המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
ניו יורק
פרסם
דואר נכנס
חיפוש
מלונות בסביבה
חוות דעת (11,875)
סנן חוות דעת
11,876 תוצאות
ציון המטיילים
5,597
3,935
1,371
533
440
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
5,597
3,935
1,371
533
440
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 11,876 חוות דעת
11 בספטמבר 2018-חוות דעת נכתבה ב

מלון קראון פלזה נמצא ממש ליד טיימס סקואר (3-5 דקות הליכה).
המיקום הוא ממש מעולה. המיטות גבוהות ונוחות.
החדר נמצא במגדל ולכן ניתן לראות את ניו יורק מלמעלה.
מסביב יש מגוון מסעדות (ממליץ מאד על ג'ונייר גם לבוקר וגם לצהריים)
הבעיה היחידה היא שאין שם ממש לובי, אז אם רוצים לפגוש מישהו זאת עלולה להיות בעיה

תאריך השהייה: ספטמבר 2018
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, energy1973
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
CrownePlazaTimesSq, Guest Relations Manager בנכס Crowne Plaza Times Square Manhattan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 בספטמבר 2018

תודה ששיתפת אותנו בביקורת נפלאה!

אנו שמחים לשמוע שהייתה לנו שהות נעימה אצלנו. זה נהדר לדעת שאתה מעריך את המיקום הממשלה שלנו, כמו גם מיטות נוח שלנו. אנו שואפים ליצור חוויה בלתי נשכחת עבור כל האורחים שלנו ואנחנו כל כך שמחים לשמוע כי אתה נהנה הזמן שלך איתנו.

אנו מצפים לארח אותך שוב בפעם הבאה שאתה בעיר. שוב תודה על ששלחת לנו משוב. שיהיה לך יום טוב!

Warm regards,
Alex K.
Social Media Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
22 באוגוסט 2017-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

נמצא על הטיים סקוור גישה קלה לרכבת תחתית. לא כל החדרים פונים לטיים סקוור אז מי שזה חשוב לו שיבקש. המלון בפנים יותר פשוט ממה שאפשר היה לצפות אבל עדיין מומלץ. השרות היה בסדר. החדר שלנו היה נקי .בעיקר מומלץ כשאפשר למצוא אותו במחיר שפוי.

תאריך השהייה: אוגוסט 2017
תודה, zeev1010
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
CrownePlazaTimesSq, General Manager בנכס Crowne Plaza Times Square Manhattan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 באוגוסט 2017
תרגום של Google

Thanks for the 4/5 review, Zeev!

We're thrilled to hear that you had a great experience with us! It's wonderful that you loved our prime location, along with our clean rooms! That's what we like to see! We'd love to have you back again soon to share an even more positive experience with you.

Have a great day!

Warm regards,
Alex K.
Social Media Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
15 ביולי 2017-חוות דעת נכתבה ב

מלון יקר .מיקום מצוין חדרים נקיים ומרווחים. ניקיון חדרים מתבצע בשעות הבוקר. יתרון שאפשר לחזור לנוח בצהריים. מלון ללא עישון .מקפידים וקונסים על כך. אין מיני בר בחדר כך שלא ניתן לאפסן חלב או שתיה קלה. בכל המקום הענק הזה אין לובי ..אולי 6 כסאות .מגוחך. בקבלה מציעים לקנות כרטיסים למופעים וכו. לא לקנות ..מחירים יקרים מאד. כדי לשמוע מוזיקה דרך אחד מערוצי הטלויזיה צריך לשלם כסף.

תאריך השהייה: יולי 2017
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • חדרים
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, elidg
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
CrownePlazaTimesSq, General Manager בנכס Crowne Plaza Times Square Manhattan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 16 ביולי 2017
תרגום של Google

Dear Guest,

Thanks for your review! We're pleased you enjoyed your stay with us! It's great that you enjoyed our prime location as well as our spacious rooms. That's what we like to see! We look forward to hosting you again in the future.

Have a wonderful day!

Warm regards,
Alex K.
Social Media Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
8 באוקטובר 2016-חוות דעת נכתבה ב

הזמנו 5 לילות דרך אתר בוקינג לזוג וילד, המחיר לא כלל מיסים עירוניים מס שירות יומי על סך 30$ ועוד מס הזוי שמפילים על תיירים, בסך הכל צריך להתכונן לתוספת של כ 80$ ללילה בממוצע, לכן לחשוב טוב ולבדוק אם בוקינג הכי זולים?!?!
ללא ארוחת בוקר גם פה ידי גונבים כ 40$ לאדם, החדרים סבירים, מיטות קטנות, אין מקרר,רעש מבחוץ חודר לחדר אין אטימה מלאה מרעש למי שחשוב, ונוף שמבקשים יכול להיות לצד האחורי של המלון השדרה ה8 או סתם מול בניין דירות משעמם, מה כן טוב? המיקום מצויין,ועל זה משלמים יושבים על הטיים סקוור , פשוט מיקום מצויין קרוב לתחנות הרכבת התחתית. מעבר לזה עדיף לבחור מלון זול

תאריך השהייה: ספטמבר 2016
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • תמורה
    • חדרים
    • שירות
1  תודה, yossi1sinay
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
CrownePlazaTimesSq, General Manager בנכס Crowne Plaza Times Square Manhattan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 באוקטובר 2016
תרגום של Google

Dear Yossi, we appreciate the time you’ve taken to share your feedback.

Although we’re delighted to hear that you enjoyed our central location in the heart of the city, it’s disappointing to hear that you weren’t completely satisfied with your stay. We pride ourselves on providing excellent service and a comfortable environment to our guests at all times so please know that your concerns will be addressed to the appropriate members of our team. If there’s any way we can accommodate you for a second chance, please let us know. We’d love to have you back.

Thank you again for taking the time to share your feedback, Yossi. Have a wonderful day.

Warm regards,
Eddie B.
Social Media Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
9 באוקטובר 2015-חוות דעת נכתבה ב

איך שהגעתי לחדר, גיליתי שלא ניקו אותו כמה שצריך ויש סימני צואה (!!!) על האסלה בכמה מיקומים שונים...כולל בחלק החיצוני ועל המושב ! בכל ימי חיי לא נתקלתי בדבר כזה במלון, אחסוך ממכם את התמונות, פשוט מביש. כאשר פניתי לקבלה הם הגיבו באדישות למקרה ונתנו שובר של 10$ לבר (עם כולמיני הגבלות על זמנים שניתן להשתמש בו...) פשוט מגוחך. כאשר פניתי במייל לשירות הלקוחות של IHG, גם הם הגיבו באדישות.

בנוסף, הכספת בחדר לא עבדה, המלון מיושן, היו הרבה אורחים רועשים

לעולם לא אחזור למלון הזה

תאריך השהייה: מאי 2015
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
4  תודה, IsraeliFlyer
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Kudrna5, Manager בנכס Crowne Plaza Times Square Manhattan, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 באוקטובר 2015
תרגום של Google

Dear IsraeliFlyer,

Thank you for choosing Crowne Plaza Times Square and for your candid review, your feedback is important to us.
On behalf of the Crowne Plaza team, please accept my humble apologies for the inconveniences you have encountered during your stay. Your review has been shared with our director of housekeeping. What you have experience is absolutely not up to our standards and we are more than willing to take proper actions to rectify this matter.
Should you allow me, I would like to locate your recent reservation to follow up properly with our team. I would greatly appreciate if you would take the time to email me directly at iarruda@cptsnyc.com.
Again, I am very sorry that our services have not met your expectations at this time. While we understand that we have disappointed you, we are committed to provide an excellent service to our guests, we sincerely hope that you will consider providing us the opportunity to make up for this past stay and replace your impression about our property.

Warm regards.
Isis Arruda
Social Media Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות