המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
חוויה בלתי נשכחת, המלון משופץ ומתוחזק היטב, חווית שירות מהטובות בארץ החל מצוות הקבלה למחמוד בחדר האוכל ועד אלונה המדהימה שסייעה בכל. פינות רביצה מדהימות סביב הבריכה. אוכל מגוון וטעים וערב הווי רוקנרול. אין ספק שנחזור.
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
שירות
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
התגובה נרשמה: 6 באוג׳ 2023
אורח יקר תודה רבה על המילים החמות היה לנו העונג לארח אותך ולהעניק לך שהות מהנה
דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו הסובייקטיבית של נציג ההנהלה ולא של Tripadvisor LLC.
עשיתי אצל אירנה עיסוי רגליים מפנק, ואי היה טיפול וואו מרגיע משחרר את השרירים חבל על הזמן. מזרים את הדם נרדמתי מרוב שזה היה מרגיע. השתחרתתי לגמרי נכנסתי למוד של רגיעה מטורפת כל הסטרס יצא מהגוף שמן חם עשה פלאים!
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את OnAir34270387005 לגבי מלון אואזיס ספא קלאב ים המלח
תודה, OnAir34270387005
hofit hershkovitz, Guest Services / Front Office בנכס מלון אואזיס ספא קלאב ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 3 באוגוסט 2023
אורח יקר אנו מודים לך על בחירתך במלון אואזיס ספא קלאב ים המלח שמחנו לארח אותך ולהעניק לך שהות מהנה
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
מקום מושלם לחופשה חלומית ! מתארחים במלון כבר פעם חמישית , וכל פעם נדהמים מחדש מהשרות, מהיחס האדיב, מהיופי ומהפאר שהמקום הזה מציע . עיצוב ברמה אחרת, נקי, מריח נפלא, שטחים מטופחים באהבה , ספא מפנק , בריחה מושלמת מהמציאות למקום שכולו שקט ושלווה . תודה מיוחדת לאלונה המקסימה על השרות המקצועי , בזכותה חוזרים לכאן . חוויה שלא מפספסים !
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את Roam58757768424 לגבי מלון אואזיס ספא קלאב ים המלח
תודה, Roam58757768424
אורח יקר תודה רבה על משוב נהדר היה לנו העונג לארח אותך ולהעניק לך שהות מהנה
הנהלת המלון
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הייתי חייבת לתת את חוות דעתי על המלון שסיפק לנו את החוויה הכי טובה שיכולנו לקבל שם , השירות טוב יש שם מכל טוב פינוקים באמת להתפנק מהבוקר עד הערב , מקום נקי ומטופח והמנהלת ערב שהייתה שם אלונה היקרה דאגה למלא כל בקשה שלנו במאה האחוז שיכלה מעריכים מאוד ובטוח שנחזור לעוד נופש אצלהם !
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את Cruiser46093394149 לגבי מלון אואזיס ספא קלאב ים המלח
תודה, Cruiser46093394149
hofit hershkovitz, Guest Services / Front Office בנכס מלון אואזיס ספא קלאב ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוגוסט 2023
אורח יקר תודהר בה על משוב נפלא שמחנו לארח אותך ולהעניק לך חווית אירוח שלווה ומהנה
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
המלון מעוצב יפה מאוד, האווירה מרגיעה ושלווה בכל מתחם המלון. החדרים מרווחים ויפים מאוד, המזגנים פועלים מצוין בכל מתחם המלון, בריכה גדולה עם הרבה מקומות ישיבה. הייתה תקלה קטנה במקלחת ותוך זמן קצר ישר עזרו לנו והחליפו לנו חדר בלי שום בעיה. שירות מהיר, מעולה ואדיב ממליצה בחום
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את NorthStar47026725717 לגבי מלון אואזיס ספא קלאב ים המלח
תודה, NorthStar47026725717
hofit hershkovitz, Guest Services / Front Office בנכס מלון אואזיס ספא קלאב ים המלח, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 ביולי 2023
אורח יקר תודה רבה על הדירוג ושיתוף חווית האירוח שלך שמחנו לארח אותך ולהעניק לך שהות מהנה
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
רוצה להמליץ בחום על מלון אואזיס בים המלח. אני ובן זוגי הגענו למלון ביום חמישי האחרון ופשוט נהננו מכל רגע. צוות המלון אדיב, סבלני ומסביר פנים. מהרגע שהגענו התייחסו אלינו כמו למלכים. תודה רבה מהנה ובלתי נשכחת ♥️
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את Rona7246 לגבי מלון אואזיס ספא קלאב ים המלח
תודה, Rona7246
רונית יקרה אנו מודים לך על הדירוג ושיתוף חווית האירוח שלך שמחנו לארח אותך ולהעניק לך שהות מהנה
בברכה הנהלת המלון