היה מצוין אוכל טעים חדרים נקיים יחס של העובדים מצוין המזגן לא עבד וסדרו אותו מהר מאוד זה פעם שניה שהשנה אני מגיע רק המחיר קצת יקר ספא נקי מצוין שירות מעולה
הבריכות נקיות ומבריקות חדר כושר מעולה. לובי אווירה מצויינתעוד
- Wi-fi חינם
- חניה חינם
הבריכות נקיות ומבריקות חדר כושר מעולה. לובי אווירה מצויינתעוד
אחלה מלון מצוין קבלת חדרים הייתה מהירה
ויעילה. שירות של העובדים היה מעולה צוות מלצרים מדהימים כל הכבוד אוכל טוב מאוד
ספא מצוין נתנה לנו שירות בספא יהודית עזרה לנו לסגור טיפולים כל הכבוד לובי נקי ומבודתודה רבה לכולם
ענת
אורחעם קבועים שמאןד מאוד מרוצים מהמלון מאדיבות וחמימות משפחתי ידר אוכל עונה לכל סוגי אוכלסיות לטבעונים ע של פירות של קיץ וסלטים טריים שירות של צוות חגר טוכל טבחים ומלצרים ישר כוח
הבריכה ענקית וצוננת.המשקחפה לים המלח מוקפת בדשא ובעצחנדקלמונוי יפה
ורח יקר שלום
הגעתי יחד עם החברים והמשפחה
התארחנו במלון הכי שווה בים המלח- לאונרדו פלאזה
קבלת פנים מושלמת ספא מפנק !!!
חדר טיפולים נקי ומטופח ,
המעסה ארקאדי פשוט אלוף! אין מילים
בוודאי שאחזור אליהם שוב .
וחשוב גם לציין על האווירה של צוות בידור
המלון מפנק בול והכי חשוב לצעירים ומשפחות עם ילדים
רק לאונרדו פלאזה!!!
ולארח אתכם ב❤️
ענת
מלו ברמה טובה הגענו למלון ומאוד מרוצים הגענו ביום שישי רוצה לשבח את הצוות של המלון ואת המנהלת רוחמה שיישאר לה צוות מקצועי ואמין
הספר ממש מצוין נקי ומסודר החדר אוכל ממש נקי ומסודר אוכל מצוין צוות מלצרים מקסימים מאוד
ולארח אתכם ב❤️
ענת
הגעתי עם בעלי לחגוג יום הולדת במלון לאונרדו פלאזה ים המלח והיתה לנו חופשה סופר נפלאה!!!
הספא הכי מושלם בכל בתי המלון בים המלח, הוסיפו מתקנים חדשים סביב הבריכה כמו מיטות נדנדה מוצלות. תפריט האוכל בבריכה שודרג, הכיסאות בחדר האוכל והשירות שודרגו. פשוט תענוג!!! מומלץ בחום❤️תודה מיוחדת ליהודית האחמ"שית שזוכרת אותנו בכל ביקור ונותנת לנו שירות סופר אדיב ומלא חום! ❤️❤️❤️