המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 10:00 - 18:00
ציטוטים בולטים מחוות דעת
כיפית...

‪שפינזיצור ורכבות הרים היה סך הכל ממש כיף יש הרבה מאוד דברים לא הבנתי איך בונים את כל הלגו הזה היה...‬ קרא עוד

20 באוגוסט 2023-חוות דעת נכתבה ב
advat2021
באמצעות התקן נייד
מקסים!!! אהבנו

‪פארק קסום לילדים, אווירה כייפית , מתקנים חמודים. הילדים שלנו בני הארבע ושבע מאוד נהנו... החיסרון...‬ קרא עוד

1 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

סנן
מעדכן רשימה...
3 - 8 מתוך 5,879 חוות דעת
5 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

תורים ארוכים זמן מתקן קצר. חיקוי עלוב של פרקים אחרים באירופה לא מתקרב לרמה שלהם לא בתחזוקה לא במתקנים ולא בשרות.
הרעיון הכללי יפה הילדים הקטנים נהנו.
ישנו במלון שהיה יקר עם חדר אוכל ברמה של מלון 2 כוכבים

תאריך החוויה: אוגוסט 2019
1  תודה, נדלן ב
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
1 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

פארק קסום לילדים, אווירה כייפית , מתקנים חמודים. הילדים שלנו בני הארבע ושבע מאוד נהנו... החיסרון העיקרי זה התורים הארוכים... שווה גם ללון במלון של הפארק . תהנו😊

תאריך החוויה: ספטמבר 2018
1  תודה, SivanF9
27 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

היינו עם בת 12, בת 10 ובן 7. הילידם מאד נהנו. המתקנים יפים אבל לא אקסטרים. באוגוסט היו תורים ארוכים מאד.
הפארק כולל הרבה מאד דוכנים שהיו בתוספת תשלום. לא אכלנו בפארק. פארק יפה.

תאריך החוויה: אוגוסט 2018
1  תודה, 299danae
28 ביולי 2018-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

היינו מספר פעמים , ברגע שאתה כבר עם ילד בן 13 אז מיותר לחלוטין , אבל לילדים קטנים יותר האתר פשוט חובה, תענוג ומדהים גם בגיל מספר חודשים , אך עם מצטרף בן או בת נוער אז עדיף להתפצל ...

תאריך החוויה: יולי 2018
תודה, lilach2017
28 באוקטובר 2017-חוות דעת נכתבה ב

אחת החוויות הטובות שלנו מהטיול לגרמניה, גן עדן לילדים הילדה בת ה3 וחצי נהנתה מאוד ואפילו אנחנו המבוגרים נהננו יש הרבה מה לעשות שם והמקום מזכיר לי את היורודיסני.

היינו ב23 לאוקטובר , היה מאוד קר (8-9 מעלות) חובה בתקופה הזאת להתלבש חם מאוד, ובכל מקום לא היה תור וכך יכלנו בכיף להספיק המון דברים בלי תורים הכל זרם.

תאריך החוויה: אוקטובר 2017
תודה, shlomi1984