המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
הגעתי למלון ומאודדד מאודדד מרוצה מיהודית וחגית עוזרות מדהימות שירות מעל ומעבר האוכל פצצה טעים אכיל צוות בידור מספר 1 במלון כל הכבוד לכל העובדים במלום ספא מצוין שירות מצוין אווירה נהדרת כל הכבוד לכל העבודים
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Herods Tel aviv, Other בנכס לאונרדו פלאזה ים המלח, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: 15 באוג׳ 2023
אורח יקר שלום אנו מודים לך על המשוב החיוב צוות המלון ישמח לראותכם שוב בין אורחינו בברכה, ענת
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
הגענו למלון ומאוד מאוד התרשמו מהחדר היה מסודר ונקי ונעים היה כל האוזרים של החרים כל מה שביקשתי קיבלתי בקבלה מקסימים מאורד ירדתי לחדר אוכל ומאוד התרשמתי אחמש בשם סלים כל הכבוד על השירות הלבבי שנן וכל הצוות המלצרים שהיו קשובים תודה רבה לכל הצוות
סוג טיול: נסיעה לבד
שאל את karem575 לגבי לאונרדו פלאזה ים המלח
תודה, karem575
Herods Tel aviv, Other בנכס לאונרדו פלאזה ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 15 באוגוסט 2023
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
היה חול ואבנים קטנים בבריכה המלון ניראה כמו מלון 3 כוכבים ולא 5 כוכבים ביקשתי מהמלצרית אם היא יכולה לפנות את השולחן והיא ענתה כאילו היא עושה לי טובה הנוף היה מהמם זה אני חייבת לומר!! אוכל היה בשפע היה מקק בחדר ספא המנהלת שרלה אם הכול היה בסדר ואני לא יגיד לה את זה בפנים היא אאמרה לי להגוב לדחה לי את הפון ושאלה השירות היה בסדר ? והגיבה בפון שלי שירות מעולה למרות שלא פשוט עשתה לעצמה 5 כוכבים למלון שלא מגיעה להם בקיצור מלון לא וואו
עצה לגבי חדרים: לא משופץ
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תמורה
מקום
שירות
שאל את Daydream01300104772 לגבי לאונרדו פלאזה ים המלח
תודה, Daydream01300104772
Herods Tel aviv, Other בנכס לאונרדו פלאזה ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 באוגוסט 2023
אורח יקר שלום אנו מודים לך על המשוב צוות המלון עושה הכל על מנת להתייעל ולשפר עבור אורחינו בברכה, ענת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הגענו לפני חודש ומאוד מאוד מרוצים אני ועם כל המשפחה והילדים רצו שוב להיות במלון הזה כל הכבוד על הניקיון בחדר אוכל השירות והצוות ממש אדיב והאוכל ממש טעים ומגוון טעמים ואכיל כל דבר היה טעים מאוד ספא מעולה תודה רבה לכולם9
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את Wander02666726897 לגבי לאונרדו פלאזה ים המלח
תודה, Wander02666726897
Herods Tel aviv, Other בנכס לאונרדו פלאזה ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 באוגוסט 2023
אורח יקר שלום אנו מודים לך על המשוב צוות המלון ישמח לראותכם שוב בין אורחינו בברכה ענת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
היה מצוין אוכל טעים חדרים נקיים יחס של העובדים מצוין המזגן לא עבד וסדרו אותו מהר מאוד זה פעם שניה שהשנה אני מגיע רק המחיר קצת יקר ספא נקי מצוין שירות מעולה הבריכות נקיות ומבריקות חדר כושר מעולה. לובי אווירה מצויינת
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את Navigate20173276420 לגבי לאונרדו פלאזה ים המלח
תודה, Navigate20173276420
Herods Tel aviv, Other בנכס לאונרדו פלאזה ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 באוגוסט 2023
אורח יקר שלום אנו מודים לך על המשוב צוות המלון ישמח לראותכם שוב בין אורחינו בברכה, ענת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
אחלה מלון מצוין קבלת חדרים הייתה מהירה ויעילה. שירות של העובדים היה מעולה צוות מלצרים מדהימים כל הכבוד אוכל טוב מאוד ספא מצוין נתנה לנו שירות בספא יהודית עזרה לנו לסגור טיפולים כל הכבוד לובי נקי ומבודתודה רבה לכולם
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את Wanderer42946336460 לגבי לאונרדו פלאזה ים המלח
תודה, Wanderer42946336460
Leonardo Plaza, Guest Services / Front Office בנכס לאונרדו פלאזה ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 באוגוסט 2023