המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“מאד נהנתי”
חוות דעת על אסתר

אסתר
מדורג מס' 4 מתוך 14 מסעדות ביהוד
סוגי אוכל: אירופאי
פרטים נוספים אודות המסעדה
פרטי מסעדה
אפשרויות לארוחות: ארוחת בוקר, הזמנות
תיאור: "מסעדת אסתר היא מסעדה עם מורשת שהתחילה בבית הוריי, שלימדו אותי ונטעו בי את האהבה הרבה לאוכל ולחומרי גלם, כאשר המטבח היה במרכז הבית. הדרך התחילה מהבית, משם למסעדת קלודין המיתולוגית ועד לציוני דרך נוספים במטבחים באירופה. כל אלה הביאו אותי להקמת המסעדה, הקרויה על שם אשתי האהובה אסתר,שהיא יד ימיני. אסתר הפכה ברבות השנים למוסד קולינרי שבו מתארחים אורחים מהארץ והעולם כבר 12 שנה. השדות מסביב למסעדה הם חלק ניכר ומורגש בתפריט שלנו, החל ממשפחת סוריאנו, משפחת אלגזי ומשפחת כהן ושאר המגדלים סביב יהוד, מהם אנו מביאים את הסחורה הטרייה למסעדה מדי יום. במטבח שלי חומרי הגלם נפגשים עם הטכניקות הצרפתיות והאיטלקיות יחד עם הקלאסיקה ישר לצלחת." איציק בר סימן טוב, שף
חוות דעת נכתבה 10 באוגוסט 2023

אוכל מצוין. מנות טובות ולא מפונפנות. שירות סבבה. נגיעות ברורות של המטבח הצרפתי. הקרפ סןזט בסיום היה נפלא ! חבל רק שלא הציתו את ליקר התפוזים כמו שמקובל.

תאריך הביקור: אוגוסט 2023
תודה, Trail35511520075
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (252)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

12 - 16 מתוך 252 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 4 באוגוסט 2023

חוויה קולינרית ושירותית מאכזבת! האוכל היה אנמי, מנות קטנות, קמצנות בגבינות ובמים שמחולקים על ידי המלצרים! חוסר התייחסות של המלצרים. מנה שהגיעה עם פירות ים קפואים - חוממה והוחזרה כפי שהיא לשולחן ללא התנצלות. והתמחור למנות כל כך קטנות ובעיקר לא ממש טעימות - מחייב בדק בית, במיוחד בתקופה כזאת.
הרעש והקקפוניה במסעדה - פוגם מאוד בחוויה - נאלצנו לבקש לצאת לחצר!

תאריך הביקור: אוגוסט 2023
    • תמורה
    • אווירה
    • שירות
    • אוכל
2  תודה, Stay52320582469
חוות דעת נכתבה 20 ביולי 2023

שירות מתחת לכל ביקורת, .דחפו לנו ארוחה עיסקית באמתלה שמשלמים על הארוחה לפי העיקרית ואולי תהיה תוספת על הראשונות, ואז התברר שהמנה הראשונה במחיר מנה רגילה ומאד יקרה (הפרש של 10 שקלים בין ראשונה בתפריט לראשונה בעסקית , בלי לטרוח ליידע אותנו שזה המחיר הנוסף שעלינו לשלם).
בבירור התברר שזו מדיניות המסעדה. ותגובתם הייתה שיכולתי לקרוא בעצמי בתפריט (כל מקום הגון אחר מציין בפירוש את התוספת שיש לשלם במידה וחורגים מהעסקית)
בבירור מול המלצרים ומנהלת משמרת הם ענו בחוצפה ובזלזול , זו הייתה פשוט נפילה.
אני בשוק שמסעדה שמחשיבה אך עצמה יוקרתית (בטח לפי מחירי המנות המוגזמים) מרשה לעצמה לנהוג ככה.

תאריך הביקור: יולי 2023
2  תודה, O3338UV_
חוות דעת נכתבה 26 במאי 2023

בפעם האחרונה שאכלתי היה לא טעים והיחס מצד האחמשית היה מתעלם מתנשא ומזלזל וגם שפניתי בפרטי למסעדה זכיתי להתעלמות..חבל

תאריך הביקור: מאי 2023
2  תודה, Yekutiel A
חוות דעת נכתבה 10 באפריל 2023

בדרך כלל אני נמנעת מלכתוב ביקורות מכל סוג על מסעדות . ביקרנו היום , האוכל סביר ולא יותר . השירות זוועת אלוהים .שומר נפשו ירחק , מצאנו שערה באוכל. כאשר שאלנו איך דבר כזה קורה המלצרית השיבה שדבר כזה קורה , הפנתה את הגב והלכה . שאלו אותנו איזה עשר פע ים אם אפשר לפנות את הצלחות למרות שלא סיימנו לאכול המלצרים חצופים ועושים טובה שעונים לשאלות . אני לכאן לא חוזרת !

תאריך הביקור: אפריל 2023
2  תודה, Daydream15451098139

מטיילים שצפו באסתר צפו גם ב-

יהוד, אזור המרכז
תל-אביב, אזור תל אביב

יהוד, אזור המרכז
אור יהודה, אזור תל אביב

ביקרת באסתר? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך