מלון ישרוטל נבו מלון יוקרתי ואיכותי
החלטנו לבוא ולחגוג את היומולדת של אשתי במלון שאנחנו מאוד אוהבים .מה יותר טוב מלבוא לחגוג במקום הכי מקסים והכי טוב בארץ .בקבלה קיבלה אותנו דורית אישה מקסימה עם חיוך ונתנה לנו שירות מעולה ודאגה שנקבל את החדרים בזמן. החדרים משופצים נקיים מקלחת שירותים מבריקים ומחוטים שירות חדרים מעולה וזריז מאוד. ספא גדול ומרווח ניתן לקבל מגבות חופשי מים נקיים ,ניתן לצאת מהבריכה של מי ים המלח למרפסת מתחת לכיפת השמיים ,המים חמים מוזיקת רקע מתנגנת צמחיית פרחים מסביב ממש תענוג. כל השטחים הציבוריים נקיים ומתוחזקים כראוי. צוות העובדים עם תודעת שירות גבוהה. כל דבר שאתה מבקש נותנים לך עם חיוך .מלון נקי, אסתטי עם נוף מדהים לים המלח .ממש גן עדן !!.בריכה מהממת ועציי דקל מסביב שמהווים ריזורט קסום בקנה מידה עולמי. היחס של העובדים הוא משהוא יוצא דופן בחביבות ובמקצועיות. ארוחות בוקר וערב מעולות מבחר גדול של בשרים ומבחר גדול של סלטים שמוגשים בצורה אסתטית ובשפע אני רוצה לשבח את צוות חדר האוכל חמאדה סגן מנהל משקאות שמקבל אותנו כל הזמן בסבר פנים ויפות ודואג שנהנה יישר כח . וגם ברצוני לשבח מנהל חדר אוכל מוחמד שדאג לנו עם חיוך ומה שביקשנו שירתו אותנו עד לשולחן . ובתור אורח וותיק מאוד שתמיד מתארח במלון ומכיר את הרמה אני רוצה לשבח את ניקי מנהל מזון ומשקאות שהוא קשוב לכל אורח ונותן יחס מדהים ואישי והעלה את הרמה של חדר האוכל והלובי יישר כוח גדול. בבית הכנסת התפילות בזמן כאשר יש סדר והכל בזכות ניסים משגיח כשרות שדואג לעדכן את זמני התפילות ומנחה את האורחים לכשירויות יישר כוח. וברצוני לשבח את מנהלת לובי בשם קארין ששירתה אותנו בצורה בלתי רגילה עם חיוך ואכפתיות ועברה כל פעם ושאלה אם צריכים משהוא כל הכבוד. החופשה הייתה מושלמת כמו תמיד .המלון שומר על רמה גבוהה החדרים משופצים לחדש , חדר כושר שופץ לחדש הוכנסו מכשירים חדשים מצורף תמונה במשך השהייה התעמלנו בחדר כושר היה ממש תענוג. כל המלון עבר שיפוץ יסודי הוחלפו הרבה רהיטים מחופשה לחופשה המלון כל הזמן משתדריג והכל כמובן בזכות הקודקוד שי דדוש שמנהל את המלון בצורה מעולה רואים תוצאות בשטח רואים אותו מסתובב במשך כל היום בכל המחלקות ודואג באופן אישי במסירות ובמקצועיות יישר כוח גדול. ממליץ מאוד לבוא ולהתארח במלון שנותן את התמורה המלאה לחופשה מושלמת כבר מתגעגעים לחופשה הבאה ומתכננים את החופשה הבאה רק למלון הזה .
אהרון