המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
ציטוטים בולטים מחוות דעת
שווה להגיע

‪היה יום של חוויה, אמיר שלקח אותנו היה מדהים נתן זמן לשנורקלים מבלי לתת תחושה שצריך לסיים פשוט היה...‬ קרא עוד

5 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב
mevorach396
‏,
מבשרת ציון, ישראל
חוויה משפחתית מושלמת

‪צוות של אלופים. נהננו מאוד מסירה ברמה גבוהה. נוף מדהים, צללנו. המדריך והצוות אדיבים מאוד, מסבירים...‬ קרא עוד

21 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
7 - 12 מתוך 65 חוות דעת
25 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

היינו שתי משפחות, פיצלו אותנו מבחינת השעות בשל העומס- כשהגענו לחוף פגשנו את הג׳ינג׳י- הוא עשה כמה קסמים- והופ הכל הסתדר! לא המתנו בכלל, תוך רגע מצאנו את עצמנו בסירה אחת עם כל החבר׳ה בלי פיצול ובלי ריחוק חברתי:) עם נהג בשם פתחי שעשה סללומים והצליח להרשים אפילו את המתבגרים האדישים ביותר!
תודה לך ג׳ינג׳י מהמם!! בזכותך החוף מתוקתק והכל מתנהל בוויבים כיפיים ומקצועיים. חוויה שהקפיצה לנו אצ הטיול ושבטוח נחזור אליה.

תודה, Kerenhs
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
20 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

לא ארחיב על השייט עצמו כי הכל כבר נכתב. הגענו לחוף בטעות יום לפני שנקבע לנו בטלפון. למרות הלו"ז המלא המפעילים במקום תוך דקות סידרו את העניינים ויצאנו לשייט מושלם וחווייתי.

תודה, dima101
17 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

היינו היום בטרק ים. היה לנו הכי כיף בעולם. מוטי הטיס אותנו על הגלים, ביאר ופירש והיה מאד אדיב. משנרקלים סביב האי, מגיעים עד ראש הנקרה, אחלה נוף. נהננו בטירוף. מאד מומלץ. מסודרים.

תודה, 10hamami
10 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

חוויה מדהימה, כייף גדול. שירות מדהים של המפעילים. שייט מטורף, שחייה ושנורקל בלב ים!!!
כולם מאוד נהנו בני נוער וההורים!!!

תודה, MiriamDul
31 ביולי 2021-חוות דעת נכתבה ב

חווייה מהממת בשייט טורנדו, שייט מהיר ומרחף על המים עם עצירה לרחצה בלב ים, שירות יעיל ואדיב.
קיבלנו טיפ מהמקום להזמין מראש ולקנות עם קופוני הנחה וזה היה משתלם מאוד.

תאריך החוויה: יולי 2021
תודה, doron464