המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פנה למקום האירוח לבירור זמינות.
יש מלונות דומים זמינים.
הצג הכול
Odyssey45890989164

המלון הכי טוב שיש בים המלח הנאה צרופה

חוות דעת על ישרוטל - ים המלח
5.0 מתוך 5 בועותחוות דעת נכתבה לפני 4 שבועות
המלון הכי טוב בים המלח בראש השנה היינו עם כל המשפחה היה פשוט מעולה מהאוכל מהאווירה השירות מקטי אחראית יחסי ציבור דרך מוחמד איציק יוני מהאוכל קארין מהטרקלין
חזרנו שוב לחופשה זוגית ומה אגיד נהנהו מאוד השירות החדרים הגדולים עם מרפסות נקיים ומזמינים הבריכה החיצונית שהיא מחוממת עשתה לנו את היום ובערב הספא הנקי והמזמין.. לובי עם מוזיקה טובה ורומנטית..עם כוסות יין שלווה ורומנטיקה בקיצור עם משפחה או חופשה זוגית....המלון הכי טוב בים המלח בפער...פברואר מגיעים שוב..
סוג הטיול: נוסע כזוג
5.0 מתוך 5 בועותתמורה
5.0 מתוך 5 בועותחדרים
5.0 מתוך 5 בועותמקום
5.0 מתוך 5 בועותמידת ניקיון
5.0 מתוך 5 בועותשירות
5.0 מתוך 5 בועותאיכות השינה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
Dorin Malka, Marketing בנכס ישרוטל - ים המלח, הגיב לחוות דעת זו
התגובה נרשמה: לפני 4 שבועות
Odyssey45890989164 שלום,

תודה רבה על המשוב הנהדר שלך. אנחנו שמחים לדעת שחופשתכם בים המלח הייתה יוצאת דופן הן עבור חופשה משפחתית והן עבור חופשה זוגית. זה נהדר לקרוא שהשירות, החדרים המרווחים, הבריכה המחוממת והספא הנקי יצרו עבורכם חווית נופש מושלמת. נמשיך להציע את האווירה הנעימה והרומנטית בלובי כדי להשלים את השהות. אנו מצפים לארח אותך שוב בפברואר ולהעניק לך נופש מלכותי נוסף.

בברכה, דורין
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
מלונות בסביבה
סנן
מעדכן רשימה...
26 - 31 מתוך 3,187 חוות דעת
חוות דעת נכתבה לפני 4 שבועות

מלון מצויין, שרות מעולה, צוות קשוב לכל בקשה, חדרים נקיים, המלון נקי ונעים מאד. ארוחת בוקר טובה מאד וגם ארוחת ערב. באנו לחגוג יום הולדת לאמא שלי וקיבלנו בקבוק יין לחדר. כל ערב זמר בלובי המפואר של המלון ואווירה מאד נעימה. היה תענוג ובטוח שנחזור שוב. מומלץ מאד

• סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • מקום
    • איכות השינה
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, מרינה גולדמן ס
Dorin Malka, Marketing בנכס ישרוטל - ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 4 שבועות

MarinaGS83 היקרה,

תודה רבה על המשוב הנפלא שלך. זה נהדר לדעת ששהותך במלון הייתה מצוינת ושהצוות היה קשוב לכל בקשה. אנו שמחים שנהניתם מאוכל החדרים הנקיים ומארוחות הבוקר והערב המצוינות. מחמם לב לדעת שהצלחנו להפוך את חגיגת יום ההולדת של אמך לייחודית עם בקבוק יין והאווירה הנעימה בלובי. מצפים לארח אתכם שוב בקרוב.

בברכה, דורין

7 בינואר 2025-חוות דעת נכתבה ב

הגענו לחופשה משפחתית, 2 חדרים, כולל טרקלין עסקים.
חדרים גדולים ונקיים.
שירות מצוין וזמינות גבוהה.
אוכל מצויין.
הוסיפו לנו עוד זמן לצ'ק אווט ללא עלות.
מרגישים שאכפת מהאורח.
כן היינו שמחים אם הספא היה פתוח עד שעה מאוחרת יותר..
סה"כ ממש נהנו ונחזור שוב

• חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, tzvika b
Dorin Malka, Marketing בנכס ישרוטל - ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 בינואר 2025

94tzvikab היקר,

תודה על הביקורת החמה שלך על החופשה המשפחתית שלכם. אנו שמחים לקרוא שנהניתם מהחדרים הגדולים והנקיים, מהשירות המצוין ומהאוכל המצויין. נעים לדעת שהרגשתם שאכפת לנו מהאורחים ושמחנו להאריך לכם את זמן הצ'ק אאוט ללא עלות. הצעתך להארכת שעות פעילות הספא נרשמה ונשקול אותה בעתיד. נשמח לארח אותך ואת משפחתך שוב לשהייה נפלאה נוספת.

7 בינואר 2025-חוות דעת נכתבה ב

מלון נבו הינו לטעמי התמורה הכי טובה שיכולתי לבקש עבור מה ששילמתי , התארחנו זוג ל שתי לילות , קיבלנו חדר שקט בקומה גבוה ( כמו שביקשנו בהזמנה) חדר מטופח ונקי , מסדרונות נעימים ומריחים מצויין , ארוחת ערב במסעדת המלון ״ראנצ האוס״ משובחת , למחרת אכלנו ארוחת ערב בחדר האוכל שהיה מצויין, שרות נדיר ספא מפנק , בקיצור ״ אנחנו נחזור בקרוב״ !

סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Hagay S

9hagays היקר,

תודה על הביקורת הנפלאה שלך על מלון נבו. משמח לדעת שאתה מרגיש שקיבלת תמורה מעולה עבור הכסף שלך ושנהנית מהשהייה שלך. נעים לדעת שהערכת את החדר השקט והמטופח בקומה גבוהה, כפי שביקשת, ואת האווירה בנעימה שבמלון. שמחים שנהנית מהארוחות ב"ראנצ' האוס" ובחדר האוכל, כמו גם מהשירות הנדיר ומהספא המפנק. נשמח לארח אותך שוב בקרוב!

7 בינואר 2025-חוות דעת נכתבה ב

אנחנו מבסוטים מאוד מהמלון אנחנו חוזרים לכאן כל 3 חודשים כל הכפר דלית אל קרמל אנחנו אוהבים את חמאדה מנהל מזומש ועופרה שנותנת שירות אדיב ומקצועי אין עליה. האוכל כאן מצויין אוכלים ללא הפסקה חדרים ממש טובים ספא טוב וכייפי מלא באנשים שמפרגנים אני רוצה רק נבו

סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, NorthStar51825933142

NorthStar51825933142 שלום,

תודה על הביקורת החמה. אנחנו שמחים לדעת שאתם חוזרים אלינו כל שלושה חודשים ושמלוננו עומד בציפיותיכם. נפלא לקרוא שהמנהלים חמאדה ועופרה נותנים שירות יוצא דופן עבורך. שמחים שנהניתם מהאוכל המצויין, מהחדרים הנוחים ומהספא הכיפי. הנאמנות והסיפוק שלכם חשובים לנו ואנו מצפים לארח אתכם ואת חבריכם שוב בקרוב.

7 בינואר 2025-חוות דעת נכתבה ב

מלון נבו ישרוטל ים המלח, מלון מדהים ברמה גבוהה ביותר חדרים גדולים ומעוצבים ברמה גבוה מרפסות עם נוף לים ולבריכה נוף מדהים של ים המלח המקום המושלם. אנחנו נמשיך להגיע לכאן השירות אדיב ויחס חם מכלל העובדים במלון.
במיוחד מעופרה וקטי המדהימותתתתת 😍

סוג טיול: נסיעה לבד
תודה, alonb460

alonb460 היקר,

תודה על הביקורת המהללת שלך על מלוננו. משמח לשמוע שמצאת שהמלון מדהים, עם חדרים גדולים ומעוצבים ברמה גבוהה ונוף עוצר נשימה מהמרפסות של ים המלח והבריכה. נחמד לדעת שאתה מתכנן להמשיך להגיע לכאן. המילים החמות שלך על הצוות שלנו, ובמיוחד על עופרה וקטי, מאוד מוערכות. אנו שואפים להעניק שירות חם ואדיב לכל אורחינו. נשמח לארח אותך שוב בקרוב.

הצג חוות דעת נוספות