המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
אנשים צופים במלון זה
Booking.com
‏497 $
+ ‏72 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-04.08.21
Expedia.com
‏453 $
+ ‏66 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-05.08.21
Trip.com
‏497 $
‏418 $
+ ‏56 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Hotels.com‏453 $
CheapTickets‏453 $
Travelocity‏453 $
הצג כל 17 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (5,097)
סנן חוות דעת
5,097 תוצאות
ציון המטיילים
3,746
965
266
76
44
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
3,746
965
266
76
44
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
169 - 174 מתוך 5,097 חוות דעת
4 באוגוסט 2016-חוות דעת נכתבה ב

מקום מדהים, שטח גדול כך שגם אם נשארים במלון יוצא לך לעשות קצת ספורט בללכת בין המקומות. 9 בריכות שחייה, חוף פרטי של המלון, אפשרות לספורט ימי בתשלום לא יקר מדי. ארוחות עשירות ומגוונות. מבחר מסעדות לבחירה בארוחת הערב (הרשמה מראש וניתן לבקר פעם אחת בכל מסעדה) שירות מצויין, ברים המציעים אוכל ושתייה כולל אלכוהול במשך היום והלילה. אווירה נינוחה ושירות מדהים.
נגישות מלאה לנכים בכסאות גלגלים כולל כניסה למים!!!!!
WIFI חופשי.

תאריך השהייה: אוגוסט 2016
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
תודה, amir14968
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Creta_Maris, Marketing & PR Manager בנכס Creta Maris Beach Resort, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 באוגוסט 2016
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you very much for your positive feedback. We are happy to read that we met your expectations during your stay with us!

Hope to accommodate you again in your next trip to Crete!

Best Regards,
Faye Papaioannou

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
30 ביולי 2016-חוות דעת נכתבה ב

חזרנו ב22.07.16 לאחר שהות של 5 לילות במלון.
המלון מדהים ביופיו, מרווח, האוכל טעים ומגוון.
שלושת ילדי ואנחנו היינו בבניין המרכזי. לטעמי רועש מאוד לעומת הבונגלו המרוחקים יותר. היינו בחדר הפונה לכביש רועש כשהמרפסת הייתה מעל הפחים. חדר 314 וכל הצד הזה מיועד לנכים כך שאין אמבטיה בחדרים אלא מושב מיוחד.כל בוקר התעוררנו מרעש פינוי הזבל.
הבעיה הנוספת היא שהאורחים תופסים את מיטות השיזוף בבריכה יום קודם לכן ע"י זה ששמים מגבות עליהם. גם כשמגיעים בשבע בבוקר אין מיטה אחת פנויה. כשפניתי להנהלת המלון תשובתם הייתה כי אין מה לעשות ( בניגוד למה שהם כותבים שהם אוכפים את הבעיה הידועה ולא מתירים לעשות זאת) וללכת לבריכות המרוחקות. שתי ההערות האלו נראות שוליות וקטנוניות אך זה לא כך והן ממש מהותיות במיוחד כשנמצאים רוב הזמן המלון

עצה לגבי חדרים: התרחקו מחדר 314 ומכל הצד הזה בבניין המרכזי .הוא פונה לכביש ומעל פחי הזבל
תאריך השהייה: יולי 2016
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • שירות
2  תודה, Hadar S
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Creta_Maris, Marketing & PR Manager בנכס Creta Maris Beach Resort, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוגוסט 2016
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for the time you dedicated to write this review regarding your stay at Creta Maris Beach Resort. We are sorry that we did not meet your expectations during your holidays, as we always do our best in order to offer the best possible holidays’ experience to all our guests. We would also like to assure you that we will take your comments into our consideration as we believe that they are the best way for us to improve even more our services.

However, allow us to offer some explanation on the aforementioned points.

As regards your dissatisfaction with the provided room, we would like to mention that we urge our guests to contact our Guest Service or Reception agents for any issues they are dealing with. Thus, we hope you have contacted us in order to examine the possibility to reallocate you and your family to another room of the same category.

Moreover, please allow us to clarify that as our management members informed you, we are going through the high season and it is inevitable that some areas of our resort, like our main swimming pool, will accommodate the majority of our guests. However, as Creta Maris Beach Resort is located in an area of 150,000 sq.m., and offers 6 different swimming pools with sunbeds and umbrellas, our guests can easily find a place to be accommodated in one more quiet area.

We hope to have the chance to welcome you again in the future and offer an ameliorated holidays’ experience!

Best Regards,
Faye Papaioannou

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
16 ביולי 2016-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היתה חופשה מדהימה למשפחתי. היינו הרבה אנשים, ילדים, מבוגרים. לקחנו חדרים בבניין המרכזי Maris על מנת להיות נגישים למסעדות העיקריות ולחוף הים. מגוון פעילויות לילדים, בבריכה ומחוצה לה. האוכל מגוון בחדר האוכל המרכזי. המסעדות השונות מצויינות, במיוחד מסעדת הברביקיו (נוף מדהים והאוכל מאד מגוון וטעים). צוות המלון אדיב מאד.
לא ניסינו את המגלשות מים ולא את הדיסקו ילדים אבל כן את המגרש כדורגל... הבנים היו בעננים כל ערב.
כל הברים פתוחים וכל המשקאות כולל אלכוהול חינם. רק מעט מזה בתשלום.
חוף הים - לא חול לבן, קצת אבנים אבל בהחלט סביר.
הטיילת קרובה מאד, לעשות סיבטב ולחזור למלון לדרינק אחרון לפני הלילה.

טיפים-
לוודא איזה חדר מזמינים והמיקום שלו במפה של הכפר.
קוד לבוש לגברים מעל גיל 18 לארוחות ערב - מכנס ארוך ונעליים סגורות.

תאריך השהייה: יולי 2016
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
3  תודה, LightPacker639472
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Creta_Maris, Marketing & PR Manager בנכס Creta Maris Beach Resort, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 18 ביולי 2016
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for the time you dedicated to write this review regarding your stay at Creta Maris Beach Resort. We are glad that you and your family had a great time at our resort.

We really hope to have the chance to accommodate you again in the near future and offer our best services!

Best Regards,
Faye Papaioannou

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
27 ביוני 2016-חוות דעת נכתבה ב

אז החלטנו לטוס לכרתים, שתי הילדות, אשתי ואני. חיפשנו, בדקנו, שאלנו והתייעצנו וכל הזמן עלה שם אחד מומלץ - כרתה מאריס. עם כ"כ הרבה המלצות היה קשה להתנגד, אז הזמנו 4 לילות בכרתה מאריס. מייד עם הגעתנו למקום, הבנו על מה כולם דיברו. מדובר בריזורט מדהים, שכולל 8 ! בריכות, באחת מהן מגלשות מים לילדים, שלדעתי הבנות שלנו התגלשו בהן לפחות 500 פעמים, 6 מסעדות שונות לבחירה, בכל אחת אוכל מסוג שונה - יווני, איטלקי, ברביקיו, מזרח תיכוני, מאכלי עולם וצמחונית. בערבים יש הופעות , כשאנחנו היינו היה ערב יווני, ערב ריקודים מכל הסוגים, ערב מוזיקה ובכל ערב יש דיסקו לילדים. האוכל מעולה והשירות מדהים, אני חייב לציין את אנה וג'ורג' ממסעדת ESTIA שהיו אדיבים מאוד ונתנו שירות שאין בשום מקום אחר. השירות שלהם הגיע לרמה כזו, שג'ורג' רץ אליי בבהלה באחת מהארוחות ואמר לי שראה שהבת הגדולה שלנו מזגה בטעות יין לבן לכוס במקום מים, אז שלא תשתה. מדהים. הדבר היחידי ששילמו עליו בכל החופשה, היה למונית להרקליון, כי משום מה חשבנו שכדאי לראות את העיר. לא כדאי לראות את העיר, היא שילוב של יפו ועכו, מהמקום הלא טוב שלהן. אין לכם מה לחפש מחוץ למקום, תישארו שם ותיהנו מכל רגע. אני ממליץ ללון בבונגלוסים הפרטיים, עם עדיפות לאלה על הים (יקרים), או ללכת על החדרים המשפחתיים באגף החדש. מומלץ ! מומלץ ! כבר התחלנו לתכנן איך לחזור בשנה הבאה :)

עצה לגבי חדרים: החדרים הזולים באגף הישן די מיושנים ויושבים על האמפי עם הופעות עד הלילה, פחות מומלץ
תאריך השהייה: יוני 2016
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
6  תודה, Ziv S
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Creta_Maris, Marketing & PR Manager בנכס Creta Maris Beach Resort, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 28 ביוני 2016
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you very much for your review and the kind words written! We are happy to read that you and your family fully enjoyed your stay at Creta Maris Beach Resort!

We are looking forward to welcome you again next year and offer another memorable stay!

Best Regards,
Faye Papaioannou

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
24 ביוני 2016-חוות דעת נכתבה ב

קראתי,שמעתי,התעניינתי,אבל לא ציפיתי למלון כל כך מדהים.
שירות מעולה,הכל כלול אמיתי...
בקיצור כפר נופש ענק,שכונות שכונות,בכל שכונה בריכה או שתיים,
מדהים,
מסעדות בופה לבוקר ,צהריים וערב בהן לא צריך להזמין מקום מראש.
מסעדות ״נושא״ : יוונית,איטלקית,כרתים,גריל ועוד שבהן צריך להזמין מקום יום מראש.

תאריך השהייה: יוני 2016
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
1  תודה, ronag
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Creta_Maris, Marketing & PR Manager בנכס Creta Maris Beach Resort, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 ביולי 2016
תרגום של Google

Dear Guest,

Thank you for the review and your wonderful comments. We are happy to read that you fully enjoyed your stay at Creta Maris Beach Resort.

We are looking forward to welcome you again in the near future and offer our best services!

Best Regards,
Faye Papaioannou

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות