המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מקום מעולה !! הגענו ספונטנית ל 2 לילות וגילינו קסם של מקום מיקום מעולה בדיוק ליד מלא מקומות לטיול , צוות מקסים , וחדרים מעולים שהספיקו למשפחה פלוס 3 פלוס תינוק. הבריכה מצויינת , וסיור עששיות בלילה וההדרכה לאתרים במהלך היום מטעם המלון מעולה תודה אישית לשרית מהקבלה , סייע ועזרה מעל ומעבר בכל בקשה שלנו ! כן ירבו מומלץ בחום !!
תאריך השהייה: אוגוסט 2023
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
לא שווה את המחיר האוכל בארוחת בוקר דל ולא טעים. אפילו חביתה רגילה לא היתה. אין כמעט מבחר. ולא טעים. היינו 7 אנשים. וכולם אמרו אותו דבר. ואין מנעול בחדר שירותים ומקלחת. מי לא עושה מנעול?? בקיצור. היינו. לא נחזור
תאריך השהייה: יולי 2023
תמורה
מקום
שירות
שאל את בלהה ק לגבי כפר הנופש נופי גונן
תודה, בלהה ק
היה פשוט מעולה. נסענו זוג עם 3 ילדים קטנים כולל תינוק. ארוחת הבוקר ממש אחלה, החדר היה מצויין (שידאגו לבקתת דלוקס), הבריכה כיפית, והמלון הוציא טיול עם מדריך בשבת שמאוד נהנינו ממנו. אין לנו מה לשפר :) כבר חושבים מתי לחזור. האזור גם מלא מסלולי טיול מעולים. המדריך לקח אותנו לעין טינה והיה מעולה גם עם ילדים קטנים
עצה לגבי חדרים: כדאי לקחת בחשבון שאין אפשרות להכין אוכל בחדר, ולכל בקתה יש עמדת מנגל קטנה מבטון. בסופש השעות של הסופר בקיבוץ מוגבלות
תאריך השהייה: יולי 2023
שאל את LeeG1234 לגבי כפר הנופש נופי גונן
תודה, LeeG1234
פעמים היתי מאוד והיתי מרוצה אני ובני משפחתי אבל השנה אכזבה אחת גדולה חווית האירוח זה מקום ואוכל טוב האוכל זוואה הכל מחומם אותו אוכל כל יום האמת חבל על מקום כזה ירד ברמה בגלל אוכל לא טעים אני מקווה שתשפרו את המטבח ולא תפסידו עוד אורחים כמו משפחתי 17 איש כל שנה
עצה לגבי חדרים: אכזבה למרות השנים שהינו באירוח היה הכל מושלם אוכל ומקום הפעם האוכל על הפנים הכל מחומם ואותו דבר כל השבוע
תאריך השהייה: יוני 2023
תמורה
מקום
שירות
שאל את Tour68524041327 לגבי כפר הנופש נופי גונן
2 תודה, Tour68524041327
אוירת חול בישראל! הכל ירוק ונעים, הטבע עוטף, יש טווסים מטיילים בסביבה. בקתה משפחתית מפנקת, מלא טיולים באזור. צ’ק אאוט רק בשעה 14:30 שזה פינוק אמיתי ארוחת בוקר מושקעת, מגוונת וטעימה בהחלט היינו חוזרים שוב
תאריך השהייה: יוני 2023
שאל את Trip04604773339 לגבי כפר הנופש נופי גונן
תודה, Trip04604773339
תגובת ההנהלה:התגובה נרשמה: 5 ביוני 2023
שלום רב תודה שבחרתם להתארח אצלנו תודה על המשוב בברכה
דווח על תגובה בלתי הולמתתודה. אנו מעריכים את המידע שאתה מוסר לנו.
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.