המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“סי פוד”

‪Neptune's Best Restaurant Arugambay‬
מדורג מס' 3 מתוך 240 מסעדות במפרץ ארוגם
תעודת מצוינות
טווח מחירים: ‏7 ₪ - ‏62 ₪
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 21 באוגוסט 2023

אוכל טוב הכי טוב והסקי לנקי חייב אותי לרשום את זה בעד טרמפ על הטוק טור בחינם המקום הכי טוב בעולם מומלץ

• תמורה
    • אווירה
    • שירות
    • אוכל
תודה, Departure23446509749
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (223)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

8 - 12 מתוך 223 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 20 באוגוסט 2023 באמצעות התקן נייד

משפחה מאוד נחמדה שמכינים על האש במיוחד למי שבא, השרימפס טעים למי שאוהב, את הדג פחות אהבו בחבורה שלנו... לא כל כך מתאים לצמחוניים.
הציפס ממש מעולה :))

תודה, C-van Y
חוות דעת נכתבה 20 באוגוסט 2023 באמצעות התקן נייד

האוכל הכי טעים בסרי לנקה. טרי, אנשים נחמדים. שירות ממש טוב. אוכל בייתי ממש טעים. אנשים סרי להקים חמודים מקום משפחתי. ממש כיף לשבת שם

תודה, portu999
חוות דעת נכתבה 8 באוגוסט 2023

אוכל ים ממש טעים, מסעדה מצויינת !!!!
, וטרייה, שירות נהדר, נחזור בוודאוות, אהבנו את מנת הלובסטר הייתה טעימה וקריספית!!!

• תמורה
    • אווירה
    • שירות
    • אוכל
תודה, יונתן ל
חוות דעת נכתבה 14 במאי 2022

אחלה מקום אוכל מאוד טעים בן אדם נחמד וטוב מקום משפחתי שווה לבוא אנחנו מאוד נהננו ממליץ בחום שוב ממליץ מאוד מאוד

תאריך הביקור: מאי 2022
תודה, H6948HJ_

מטיילים שצפו ב‪Neptune's Best Restaurant Arugambay‬ צפו גם ב-

מפרץ ארוגם, מחוז מזרחי

ביקרת ב‪Neptune's Best Restaurant Arugambay‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך