המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
פליראקי
פרסם
דואר נכנס
חיפוש
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,568)
סנן חוות דעת
2,568 תוצאות
ציון המטיילים
2,098
296
119
36
19
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
2,098
296
119
36
19
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 2,568 חוות דעת
2 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

Best for family, best! הכי טוב הכי מומלץ,

Very good service
בריכות מי מלח, דקה מהים, הכל כלול
Vert good bvslue for money good location
Yes yes yes
לא לחשוב פעמיים. ללכת למלון להנות. כיף וחגיגה
תהנו תהנו

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, elif1097
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MitsisAlilaHotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear elif1097,
Thank you very much for your feedback.
It is wonderful to read that you have enjoyed your stay with us and we are looking forward to welcoming you back very soon.
Warm regards
Mitsis Alila Resort & Spa.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
26 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

וואווווווו הכי פשוט לתאר את החוויה המדהימה כאן. מלון מהמם ביופיו ובאופיו. הכל בעיצוב מודרני ומיוחד. מלון מבריק, חדר אוכל שופע, 5 סוגי מסעדות כל אחת טובה מהשניה, חדרים מעוצבים מהמם, נוף.פשוט עוצר נשימה. צוות מעל כל ציפייה. אדיבים/שירותיים/מקבלי פנים/אוהבים ישראלים. בקיצור תרוצו להזמין חוויה מטורפת!!!!!

תאריך השהייה: ספטמבר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, קרין כ
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MitsisAlilaHotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 1 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear קרין כ,
It was a pleasure to having you with us at Mitsis Alila Resort & Spa and we would like to sincerely thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor.
It is lovely to know that you enjoyed your stay so much and we are very pleased to receive your warm words. Comments like yours are highly motivating and encouraging for us!
We are sincerely happy that you have enjoyed your stay in our hotel and we hope that we will have the chance to welcome you again soon!

With best wishes,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
22 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הדברים הטובים- באמת הכל.
שירות A
אוכל A+
מיטה מאוד נוחה
המשקאות - אלכוהול ברמה טובה
אחלה חוף.ים עם מיטות שיזוף מעולות.
מאוד נקי ומסודר.

הדבר היחידי הפחות מושלם- יש בריכה אחת למבוגרים שהינה יחסית קטנה.

ממליץ לכולם להגיע.
תשאירו טיפים למפצקים ולנותני השחרות, כי מגיע להם

תאריך השהייה: אוגוסט 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Connector682293
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MitsisAlilaHotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Dear Connector682293,
Thank you for your feedback regarding the quality of the hotel, we truly appreciate your kind compliments towards our comfortable accommodation and delicious food.
We are delighted with your kind words for our facilities, we strive every day to deliver excellent customer service and this kind of reviews are appreciated for us. It is nice to read that we could completely convince you with our services.
It would be a pleasure for us if we can welcome you back again.

Kind regards,
Mitsis Alila Resort & Spa.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
11 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

המלון הוא קישוט נקי ויפה. החדרים נחמדים ויומיום מנקות הנשים את החדר שלנו ומסבירות שמגבות החוף שלנו הן עובדות ממש קשה. אנחנו נהנים מאוד מהחוף ובבר החוף שהם נותנים שירות כל הזמן עם משקאות שצריך בחום, אבל בחוף יש אבנים קטנות עדיף שיהיו נעליים. איבן מכין פיצה ממש טובה שאנו אוכלים כל יום! בר הלילה מכין את הקוקטיילים הטובים ביותר. אנו נהנים גם מהקרפרייה עם הממתקים והקפה הנחמד תודה Nektarius. בנות קבלה הן הדבורה מאיה וסבאחאת הכי טובות שהן מצחיקות תמיד מחייכות והן לא יכלו לעשות יותר כדי לעזור לך. . מקווה לראות אותך שוב בשנה הבאה את כולכם

תאריך השהייה: יולי 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Levy0719
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MitsisAlilaHotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Dear Levy0719,

Thank you for your kind review and for choosing to stay at the Mitsis Alila Resort & Spa. We thrive on providing great memories for our guests and your comment shows that we are hitting the mark. Great to know the staff was helpful during your stay, we do our best to provide the service we can so that you stay comfortable throughout.
Please be assured we will certainly share and recognize your kind review with our team. We look forward to welcoming you back to Mitsis Alila Resort & Spa again soon.
Kind Regards,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
22 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב

שהינו בבית המלון 4 לילות (5 נפשות).
המלון שהוא מדהים ביופיו, חיצונית ופנימית (בחדרים), מרווח, מסביר פנים, צוות עובדים שלא מפסיק לחייך ולהשיב בחיוב על כל בקשה, חוף ים קסום עם אנשי בר בים שלא מפסיקים לחייך ולרקוד, פשוט היתה חופשה מושלמת.
האווירה במלון מזמינה, נעימה, מכובדת, הפסיליטיז חדשים ונוחים, יש מיגוון של מסעדות מעבר לחדר האוכל המרכזי, הכל חופשי וללא הגבלה, פשוט כיף היה לקום כל בוקר לנוף שנשקף מהחלון, לאווירה, למוזיקה ולאוכל. המלון ממוקם במקום מושלם, לידו פארק מים ענק וכיפי, העיר רודוס לא רחוקה וניתן ליסוע באוטובוס אליה. במלון התארחו אנשים מכל העולם. אנחנו נשוב אליו שוב ללא ספק

תאריך השהייה: יולי 2019
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • מקום
    • חדרים
    • שירות
תודה, Vacationer769083
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MitsisAlilaHotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear Vacationer769083,
Thank you for taking the time to write a review about your stay at the Mitsis Alila Resort & Spa. Feedback like yours rewards our efforts.
We are very happy to know that our rooms, the service, restaurants and bars, the entertainment and our location met your expectations and you had a memorable experience.
All of us here will be more than glad to have the opportunity of welcoming you back in the near future!

With best wishes,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות