האסי כי מגיע להם !!!
ממליצה בחום!!!נקי, מטופח ומאוד יפה. ארוחת הבוקר היתה טעימה, מבחר רב ובהתאם להנחיות. צוות נעים ומסביר פנים, שירותים בעל פניה. קרוב לאטרקציות, סחנה, פארק המעיינות ולגן גורו. היינו 11 זוגות ואין לי ספק שאחזור עם משפחתי.
התארחנו 11 זוגות. בתי הכפר מפנקים, ג׳קוזי בחדר השינה. המקום נקי ומסודר.
ארוחת בוקר מגוונת. שמירה על תו סגול.
בקיבוץ בריכה מקורה נוחה , בריכה לקטנטנים, וגישה לנחל האסי . האתר צמוד לסחנה, כניסה חינם וסמוך לעמק המעיינות.
היתי בקיבץ ניר דוד ובאתי עם ציפיות גבוהות - ועדין הופתעתי לטובה
מקום קסום באמת
כייפי, חדרים מאוד נוחים, ארוחת בוקר כייפית ליד הנחל
הליכה ליד הנחל זאת חוויה מרתקת
לא היתי עד היום במקום יותר כייף בישראל
מקום יפהיפה, בקתה סופר מפנקת, נעימה ונקייה. ארוחת בוקר כיפית על הנהר, מלא דגים שוחים למטה. מרחק הליכה רחצה באסי הנקי והמטופח.בריכה חמודה. קרוב להרבה מסעדות מקומיות, אכלתי ברוטנברג מקום מקסים עם אוכל שווה במיוחד.