המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“דמי משלוח”

אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, הזמנות
פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: שעות הלילה המאוחרות, הזמנות
חוות דעת נכתבה 5 ביולי 2022 באמצעות התקן נייד

דמי המשלוח של נונו היו יקרים, 9 שקל וכעת העלו אותם ל-13 שקל! עם תוספת של 10 שקלים לשליח יוצא שרק המשלוח עולה 23 שקלים!!! נונו, הגזמתם!

תאריך הביקור: יולי 2022
תודה, DoritSG291
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (595)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

11 - 15 מתוך 595 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 9 באפריל 2022

הגעתי עם חברה לנונו,
הזמנו את המנות שעליהן המליץ המלצר - פיצה ספייסי פפרוני וקונקיליה.
המנות הגיעו די מהר אך הפיצה הגיעה חמימה והתקררה מהר. הקונקיליה אכזבה במיוחד. מנה בשווי 82₪, המומלצת על ידי הבית, הייתי מצפה לקצת יותר משבע יחידות בודדות. יותר בכמות/גודל המנה. או להפחית במחיר המנה.

זה חבל כי אני זוכרת ימים יפים של הנונו אבל היום הם העלות מחירים וגם הקטינו מנות.

תאריך הביקור: אפריל 2022
1  תודה, TOML88
חוות דעת נכתבה 19 בפברואר 2022

נונו מסעדה טעימה ויקרה אבל היום מלצר בבר התחיל עם אמא שלי וכשהזמנו הוא כמעת דילג על אבא שלי והוא הביא לאבא שלי את האוכל רק אחרי שאח שלי ואמא שלי סיימו...

תאריך הביקור: פברואר 2022
תודה, Bino_hadar
חוות דעת נכתבה 10 בדצמבר 2021

מקום יפה ומרשים, שירות מעולה, ואוכל טעים מאוד! מומלץ מאוד, אפילו שהיו הרבה אנשים, האוכל הגיע מאד מהר.

תאריך הביקור: דצמבר 2021
תודה, yasmin3335
חוות דעת נכתבה 5 ביוני 2021

הגעה בזמן, שולחן באיחור, הזמנות התבלבלו, מלצרים עסוקים אחד עם השנייה עם התנהלות של מתנס ללא מדריך. שכחו מנות. מה שהגיע היה בחזקת הסביר.
מלבד הפיצה פטריות.
המחיר של המנות בשילוב עם השירות החובבני ולא רציני אינו מדיק את המחיר.
המאפייה הצמודה יקרה מאד.

מטיילים שצפו בנונו צפו גם ב-

הוד השרון, אזור המרכז
כפר סבא, אזור המרכז

רעננה, אזור המרכז

ביקרת בנונו? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך