המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“שירות גרוע גרוע גרוע אוכל סביר ויקר”

‪Zinc Italian American Kitchen‬
מדורג מס' 5 מתוך 13 מסעדות ביהוד
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 13 באוגוסט 2023

השכרנו את החדר הפרטי, חגגנו יום נישואין 50 שנים, שילמנו הרבה כסף בשביל חוויה מאכזבת, יצאנו רעבים והשירות היה ממש לא לעניין.
היינו קרוב ל-20 איש, המלצרית הייתה נכנסת כל פעם עם כוס יין אחת או שתיים (שמעתם על מגש? בקבוק?)
האוכל הגיע בטיפטופים, לאט, לא יעיל, כל פעם חיכינו למנה שתגיע והסתערנו מרוב רעב, הילדים קיבלו את מנת הילדים הרבה זמן אחרי המבוגרים,
התלוננו וכל הזמן אמרו לנו "כן כן עוד רגע, כן כבר" אך זה איחק להגיע - פתאום עודכנו שנגמרו להם 2 מנות שהיו חלק מהחבילה ששילמנו הרבה עבורה, הכל התנהל בסירבול ולאט
אכזבה,!!!
עוגמת נפש לאנשים בכלל ולחוגגים בפרט, לעולם לא נתקרב שוב למקום וכמובן שלא נמליץ

תאריך הביקור: אוגוסט 2023
    • תמורה
    • אווירה
    • שירות
    • אוכל
תודה, meital l
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (120)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

5 - 9 מתוך 120 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 29 באפריל 2023

הגענו בשבת בצהריים לחגוג יום הולדת. התייחסות לא שרירותית ומבזה, מאכזב מאוד.
המנהל של המסעדה לא מוכן לגשת לשולחנות כשיש תקלות. המלצרים מגלגלים עיניים לבקשות. מסעדה לא יקרה ולא שווה שקל.

תאריך הביקור: אפריל 2023
תודה, Ofeklipowitch
חוות דעת נכתבה 10 בדצמבר 2022 באמצעות התקן נייד

חגגנו לאימא שלנו יום הולדת בחדר הפרטי במסעדה. היינו 20 איש, ערכו לנו את השולחן בצורה מאד יפה ואלגנטית, האוכל היה טעים מאד והשרות מעולה. ממליץ בחום

תאריך הביקור: דצמבר 2022
תודה, the88advisor
חוות דעת נכתבה 27 באוגוסט 2022 באמצעות התקן נייד

סעדנו משפחה של שבעה ונהנינו מכל רגע.
מנות מיוחדות ומקוריות וטעימותתת.
שירות מקסים ומעולה.
נחזור לעיתים קרובות.

תאריך הביקור: אוגוסט 2022
תודה, Vardi100
חוות דעת נכתבה 26 באוגוסט 2022 באמצעות התקן נייד

ביקור ראשון שלנו במסעדת הזינק וממש לא אחרון .האווירה היתהנעימה המקום מרווח והאקוסטיקה טובה למדי כך שיכולנו להנות מהחברה ולשוחח אחד עם השני.
בחרנו בעיקר מנות איטלקיות ומאד נהנינו , המנות עשויות היטב ומספקות מבחינת הגודל , גם הסלט פטוש היה טוב.
נשמח לחזור

תאריך הביקור: אוגוסט 2022
תודה, Carmel G

מטיילים שצפו ב‪Zinc Italian American Kitchen‬ צפו גם ב-

אור יהודה, אזור תל אביב

ביקרת ב‪Zinc Italian American Kitchen‬? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך