המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
נסענו שתי משפחות עם ילדים ללילה אחד ובדיעבד היינו מזמינים שניים או שלושה לילות. היה כיף מאוד! החדרים נעימים ומזמינים, אווירה פסטורלית, ארוחת הבוקר טעימה. הילדים התבאסו שצריך לעזוב. בהחלט נחזור לפה שוב.
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
נסענו מעל שעתיים להגיע והחוויה שלנו הייתה מעל כל ציפייה, המקום כמו גן עדן. הקבלה עם אנשים אדיבים ונחמדים מאוד, חדרים קסומים ונקיים, הארוחת בוקר ברמה גבוהה במיוחד עם תשומת לב לפרטים הכי קטנים כדי שתהיה חוויה בלתי נשכחת.
עצה לגבי חדרים: יש קיצור דרך לנחל הקיבוצים
סוג טיול: נסיעה לבד
שאל את Explorer40939763957 לגבי אירוח כפרי ניר דוד
תודה, Explorer40939763957
המקום נקי , הבקתה נוחה ומאובזרת . שירות אדיב ואכפתי וארוחת בוקר טעימה מאוד ומגוונת. הרגשתי שלצוות חשוב לתת לי שירות טוב. החדרים ליד הנחל .. כל הזמן שאלו אם אנחנו צריכים משהו נוסף . נתנו לנו שולחנות וכסאות שנעשה ארוחה כל הקבוצה . דאגו לנו להכל
שאל את Escape10168316561 לגבי אירוח כפרי ניר דוד
תודה, Escape10168316561
הארוח בניר דוד באמת מושלם. הבקתה יפה ומאןבזרת. נקי ונותנים מענה לכל מה שצריך. קיבוץ מטופח ויפה. יש בריכה מקורה ואולם כדורסל לנער השחקן שרוצה להתאמן. ארוחת בוקר מושקעת וטעימה. ליד הקיבוץ יש מלא אטרציות שזה מאוד מקל על מה לעשות באזור
שאל את Discover17038053984 לגבי אירוח כפרי ניר דוד
תודה, Discover17038053984
שהינו 2 לילות בבקתת גלבוע, נקייה, נעימה ומצויידת בכל מה שצריך. ארוחת הבוקר נפלאה ועשירה. השרות טוב, המתקנים טובים והאסי נפלא. בריכת שחייה בסדר, לא הרבה מעבר, יש מקום לפיקניק ומנגל. הכל בו עשיר בכול טוב, מחירים סבירים
שאל את Passenger07245598770 לגבי אירוח כפרי ניר דוד
1 תודה, Passenger07245598770
מדהים, כיף חיים, פארק מעיינות של פעם בחיים, אירוח בקיבוץ אליפות הילדים בבריכה, המבוגרים הנחלים האסי עובר לאורך הקיבוץ כמו עיר באירופה ושקט, בצהריים חם, זו הזדמנות לבקר בעיר שקטה מסתורית ומלאת חן - בית שאן
שאל את DaveB77000 לגבי אירוח כפרי ניר דוד
תודה, DaveB77000